Meer grip op tijd en werkzaamheden

Tijdens mijn masterclass 'Grip op tijd en werkzaamheden' geef ik een antwoord op de vraag hoe je met minder moeite in minder tijd betere resultaten kunt bereiken op zowel jouw werk als in jouw persoonlijke leven.

Ik vertel o.a. over waar ik zelf vandaan kom, hoe je waardegerichte keuzes kunt maken, slimmer kunt plannen, slimmer kunt mailen en hoe je jouw werk door slim gebruik van Microsoft 365 veel makkelijker kunt organiseren en afronden binnen de tijd die ervoor staat. Ik neem jou ook mee in hoe ik mijn werk zelf dagelijks organiseer en beloof je dat deze anderhalf uur vol waarde jou drastisch meer kostbare tijd op gaat leveren.

Ik behandel geen standaard onderwerpen die je tegenkomt in andere masterclasses over productiviteit.

De masterclass is vooraf opgenomen.

Wat deze masterclass jou gaat opleveren

  • Bereik je belangrijkste doelen door goed te prioriteren
  • Leer slimmer plannen en krijg jouw werk netjes af binnen jouw werktijd
  • Word de baas over je inbox
  • Leer hoe je écht slimmer kunt werken met Microsoft 365

Doe je mee?

Masterclass volgen

Over de schrijver
Met de Minder Druk online cursussen & community, de slimme online werkplekken in Microsoft 365, de 1 op 1 coachingstrajecten en trajecten voor bedrijven draagt Minder Druk bij aan het verminderen van de werkdruk en het verhogen van de productiviteit en werkplezier. Een uniek en samenhangend aanbod dat gericht is op het bereiken van meer vrijheid, overzicht, rust in je hoofd en optimale resultaten voor jou persoonlijk of voor jouw bedrijf.