Ik maak graag tijd voor jou!

Wil je ergens meer over weten of wil je gewoon even sparren? Neem dan gerust contact met me op.

Controleer eerst even hieronder of jouw vraag ertussen staat. Niet? Stuur dan een mailtje of plan een gesprek in.

                   

Veelgestelde vragen

Help, ik kan niet inloggen!

Als het goed is heb je direct een mail met de inloggegevens ontvangen na de aankoop daar staan alle gegevens in. Check jouw spam-map wanneer je de mail niet hebt ontvangen. Je kunt makkelijk inloggen via deze site. Stuur een mailtje wanneer het onverhoopt niet lukt.

Hoe zit dat met die 100% groei garantie?

Wanneer je na 3 maanden geen verschil ervaart maar wel de hele training helemaal hebt doorlopen, het werkboek hebt gebruikt en je vragen hebt gesteld in de community krijg je het volledige bedrag terug.

Hoe kan ik een workshop aanvragen?

Je kunt hieronder heel makkelijk een workshop aanvragen.
Een mailtje sturen mag natuurlijk ook. In verband met het beperkte aantal plekken adviseer ik je wel om de workshop ruim op tijd aan te vragen!

Wat als ik niet tevreden ben met een product?

Je kunt het volledige bedrag teruggestort krijgen wanneer je binnen 14 dagen na aanschaf aangeeft dat je niet tevreden bent. Stuur dan simpelweg een mailtje naar tijdmaker@minderdruk.nl
Het enige wat ik van je vraag is aan te geven waar je niet tevreden over bent zodat ik mijn producten kan blijven verbeteren om anderen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap voor de Minder Druk Academie op?

Je kunt bij een kwartaalabonnement elk kwartaal opzeggen en bij een jaarabonnement elk jaar. Je hebt wel een opzegtermijn. Je kunt 7 dagen voor je nieuwe incasso een mailtje sturen naar tijdmaker@minderdruk.nl o.v.v. naam en het e-mailadres waarmee je het account hebt aangemaakt. Jouw abonnement wordt dan meteen zonder vragen stopgezet.

Kan ik de Persoonlijke online werkplek ook op het Microsoft 365 account van mijn werk maken?

Ja, dat kan! De persoonlijke online werkplek maak je stap voor stap zelf in SharePoint, dit is een app die standaard al in het abonnement zit. Je kunt dezelfde apps gebruiken die je altijd al gebruikte, alleen nu veel meer overzicht en al jouw documenten en apps binnen maximaal 2 klikken bereikbaar.

Ik wil graag meer weten over de Online werkplekken voor bedrijven.

Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende demo aan via www.hybridesk.nl om live te ervaren wat Hybridesk voor jou of jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van het drastisch verlagen van de werkdruk, het creëren van overzicht en het optimaliseren van het werkplezier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Kunnen de kosten door mijn werkgever worden vergoed?

Bij veel bedrijven hebben ze potjes voor vakkundigheidsbevordering en duurzame inzetbaarheid. Informeer bij jouw werkgever wat de mogelijkheden zijn voor het lidmaatschap van de Minder Druk Academie of voor de persoonlijke online werkplek in Microsoft 365.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

De prijzen voor het lidmaatschap Minder Druk Academie zijn inclusief BTW. Voor alle overige Minder Druk producten (werkplekken en workshops) zijn de prijzen exclusief BTW.

Heb jij een andere vraag?

Mail

Mijn vraag staat hierboven niet tussen

Afspraak

Ik wil een vrijblijvende afspraak maken

Workshop

Ik wil een workshop aanvragen

Connecten?

Contactgegevens

Contactinformatie
Minder Druk
Schipholtstraat 184
7534 DC Enschede
tijdmaker@minderdruk.nl
06-43219550
KvK nummer: 72323922

Scan mij

null