Ik maak graag tijd voor jou!

Davy de Wit, eigenaar Minder Druk

Wil je meer weten over het Minder Druk lidmaatschap, de slimme online werkplekken of de workshops?

Of wil je gewoon even sparren?

Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag!

Bel

Een beller is sneller.

Mail

Binnen 24 uur een reactie.

Spreek af

Maak een vrijblijvende afspraak.

 

Veelgestelde vragen

Help, ik kan niet inloggen!

Als het goed is heb je direct een mail met de inloggegevens ontvangen na de aankoop daar staan alle gegevens in. Check jouw spam-map wanneer je de mail niet hebt ontvangen. Je kunt makkelijk inloggen via deze site. Stuur een mailtje wanneer het onverhoopt niet lukt.

Wat als ik niet tevreden ben met een product?

Je kunt het volledige bedrag teruggestort krijgen wanneer je binnen 14 dagen na aanschaf aangeeft dat je niet tevreden bent. Stuur dan een mailtje naar info@minderdruk.nl
Het enige wat ik van je vraag is aan te geven waar je niet tevreden over bent zodat ik mijn producten kan blijven verbeteren om anderen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Je kunt bij een kwartaalabonnement elk kwartaal opzeggen en bij een jaarabonnement elk jaar. Je hebt wel een opzegtermijn. Je kunt 7 dagen voor je nieuwe incasso een mailtje sturen naar info@minderdruk.nl o.v.v. naam en het e-mailadres waarmee je het account hebt aangemaakt. Jouw abonnement wordt dan meteen zonder vragen stopgezet.

Kan ik de Persoonlijke online werkplek ook op het Microsoft 365 account van mijn werk maken?

Ja, dat kan! De persoonlijke online werkplek maak je stap voor stap zelf in SharePoint, dit is een app die standaard al in het abonnement zit. Je kunt dezelfde apps gebruiken die je altijd al gebruikte, alleen nu veel meer overzicht en al jouw documenten en apps binnen maximaal 2 klikken bereikbaar.

Ik wil graag meer weten over de Online werkplekken voor bedrijven.

Plan dan een gesprek met mij in om live te ervaren wat Hybridesk voor jou of jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van het drastisch verlagen van de werkdruk, het creëren van overzicht en het optimaliseren van het werkplezier.

Kunnen de kosten door mijn werkgever worden vergoed?

Bij veel bedrijven hebben ze potjes voor vakkundigheidsbevordering en duurzame inzetbaarheid. Informeer bij jouw werkgever wat de mogelijkheden zijn voor het Minder Druk lidmaatschap of voor de persoonlijke online werkplek in Microsoft 365.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

De prijzen voor het Minder Druk lidmaatschap en de Cursus Persoonlijke online werkplek zijn inclusief BTW. Voor alle overige Minder Druk producten zijn de prijzen exclusief BTW.

Ik heb een collega, die wil ook lid worden, kan dat?

Je collega’s zijn natuurlijk van harte welkom om ook lid te worden. Wanneer je met 5 collega’s of meer lid wilt worden, is een lidmaatschap voor bedrijven of hogescholen voordeliger. Daarnaast heeft een bedrijfslidmaatschap allerlei voordelen, bekijk hier de voordelen van een bedrijfslidmaatschap: https://minderdruk.nl/lidmaatschap-voor-bedrijven-en-hogescholen/

Ik ben student, krijg ik korting?

Ja, je krijgt zelfs een fikse korting!
De korting geldt voor alle studenten (MBO, HBO en universitair) tot maximaal 1 jaar na afstuderen. Ga naar deze pagina voor meer informatie: https://minderdruk.nl/student-lidmaatschap/

Partner worden? Hoe werkt dat?

Je kunt mij helpen met de missie om de drukte te beperken door de producten van Minder Druk binnen jouw eigen netwerk onder de aandacht te brengen. Voor iedere aankoop die via jou binnenkomt krijg je automatisch een vast bedrag én help jij jouw contacten aan meer tijd, meer overzicht en meer rust in het hoofd.
Meer informatie? Kijk op https://minderdruk.nl/affiliates/ (ook te bereiken via de knop hieronder en via de footer van deze website).

          

Contactgegevens

Contactinformatie
Minder Druk
Schipholtstraat 184
7534 DC Enschede
info@minderdruk.nl
06-43219550
KvK nummer: 72323922

Scan mij

null