Meer bereiken in minder tijd?

Word lid van de Minder Druk academie en leer álles wat je nodig hebt voor het slimmer inrichten van tijd en werkzaamheden!

Meer bereiken in minder tijd?

Word lid van de Minder Druk academie en leer álles wat je nodig hebt voor het slimmer inrichten van tijd en werkzaamheden!

davy-de-wit-eigenaar-minder-druk

Kom je ook bij de club?

 • Bereik veel meer in minder tijd
 • Slimmer werken, nooit meer zoeken, meer overzicht
 • Meer rust in je hoofd en meer werkplezier
 • Elke werkdag afsluiten met voldoening
 • Eindelijk tijd voor de dingen die je altijd al hebt willen doen


Ik ben Davy, tijdmaker bij Minder Druk. Ik kan jou als voormalig workaholic met 20+ jaar ervaring als geen ander helpen de drukte drastisch te beperken!

Probeer 2 weken voor €5,-

Herken je dit?

 1. De dagen, weken, maanden en jaren vliegen aan je voorbij en je vraag je af waar al die tijd is gebleven

 2. Je hebt nooit geleerd hoe je jouw tijd het beste kunt inrichten

 3. Je hebt nooit echt geleerd hoe je jouw werk organiseert binnen de tijd die ervoor staat

 4. Jouw werkdag wordt teveel bepaald door jouw inbox

 5. Jouw dag wordt teveel bepaald door de agenda van anderen

 1. Je bent druk, snel afgeleid, hebt te weinig focus en mist belangrijke deadlines waardoor het werk zich blijft opstapelen

 2. Je bent onnodig veel tijd kwijt aan het vinden van de nodige informatie om een taak goed uit te voeren

 3. Je neemt jouw werk mee naar huis en voelt je nooit echt vrij

 4. Je voelt je constant gejaagd en onrustig

 5. Je komt niet toe aan zaken die echt belangrijk voor je zijn

Hoe zou het zijn als je elke werkdag met voldoening af kunt sluiten, jouw werk thuis volledig los kunt laten en meer tijd over zou hebben voor de belangrijkere dingen?


Wij hebben nooit echt geleerd hoe ons leven en ons werk te organiseren. Brits onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt en toch zijn wij te druk. Volgens een onderzoek van Microsoft zijn wij zo’n 240 uur per jaar aan het zoeken en besteden wij ongeveer 40 dagen aan het opnieuw doen van wat we vergeten zijn. 

We willen wel verandering maar hebben niet de tijd, prioriteit, middelen, energie of inspraak om dit te realiseren. Het veranderen van ingesleten patronen is lastig en het gevolg daarvan is dat we maar blijven leven en werken op de manier 'zoals we dat altijd al deden'. Zo houden we ook elkaars drukte in stand.

De Minder Druk academie geeft jou alle tools die je nodig hebt om jouw leven leuker in te richten en de drukte drastisch aan te pakken!


Michiel Leijzer
"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Minder Druk de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy de Wit, ik kan bevestigen dat de kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!"
Michiel Leijzer - Business Controller en kwaliteitsmanager Mulder Vastgoedonderhoud B.V.

Dit is wat je krijgt als lid van de Minder Druk academie

Toegang tot de Minder Druk Online cursussen

First things first: Prioriteren

Hoe deel jij jouw leven in en waarom doe je de dingen die je doet? Leer welke onderdelen van invloed zijn op de kwaliteit van jouw leven, werkplezier en productiviteit. Krijg richting en ontdek jouw doelen.

Pijl rechts

Life Skills

Ontdek de onmisbare inzichten over de vaardigheden, kennis, houdingen en waarden die nodig zijn om de regie te kunnen pakken over jouw eigen leven.

Pijl links

Persoonlijke keuzes maken

Maak de juiste persoonlijke keuzes die nodig zijn om jouw leven zo optimaal mogelijk in te richten. Je gaat met praktische handvatten direct meer en betere resultaten boeken.
Pijl rechts

Slimmer plannen

Organiseer jouw werk binnen de tijd die ervoor staat en leer hoe je jouw werk buiten de werktijden volledig los kunt laten. Zodat jij eindelijk tijd hebt voor de dingen die je altijd al hebt willen doen.

