Samen de drukte oplossen

Vraag nu een gratis groeigesprek aan t.w.v. €89,-

20+ 
Jaar coach-ervaring
19+
Oplossingen
100%
Tevredenheidsgarantie
davy-de-wit-eigenaar-minder-druk

1 op 1 Coaching

Wil je 1 op 1 met mij gaan werken om jezelf naar een ongekend hoger niveau te tillen?

Ik heb meer dan 20 jaar coach- en praktijkervaring in het hoger onderwijs / onderwijsmanagement en door mijn praktische- en directe, soms confronterende benadering gaan wij snel resultaten bereiken.

Mijn mogelijkheden zijn beperkt, dus neem snel contact met mij op voor een GRATIS groeigesprek.

Groepscoaching

Voor bedrijven zoek ik in samenwerking met de medewerkers en het management naar nieuwe manieren van off- en online samenwerken in Microsoft 365.

Ik kijk vanuit de hele organisatie naar wat er nodig is om de communicatie te verbeteren en de productiviteit, het werkplezier en het rendement te verhogen. Waar lopen jullie nu tegen aan? Wat heb je nodig om het werk beter / optimaal uit te kunnen voeren? Wat gaan jullie met elkaar afspreken over email, informatiemanagement, interrupties en vergaderingen? Welke processen liggen daaronder en welke systemen hebben jullie daarvoor nodig? Hoe gaan jullie die systemen inrichten en hoe gaan jullie de nieuwe manier van werken verduurzamen?

Door alle participanten in het proces te betrekken ontstaan er geen blinde vlekken en groeit de hele organisatie in gezamenlijkheid naar een nieuwe werkelijkheid waarin niet de systemen, maar de medewerkers en de manier van samenwerken centraal staan.

Een GRATIS groeigesprek aanvragen?

Michiel Leijzer
"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Davy de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!"
Michiel Leijzer - Business Controller en kwaliteitsmanager Mulder Vastgoedonderhoud B.V.

Fysiek

De coachings worden fysiek aangeboden

Online

Online coaching is mogelijk op verzoek

Online workshop

24/7 ondersteuning

Altijd antwoord op al jouw vragen in de Minder Druk community

Ervaringen van anderen

Aanbevolen!
"Davy de Wit heeft met zijn Minder Druk academie, workshops, coachings, persoonlijke online werkplekken en intelligente intranet-oplossingen in SharePoint / Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk. Ik beveel Minder Druk aan namens Atricom en ben blij met onze samenwerking."
Pascal Jonkers
Pascal Jonkers - Directeur Atricom www.atricom.nl
Meer tijd over

"Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat.

Hij kan je helpen bij het efficiënt inrichten van je werk zodat je minder tijd kwijt bent met onzin en meer tijd over hebt voor zaken die er echt toe doen."

Ferry de Wit
Ferry de Wit - Initiator Dag van het Werkplezier en eigenaar bananatree.nl
Optimale workflow
"In één uur heb ik met Davy de Wit de basis gelegd voor een nieuwe, optimale workflow. Samen hebben we gekeken naar hoe ik mijn persoonlijke Hybridesk online werkomgeving zo efficiënt mogelijk kon indelen. Van tien clicks tot het vinden van het juiste document ben ik naar een omgeving gegaan waarbij ik snel ben waar ik moet zijn, maar ook met de minste afleiding. Ik begin mijn dag nu effectiever door te starten vanuit mijn optimale online werkomgeving in Microsoft 365. Ik ben heel erg blij dat ik door deze sessie kan starten met mijn nieuwe manier van werken!"
Rosalie Meijer
Rosalie Meijer - Secretaris Kwaliteitsafspraken Conservatorium Enschede
Individueel gericht
Davy liet mij inzien dat er kracht kan zitten in de kwetsbaarheid van een persoonlijke uitdagende ervaring. Door Davy's individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen. Binnen een korte tijd startte ik mijn eigen bedrijf met passie voor muziek en een maatschappelijk belang binnen de wereld van het gevangeniswezen en justitie. Niet omdat ik iets moest bereiken maar omdat ik nu in zie waarom ik iets wil bereiken.
Terry Akins - Spreker & pianist/ Ambassadeur Exodus Nederland
Inspirerend!
Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app's en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan.
Maurits Jansen - Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V
Trots op jezelf
Davy de Wit is een denker. Een strateeg die tot ver in het abstracte ideeën kan uitwerken. Die plannen kan hij echer ook uitzetten in een werkend systeem zoals hij op ArtEZ heeft bewezen. Sociaal, muzikaal én intelligent.. een mooie combinatie naast zijn liefde voor digitale systemen en natuurlijk Steve Jobs! In al zijn drukke werkzaamheden moest hij leren jongleren met tijd en deadlines. Nu leert hij anderen hun tijd zo goed mogelijk in te zetten; om doelen te bereiken, om productiever te zijn en uiteindelijk daarom.. trots op jezelf.
Erwin Steijlen - Composer en music strategist, founder Totally Tuned

Bonus: 20% korting lidmaatschap Minder Druk academie!

Voor de beste resultaten krijgt iedereen die ik coach standaard 20% korting op het lidmaatschap van de Minder Druk academie voor toegang tot de alle online cursussen en de community.

Gratis groeigesprek aanvragen t.w.v. €89,-

arrow_drop_up arrow_drop_down