Davy de Wit, eigenaar Minder Druk

Hoe kan ik jou helpen? 

Heb je een vraag over de online cursussen & community, de persoonlijke online werkplek, het 1 op 1 coachingstraject of een traject voor jouw team? Of wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken?

Neem gerust contact met me op, ik help je graag!


"Zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!"

Michiel Leijzer - Business Controller en Kwaliteitsmanager Mulder Vastgoed B.V. Je ontvangt een reactie binnen 1 werkdag.

Gr.

Davy

Help, ik kan niet inloggen!

Als het goed is heb je direct een mail met de inloggegevens ontvangen na de aankoop daar staan alle gegevens in. Check jouw spam-map wanneer je de mail niet hebt ontvangen. Je kunt makkelijk inloggen via deze site. Stuur een mailtje wanneer het onverhoopt niet lukt.

Ik wil de cursussen aanvragen met meerdere collega's, kan dat?

Ja, dat kan! Hoe meer deelnemers, hoe hoger de korting op álle producten.
Plan een vrijblijvend gesprek in om de mogelijkheden te bespreken. Kijk voor meer informatie op https://minderdruk.nl/cursussen-voor-teams-en-bedrijven/

Hoe lang duurt zo'n traject voor mijn team?

De Quickscan is binnen 1 werkdag geregeld. Ik ga daarna met je in gesprek over de inhoud. Indien gewenst kunnen wij meteen een workshop inplannen. Vraag de workshop wel op tijd aan omdat mijn agenda zich snel vult. Je krijgt met jou team tijdens de workshop via een QR-code meteen onbeperkte toegang tot de online content en de community. Je bepaalt zelf in welk tempo jij daarmee met jouw team aan de slag wilt.

Kan ik de Persoonlijke online werkplek ook op het Microsoft 365 account van mijn werk maken?

Ja, dat kan! De persoonlijke online werkplek maak je stap voor stap zelf in SharePoint, dit is een app die standaard al in het abonnement zit. Je kunt dezelfde apps gebruiken die je altijd al gebruikte, alleen nu veel meer overzicht en al jouw documenten en apps binnen maximaal 2 klikken bereikbaar.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Kunnen de kosten door mijn werkgever worden vergoed?

Jouw werkgever heeft er belang bij dat jouw werkdruk wordt verminderd, werkplezier toeneemt en het ziekteverzuim wordt beperkt. De kans is groot dat je werkgever de kosten (mee)betaald. Kijk in jouw CAO of er iets staat over vergoeding en/of informeer bij je leidinggevende of Personeelszaken of er mogelijkheden zijn om de kosten te dekken.

Mogelijk is er bij jouw bedrijf sprake van een loopbaanbudget, informeer naar de voorwaarden. Wanneer je bij een Arbodienst loopt, informeer dan ook bij hun naar de mogelijkheden van vergoeding. Indien er sprake is van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim, zijn werkgevers vaak bereid (in overleg met de bedrijfsarts) om de kosten te vergoeden.

Wat als ik niet tevreden ben met een product?

Je kunt het volledige bedrag teruggestort krijgen wanneer je binnen 14 dagen na aanschaf aangeeft dat je niet tevreden bent. Stuur dan een mailtje naar info@minderdruk.nl
Het enige wat ik van je vraag is aan te geven waar je niet tevreden over bent zodat ik mijn producten kan blijven verbeteren om anderen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Contactgegevens

Contactinformatie
Minder Druk
Schipholtstraat 184
7534 DC Enschede
info@minderdruk.nl
06-43219550
KvK nummer: 72323922