Pijl links

Slimmer mailen

Ontvang vanaf morgen al drastisch minder mails. In deze cursus leer je hoe je met hele eenvoudige, direct toepasbare tips al jouw inkomende mails tot het minimum gaat beperken.

Pijl rechts

Al jouw informatie op orde

Jouw werk goed uitvoeren zonder ooit nog te hoeven zoeken naar jouw bestanden, taken en notities. Na deze cursus heb je meer overzicht en al jouw informatie is zodanig geordend dat je er altijd direct bij kunt.

Pijl links

Methoden om de drukte te beperken

Boek betere resultaten met bewezen methoden die jou gaan helpen om de drukte te beperken. Met duidelijke, praktische tips & tools die jij direct op jouw persoonlijke situatie kunt toepassen.
Pijl rechts

Minder Druk op je werk

Op de werkvloer meer bereiken in minder tijd door het rigoureus aanpakken van ondoordachte ingesleten patronen waarmee wij  elkaars drukte in stand houden.

Pijl links

Slimmer werken met Microsoft 365

Nooit meer dingen dubbel doen en nooit meer tijd kwijt aan het onnodig zoeken naar apps of informatie. Na deze cursus heb jij jouw werk veel slimmer georganiseerd. Op elk apparaat, waar je ook bent.

"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursussen; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan…..Complimenten dus!"

Rene Engel - Drummer, docent drums en methodiek ArtEZ Conservatorium

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden

Toegang tot de Minder Druk Community

Een inspirerende, stimulerende omgeving met gelijkgestemden en een persoonlijke benadering zijn de belangrijkste sleutels tot succes! In de community kun je al jouw kennis delen, vragen stellen, successen vieren, stoom afblazen en inspiratie opdoen. Je krijgt je eigen profiel en inlogcode. Wil je dit liever niet, dan kun je anoniem meedoen of lees gewoon mee. Alles mag, niets moet!

Kennis delen

Leer van anderen wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg advies op maat

Successen delen

Inspireer elkaar en deel jouw successen

Neem alvast een kijkje in de omgeving

Ferry de Wit

"Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat.

Hij kan je helpen bij het efficiënt inrichten van je werk zodat je minder tijd kwijt bent met onzin en meer tijd over hebt voor zaken die er echt toe doen."

Ferry de Wit - Initiator Dag van het Werkplezier en eigenaar bananatree.nl

Wat de Minder Druk academie jou gaat opleveren

 • Je gaat leren hoe je jouw leven leuker kunt inrichten door bewuste keuzes te maken
 • Je gaat persoonlijke keuzes maken die jouw drukte drastisch gaat beperken
 • Je gaat leren hoe je jouw werk kunt organiseren binnen de tijd die ervoor staat
 • Je gaat jouw agenda slimmer inrichten en inkomende mails beperken tot het minimum
 • Je gaat leren hoe je jouw werk optimaal kunt ordenen om taken sneller te kunnen afhandelen
 • Je gaat leren hoe je al jouw deadlines kunt halen
 • Je gaat jouw werkdagen en werkweek met voldoening afsluiten en kunt het werk buiten jouw werktijden volledig loslaten
 • Eindelijk tijd voor de dingen die je altijd al hebt willen doen

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden

Let op: dit is niet alleen losse informatie over timemanagement…

Binnen de Minder Druk academie krijg je praktische tips & tools vanuit alle invalshoeken, een helder stappenplan én support via het Minder Druk afleidings-vrije social media platform.

Informatie over timemanagement is overal wel te vinden. Maar hier vind je op een laagdrempelige manier tips en adviezen die direct toepasbaar zijn op jouw persoonlijke situatie. Om maar niet te spreken over de toegang die je krijgt tot alle ervaringen van de leden van deze community. Voor jou een schat aan informatie!

Extra voordelen van dit unieke aanbod

Snel en laagdrempelig

Snel en laagdrempelig lezen en reageren in de community, waar je ook bent en op alle apparaten. Makkelijk op mobiel te volgen met een app.

