Mijn gezin
Ati, Bryan, Quinty en Davy

Hoi, ik ben Davy de Wit.
Ik kan jou in simpele stappen van de drukte afhelpen.


Vroeger viel ik zelf onder de categorie “druktemaker” en “workaholic”.

Mijn eigenschappen: high achiever, ideeën-flipperkast, resultaatgericht, een beetje dwangmatig, structopatisch en nogal perfectionistisch. De perfecte cocktail om in de problemen te komen...

Ik heb mijn drukte na een jarenlange zoektocht overwonnen. Met 22+ jaar doceer- en managementervaring in het hoger onderwijs heb ik met keihard vallen en opstaan geleerd wat wel en niet werkt.

In de afgelopen jaren heb ik een uniek aanbod ontwikkeld waarmee je dezelfde vrijheid kunt ervaren als ik, maar dan in veel minder tijd en zonder gedoe.

Jaren geleden werkte ik meestal van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Toen ik een keer samen met mijn zoontje naar een film keek was ik in mijn hoofd alleen maar bezig datgene wat ik nog moest doen als hij naar bed ging. Ik was er wel maar ik was er niet...

Het schuldgevoel was voor mij de trigger om rigoureus actie te ondernemen.

Ik heb alles geprobeerd om de drukte op te lossen. Van de duurste trainingen, de vele cursussen en boeken tot de allernieuwste apps en life-hacks.

Door alle bomen was alleen het bos niet meer te zien. Mooi druk mee geweest, maar niets mocht echt baten. Voordat ik het wist zat ik met mijn oude patronen weer in de waan(zin) van de dag.

Ik koos ervoor om toch maar bij de wortel van het probleem te beginnen.

En begon de indeling van mijn tijd en mijn manier van werken grondig te analyseren. Om het stap voor stap vanaf de grond af aan opnieuw op te bouwen. Zodat ik tijd en ruimte vrij kon maken voor belangrijkere dingen in mijn leven.

Het houden aan alle voornemens en afspraken die ik met mijzelf maakte bleek het lastigst te zijn. Lezen en leren over verschillende onderwerpen is leuk, maar implementeren is echt een heel ander verhaal.

Ik moest alles zelf in de juiste samenhang leren vertalen naar een praktische en leukere manier van leven en werken.

Alle tijd die ik heb geïnvesteerd in mijn zoektocht naar meer vrijheid, overzicht en rust heb ik nu dubbel en dwars terugverdiend.

Ik bereik nu in minder tijd met minder moeite betere resultaten en ben buiten mijn werktijden echt "thuis". Ik leef meer in het moment en geniet optimaal van mijn vrije tijd en mijn gezin.

Laat mij je helpen zoals ik zelf geholpen had willen worden


Wil jij ook van de drukte af? Maar dan zonder dat het je heel veel zoeken, tijd, geld, frustratie, energie en trial & error kost?

Kies dan de aanpak die het beste bij je past:

📬 Schrijf je in voor mijn gratis wekelijkse Minder Druk Tips

👨🏻‍🏫 Volg mijn online masterclass en ontdek hoe je in eenvoudige stappen meer grip op jouw tijd en werkzaamheden gaat krijgen

🎓 Bekijk de cursussen die jou gegarandeerd meer tijd, overzicht en rust gaan opleveren

🚀 Word lid en krijg direct toegang tot de masterclass + alle cursussen + community + live sessies

📆 Werk met mij en maak een afspraak voor een 1-op-1 coachingstraject of een workshop op maat voor jou en jouw teamleden


Wil je liever eerst meer weten? Plan dan een kennismakingsgesprek in of vertel me hieronder waar je tegenaan loopt om te kijken hoe ik je daarmee kan helpen.Je ontvangt een reactie binnen 1 werkdag.