Beperk jouw drukte met de online cursussen van de Minder Druk academie

€ 47,-
€ 0,-

GRATIS: Minder Druk community

  • Gouden tips om grip te krijgen op jouw tijd en werkzaamheden
  • Webinar Meer bereiken in minder tijd
  • Webinar Minder Druk in de agenda
  • Wekelijks aanvullende tips om jouw drukte te beperken
  • Antwoord op al jouw vragen in de community met gelijkgestemden
  • Onbeperkt toegang
Online cursus prioriteren
€ 47,-
€ 37,-

Prioriteren

Hoe deel jij jouw leven in en waarom doe je de dingen die je doet? Leer welke onderdelen van invloed zijn op de kwaliteit van jouw leven, werkplezier en productiviteit. Krijg richting en ontdek jouw doelen.

€ 47,-
€ 37,-

Life Skills

Ontdek de onmisbare inzichten over de vaardigheden, kennis, houdingen en waarden die nodig zijn om de regie te kunnen pakken over jouw eigen leven.

€ 47,-
€ 37,-

Persoonlijke keuzes maken

Maak de juiste persoonlijke keuzes die nodig zijn om jouw leven zo optimaal mogelijk in te richten. Je gaat met praktische handvatten direct meer en betere resultaten boeken.

€ 47,-
€ 37,-

Slimmer plannen

Organiseer jouw werk binnen de tijd die ervoor staat en leer hoe je jouw werk buiten de werktijden volledig los kunt laten. Zodat jij eindelijk tijd hebt voor de dingen die je altijd al hebt willen doen.

€ 47,-
€ 37,-

Slimmer mailen

Ontvang vanaf morgen al drastisch minder mails. In deze cursus leer je hoe je met hele eenvoudige, direct toepasbare tips al jouw inkomende mails tot het minimum gaat beperken.

€ 47,-
€ 37,-

Al jouw informatie op orde

Jouw werk goed uitvoeren zonder ooit nog te hoeven zoeken naar jouw bestanden, taken en notities. Na deze cursus heb je meer overzicht en al jouw informatie is zodanig geordend dat je er altijd direct bij kunt.

€ 47,-
€ 37,-

Methoden om de drukte te beperken

Boek betere resultaten met bewezen methoden die jou gaan helpen om de drukte te beperken. Met duidelijke, praktische tips & tools die jij direct op jouw persoonlijke situatie kunt toepassen.

€ 67,-
€ 57,-

Minder Druk op je werk

Op de werkvloer meer bereiken in minder tijd door het rigoureus aanpakken van ondoordachte ingesleten patronen waarmee wij  elkaars drukte in stand houden.

€ 67,-
€ 57,-

Slimmer werken met Microsoft 365

Nooit meer dingen dubbel doen en nooit meer tijd kwijt aan het onnodig zoeken naar apps of informatie. Na deze cursus heb jij jouw werk veel slimmer georganiseerd. Op elk apparaat, waar je ook bent.

Alles? Word lid!

Meld je nu aan bij de Minder Druk academie en krijg toegang tot álle bovenstaande cursussen + community.
"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursussen; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan…..Complimenten dus!"

Rene Engel - Drummer, docent drums en methodiek ArtEZ Conservatorium

Aanbevolen!
"Davy de Wit heeft met zijn online cursussen, workshops, coachings, persoonlijke online werkplekken en intelligente intranet-oplossingen in SharePoint / Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk."
Pascal Jonkers
Pascal Jonkers - Directeur Atricom
Meer tijd over

"Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat.

Hij kan je helpen bij het efficiënt inrichten van je werk zodat je minder tijd kwijt bent met onzin en meer tijd over hebt voor zaken die er echt toe doen."

Ferry de Wit
Ferry de Wit - Initiator Dag van het Werkplezier en eigenaar bananatree.nl
Optimale workflow
"In één uur heb ik met Davy de Wit de basis gelegd voor een nieuwe, optimale workflow. Samen hebben we gekeken naar hoe ik mijn persoonlijke Hybridesk online werkomgeving zo efficiënt mogelijk kon indelen. Van tien clicks tot het vinden van het juiste document ben ik naar een omgeving gegaan waarbij ik snel ben waar ik moet zijn, maar ook met de minste afleiding. Ik begin mijn dag nu effectiever door te starten vanuit mijn optimale online werkomgeving in Microsoft 365. Ik ben heel erg blij dat ik door deze sessie kan starten met mijn nieuwe manier van werken!"
Rosalie Meijer
Rosalie Meijer - Secretaris Kwaliteitsafspraken Conservatorium Enschede
Opfrissende info
"Tijdens de training van Davy heb ik opfrissende info en tips gekregen voor het managen van vele projecten. En de prettige hands-on workshop resulteerde in een user-interface die alle losse management tools combineert. En aanvoelt als die ene app die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn."

Peter Leutscher - ArtEZ

Inspirerend!
"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen

Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V

Persoonlijk
"Davy liet mij inzien dat er kracht kan zitten in de kwetsbaarheid van een persoonlijke uitdagende ervaring. Door Davy’s individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen. Binnen een korte tijd startte ik mijn eigen bedrijf met passie voor muziek en een maatschappelijk belang binnen de wereld van het gevangeniswezen en justitie. Niet omdat ik iets moest bereiken maar omdat ik nu in zie waarom ik iets wil bereiken."

Terry Akins

Spreker & pianist/ Ambassadeur Exodus Nederland

arrow_drop_up arrow_drop_down