Glasheldere instructie

Intuïtieve leeromgeving met heldere instructie en een werkboek waarmee je jouw nieuwe manier van leven en werken gaat ontdekken.

Altijd antwoord

Altijd antwoord op al jouw vragen in de community.

Een stok achter de deur

Een stok achter de deur zodat jij jouw doelen bereikt!

Persoonlijke begeleiding

Op een laagdrempelige manier toegang tot een deskundige die met je meekijkt en meedenkt over JOUW situatie.

24/7 steun van gelijkgestemden

24/7 toegang tot de community voor steun van gelijkgestemde mensen, je bent niet alleen!

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden

Over Minder Druk

Minder Druk is hét platform om de drukte te beperken en helpt ondernemers, bedrijven en medewerkers met het slimmer inrichten van tijd en werkzaamheden. Met de Minder Druk academie, slimme online werkplekken, workshops en coachings draagt Minder Druk bij aan het verminderen van de werkdruk en het verhogen van de productiviteit en werkplezier. Een uniek en samenhangend aanbod dat gericht is op het bereiken van meer vrijheid, overzicht, rust in je hoofd en optimale resultaten voor jou persoonlijk of voor jouw bedrijf.

Pascal Jonkers
"Davy de Wit heeft met zijn Minder Druk academie, workshops, coachings, persoonlijke online werkplekken en intelligente intranet-oplossingen in SharePoint / Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk."

Pascal Jonkers - Directeur Atricom

Hands-on
"Tijdens de training van Davy heb ik opfrissende info en tips gekregen voor het managen van vele projecten. En de prettige hands-on workshop resulteerde in een user-interface die alle losse management tools combineert. En aanvoelt als die ene app die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn."
Peter Leutscher

Peter Leutscher - ArtEZ

Inspirerend
"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen

Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V

Persoonlijk
"Davy liet mij inzien dat er kracht kan zitten in de kwetsbaarheid van een persoonlijke uitdagende ervaring. Door Davy’s individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen. Binnen een korte tijd startte ik mijn eigen bedrijf met passie voor muziek en een maatschappelijk belang binnen de wereld van het gevangeniswezen en justitie. Niet omdat ik iets moest bereiken maar omdat ik nu in zie waarom ik iets wil bereiken."

Terry Akins

Spreker & pianist/ Ambassadeur Exodus Nederland

Rosalie Meijer
"In één uur heb ik met Davy de Wit de basis gelegd voor een nieuwe, optimale workflow. Samen hebben we gekeken naar hoe ik mijn persoonlijke Hybridesk online werkomgeving zo efficiënt mogelijk kon indelen. Van tien clicks tot het vinden van het juiste document ben ik naar een omgeving gegaan waarbij ik snel ben waar ik moet zijn, maar ook met de minste afleiding. Ik begin mijn dag nu effectiever door te starten vanuit mijn optimale online werkomgeving in Microsoft 365. Ik ben heel erg blij dat ik door deze sessie kan starten met mijn nieuwe manier van werken!"
Rosalie Meijer - Secretaris Kwaliteitsafspraken Conservatorium Enschede

Proefperiode: je krijgt voor de eerste 2 weken volledige toegang tot alle cursussen en de community voor maar €5,- om te kijken of het iets voor je is.

Lidmaatschap

27,95

Maandelijks opzegbaar

 • Proefperiode: 2 weken volledige toegang voor €5,-
 • Of €279,50 per jaar
 • Toegang tot alle Minder Druk cursussen
 • Praktische, direct toepasbare tips & tools
 • Heldere instructie
 • Inclusief werkboek
 • 24/7 toegang tot de Minder Druk community
Beste keuze

Lidmaatschap Premium

47,95
Maandelijks opzegbaar
 • Of €470,95 per jaar
 • Toegang tot alle Minder Druk cursussen
 • Aanvullende cursus Persoonlijke online werkplek
 • Praktische, direct toepasbare tips & tools
 • Heldere instructie
 • Inclusief werkboek
 • 24/7 toegang tot de Minder Druk community
 • Maandelijks live Q&A
 • 20% korting op persoonlijke coaching
 • 20% korting op een Hybridesk persoonlijke online werkomgeving

Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je investering terug!

