Advies nodig?

Plan nu een gratis adviesgesprek in t.w.v. €129,-

Samen jouw drukte beperken?

Na mijzelf, vele studenten, bedrijven en ondernemers geholpen te hebben met het beperken van de drukte weet ik precies wat er nodig is om kostbare tijd vrij te maken. Ik gebruik de strategieën die ik aanbied zelf nog steeds elke dag met heel veel succes.

Ook voor jou is het mogelijk om meer te bereiken in minder tijd en tijd over te houden voor die zaken die je wel zou willen doen maar waar je door de hectiek van de dag nooit aan toe komt. 

Je hebt mogelijk al vele pogingen gedaan om de drukte te beperken maar het is nog niet gelukt. Tegenwoordig is ook er zoveel online over dit onderwerp te vinden dat je door de bomen het bos niet meer ziet en er eigenlijk alleen maar drukker mee bent. Je hebt mogelijk ook geen idee waar te beginnen.

Ik zal jouw persoonlijke situatie ter voorbereiding op ons gesprek met aandacht bekijken en aangeven wat de eerste stappen zijn richting een leven met minder druk. Het doel van dit gesprek is niet om jou iets te verkopen maar om waarde te geven en jou te helpen richting een plan dat gaat werken. 

Wil jij waardevol advies en vanaf  de volgende dag al meteen resultaat zien? Klik dan op de knop hieronder om direct een gratis gesprek in mijn agenda te plannen!

Let op: het aantal gratis sessies is beperkt!

Als je ervoor in aanmerking wilt komen, geef je dan vandaag nog op en beantwoord wat korte vragen

De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Davy de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!
Michiel Leijzer
Michiel Leijzer - Mulder Vastgoedonderhoud B.V.
Davy de Wit heeft met zijn workshops, de Minder Druk Academie en persoonlijke online werkplekken in Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk.
Pascal Jonkers
Pascal Jonkers - Directeur Atricom

Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat.

Hij kan je helpen bij het efficiënt inrichten van je werk zodat je minder tijd kwijt bent met onzin en meer tijd over hebt voor zaken die er echt toe doen.

Ferry de Wit
Ferry de Wit - Dag van het Werkplezier