Davy de Wit, eigenaar Minder Druk

Ik maak graag tijd voor jou

Ben jij klaar met de drukte? Wil jij ook meer ruimte in de agenda en rust in je hoofd?

Plan dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem contact op via het onderstaande formulier om te kijken hoe ik je daarmee kan helpen. Je kunt mij ook bellen op 06 4321 9550.Je ontvangt een reactie binnen 1 werkdag.

Gr.

Davy

Veelgestelde vragen

Help, ik kan niet inloggen!

Als het goed is heb je direct een mail met de inloggegevens ontvangen na de aankoop daar staan alle gegevens in. Check jouw spam-map wanneer je de mail niet hebt ontvangen. Je kunt makkelijk inloggen via deze site. Stuur een mailtje wanneer het onverhoopt niet lukt.

Ik wil het lidmaatschap aanvragen voor meerdere collega's, kan dat?

Ja, dat kan. Meld je dan aan met jouw team. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de korting. Na aanmelden ontvang je een toegangscode voor alle deelnemers.

Wil je dit liever op factuur betalen? Geen probleem. Stuur dan een mail naar info@minderdruk.nl met de gegevens voor op de factuur.

Kunnen de kosten door mijn werkgever worden vergoed?

Jouw werkgever heeft er belang bij dat jouw werkdruk wordt verminderd, werkplezier toeneemt en het ziekteverzuim wordt beperkt. De kans is groot dat je werkgever de kosten (mee)betaald. Kijk in jouw CAO of er iets staat over vergoeding en/of informeer bij je leidinggevende of Personeelszaken of er mogelijkheden zijn om de kosten te dekken.

Mogelijk is er bij jouw bedrijf sprake van een loopbaanbudget, informeer naar de voorwaarden. Wanneer je bij een Arbodienst loopt, informeer dan ook bij hun naar de mogelijkheden van vergoeding. Indien er sprake is van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim, zijn werkgevers vaak bereid (in overleg met de bedrijfsarts) om de kosten te vergoeden.

Wat als ik niet tevreden ben met een product?

Je kunt het volledige bedrag teruggestort krijgen wanneer je binnen 14 dagen na aanschaf aangeeft dat je niet tevreden bent. Stuur dan een mailtje naar info@minderdruk.nl
Het enige wat ik van je vraag is aan te geven waar je niet tevreden over bent zodat ik mijn producten kan blijven verbeteren om anderen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Contactgegevens

Contactinformatie
Minder Druk
Schipholtstraat 184
7534 DC Enschede
info@minderdruk.nl
06-43219550
KvK nummer: 72323922

Volg mij