Davy de Wit
Davy de Wit, tijdmaker bij Minder Druk

Ik maak graag tijd voor jou!

Heb je een vraag? Of wil je met mij samenwerken? 

Check eerst even hieronder of je vraag ertussen staat. Vraag niet gevonden? Laat dan een berichtje achter. Mailen kan natuurlijk ook.

Ik reageer binnen 1 werkdag.


FAQ

Help, ik kan niet inloggen!

Als het goed is heb je direct een mail met de inloggegevens ontvangen na de aankoop daar staan alle gegevens in. Check jouw spam-map wanneer je de mail niet hebt ontvangen. Je kunt makkelijk inloggen via deze site. Stuur een mailtje wanneer het onverhoopt niet lukt.

Maar ik ben al zo druk, hoeveel tijd gaat mij dit kosten?

Tijd kosten? De Minder Druk Academie gaat jou op korte termijn alleen maar tijd opleveren. Voel geen druk: je kunt er zo veel tijd insteken als je zelf wilt, jij bepaalt het tempo en de volgorde.

Ik heb al van alles geprobeerd, waarom helpt Minder Druk wel?

Met de unieke strategieën leer je alles van A-Z direct toepassen. In je eigen tempo, in de juiste volgorde én in de juiste samenhang. Geen losse flodders over timemanagement maar alles op 1 centrale en overzichtelijke plek.

De theorie vertaal je stap-voor-stap direct naar de praktijk. In de bijbehorende werkboeken maak je direct concrete afspraken met jezelf. Zodat je jezelf daarop kun aanspreken.

Je hebt ook maandelijks de gelegenheid om aan te sluiten tijdens een live-Q&A's en in de community kun je 24/7 vragen stellen.

Verder worden alle cursussen permanent bijgesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van productiviteit.

Maar ik kan alle informatie hierover toch ook gratis online vinden?

Zeker! Internet staat boordevol informatie en met ChatGPT kun je echt alles te weten komen. Maar dan alleen niet goed gestructureerd, niet in de juiste samenhang en niet met de nodige ervaring die ik in de afgelopen 22 jaar als manager heb opgedaan.

Minder Druk heeft ook een eigen AI chatbot binnen ChatGPT die niet alleen al jouw vragen kan beantwoorden maar ook direct met concrete actiepunten komt.

Ook kun je in de afleidingsvrije community elke vraag stellen en onderling ervaringen en kennis delen. En dat alles in een super overzichtelijke state-of-the-art leeromgeving waar je alles eenvoudig kunt vinden. Dat maakt het verschil.

Kan ik de Minder Druk Academie ook eerst gratis uitproberen?

Ja, dat kan! Begin met de gratis proefles en ontvang wekelijks aanvullende tips. Ga naar deze link om je gratis aan te melden: https://leden.minderdruk.nl/login#register

Kan ik mij met meerdere collega's aanmelden voor de Minder Druk Academie?

Ja, dat kan. Meld je dan aan met jouw team. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de korting. Na aanmelden ontvang je een toegangscode voor alle deelnemers.

Ga naar deze link om je aan te melden met meerdere personen:
https://minderdruk.plugandpay.nl/checkout/academie-team

Wil je dit liever op factuur betalen? Geen probleem. Stuur dan een mail naar info@minderdruk.nl met de gegevens voor op de factuur.

Hoe lang houd ik toegang tot de Minder Druk Academie?

Je houdt een jaar lang toegang tot de masterclass, alle cursussen, de community en de maandelijkse live sessies.

Als je het VIP Traject volgt krijg je onbeperkt toegang.

Zijn de cursussen ook los verkrijgbaar?

De cursussen zijn niet los verkrijgbaar. Ik heb bewust gekozen voor 1 totaaloplossing omdat de drukte altijd vanuit meerdere invalshoeken in de juiste samenhang aangepakt moet worden. Geen losse flodders. Alleen op die manier ben je verzekerd van een duurzaam resultaat.

Kunnen de kosten door mijn werkgever worden vergoed?

Jouw werkgever heeft er belang bij dat jouw werkdruk wordt verminderd, werkplezier toeneemt en het ziekteverzuim wordt beperkt. De kans is groot dat je werkgever de kosten (mee)betaalt. Kijk in jouw CAO of er iets staat over vergoeding en/of informeer of er mogelijkheden zijn om de kosten te dekken.

Mogelijk is er bij jouw bedrijf sprake van een loopbaanbudget, informeer naar de voorwaarden. Wanneer je bij een Arbodienst loopt, informeer dan ook bij hun naar de mogelijkheden van vergoeding. Indien er sprake is van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim, zijn werkgevers vaak bereid (in overleg met de bedrijfsarts) om de kosten te vergoeden.

Wat als ik niet tevreden ben?

Je kunt het volledige bedrag teruggestort krijgen wanneer je binnen 14 dagen na aanschaf aangeeft dat je niet tevreden bent. Stuur dan simpelweg een mailtje naar info@minderdruk.nl

Ervaar je na 90 dagen geen verschil? Maar je hebt binnen de Minder Druk Academie wel alle thema's doorlopen, de werkboeken gebruikt en je vragen gesteld in de community? Dan krijg je het volledige bedrag ook terug.

Bewaar contactgegevens + ontvang alle gratis extra's. 


Contactinformatie
Minder Druk
Schipholtstraat 184
7534 DC Enschede
info@minderdruk.nl
06 43219550
BTW nummer: NL001949653B11
KvK nummer: 72323922

Bewaar contactgegevens + ontvang alle gratis extra's. 


Contactinformatie
Minder Druk
Schipholtstraat 184
7534 DC Enschede
info@minderdruk.nl
06 43219550
BTW nummer: NL001949653B11
KvK nummer: 72323922