Geen resultaat? Als jij na de eerste 3 maand geen resultaat hebt geboekt en je kunt aantonen dat je de cursussen hebt gevolgd + het werkboek hebt gebruikt krijg je je geld teruggestort, je hoeft dan alleen maar een mailtje te sturen.

Veelgestelde vragen

Maar ik heb hier helemaal geen tijd voor!

Dat is de #1-reden om nu te beginnen.

Dat je druk bent weten we al omdat je anders niet op deze site terecht was gekomen, maar als je tijd wilt winnen moet je daar je prioriteit van maken. Dan maar even geen social media of Netflix. Je bepaalt verder zelf de snelheid waarmee, en de volgorde waarin je de onderdelen volgt en kunt beginnen bij die onderwerpen die het meest op jouw van toepassing zijn. Alle tijd die je investeert krijg je in veelvoud terug.

Waar kan ik het volgen?

Overal, altijd en op alle devices: desktop, laptop, tablet en telefoon. Je kunt gemakkelijk via de Minder Druk website inloggen.

Is de prijs inclusief of exclusief BTW?

De prijs is inclusief BTW. Er zijn geen verborgen kosten en je krijgt meteen toegang tot alles.

Wanneer start het?

Als je besluit mee te doen binnen een minuut, er is geen tijd te verliezen 🙂

Is de community op Facebook of Instagram?

Nee, heel bewust niet. De community is een exclusief onderdeel van de Minder Druk lidmaatschap-omgeving zodat je volledig zonder afleiding aan de slag kunt.

Kan ik elk moment opzeggen?

Zeker! Je zit nergens aan vast. Je kunt bij een maandabonnement elke maand opzeggen en bij een jaarabonnement elk jaar. Je hebt wel een opzegtermijn. Je kunt 7 dagen voor je nieuwe incasso een mailtje sturen naar tijdmaker@minderdruk.nl en jouw abonnement wordt dan meteen zonder vragen stopgezet.

Moet ik de proefperiode zelf opzeggen?

Ja, de proefperiode wordt automatisch na twee weken verlengd naar een betaald maandabonnement. Zeg dus 5 werkdagen voor het einde van je proefperiode op door een mailtje te sturen naar tijdmaker@minderdruk.nl met in de onderwerpregel ‘lidmaatschap opzeggen’.

Kan ik ook voor een maand lid worden om uit te proberen?

Dat kan zeker! Vergeet dan niet om uiterlijk 7 dagen van tevoren het abonnement stop te zetten door een mailtje te sturen naar tijdmaker@minderdruk.nl

Wat als ik niet tevreden ben?

Daar hoef je je niet druk om te maken omdat klanttevredenheid bij Minder Druk voorop staat. Ik ben pas tevreden als jij dat bent en om die reden geldt voor al mijn producten een 100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? geld terug! Je loopt dus geen enkel risico.

Je kunt het volledige bedrag teruggestort krijgen wanneer je binnen 14 dagen na aanschaf aangeeft dat je niet tevreden bent. Stuur dan simpelweg een mailtje naar tijdmaker@minderdruk.nl

Het enige wat ik van je vraag is aan te geven waar je niet tevreden over bent zodat ik mijn producten kan blijven verbeteren om anderen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Maar ik twijfel nog!

Dan moet je het niet doen.

Het is lastig om ingesleten patronen te veranderen. Dit programma is alleen geschikt voor de echte diehards die in hun leven al genoeg kostbare tijd hebben verloren en daar helemaal klaar mee zijn. Je moet bereid zijn de nodige stappen te nemen om tijd winnen en eerst besluiten om dat niet meer uit te stellen.

Ik heb een andere vraag

Stuur dan even een mailtje naar tijdmaker@minderdruk.nl, ik maak graag tijd voor jou!

Overtuigd? Meld je aan!

Aanmelden
arrow_drop_up arrow_drop_down