Cursussen

Beperk jouw drukte met de unieke online cursussen van Minder Druk

Prioriteren

Alle nodige handvatten om jouw leven leuker in te richten.

Keuzes maken

Persoonlijke keuzes voor een leven met Minder Druk.

Slimmer plannen

Leer alles over het slimmer inrichten van jouw agenda.

Slimmer mailen

Beperk inkomende e-mails en word de baas over jouw inbox.

Informatiebeheer

Alles over het optimaal beheren van bestanden, taken en notities.

Methoden

Verlaag jouw werkdruk drastisch met deze bewezen methoden.

Werkomgeving

Samen met Minder Druk meer bereiken in minder tijd.

Microsoft 365

Minder Druk met de innovatieve apps van Microsoft 365.

Onlin cursus en community Minder Druk

Alles? Word lid!

Toegang tot alle Minder Druk cursussen en de community.

"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursussen; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan…..Complimenten dus!"

Rene Engel - Drummer, docent drums en methodiek ArtEZ Conservatorium

Meer over de online cursussen vind je hieronder

€ 47,-
€ 37,-

Prioriteren

In deze cursus ga je nadenken over wat je binnen welk termijn wilt bereiken en waarom. Je leert waardegericht keuzes maken zodat je weet waar je wel energie en waar je geen energie meer in gaat stoppen. Je gaat jouw leven beter inrichten en gaat beter scoren omdat je weet waar jouw doelen staan.

€ 47,-
€ 37,-

Keuzes maken

Leer alles over het maken van persoonlijke keuzes die nodig zijn om jouw leven zo optimaal mogelijk in te richten. Je krijgt meer inzicht in de impact van o.a. relaties, social media, gezondheid, motivatie, creativiteit, uitstelgedrag, perfectionisme en maatschappelijke context op jouw productiviteit en krijgt praktische handvatten om direct resultaten te boeken.

€ 47,-
€ 37,-

Slimmer plannen


Alles over het inrichten van jouw ideale werkweek en jouw ideale werkdag.

In deze cursus ga je leren hoe je jouw werk met de juiste energieniveau’s organiseert binnen de tijd die ervoor staat. Je gaat ook leren om de dag/week goed af te sluiten en de volgende dag/week goed op te starten zodat je in het weekend zonder aan je werk te denken zorgeloos kunt opladen om die dingen te doen waar je weer energie van krijgt.

€ 47,-
€ 37,-

Slimmer mailen

Als wij mailen werken we meestal op de automatische piloot, maar we hebben die piloot alleen nooit echt geleerd hoe te vliegen. We zijn meestal gefocused op het in zo weinig mogelijk tijd zo snel mogelijk wegwerken van de mails en niet op het optimaliseren van het proces. Blijf jij dweilen met de kraan open of ga je de kraan gedeeltelijk sluiten zodat de wasbak niet meer overloopt?

€ 47,-
€ 37,-

Informatiebeheer

Wij hebben nooit echt geleerd hoe wij het beste informatie kunnen ordenen.

Ben jij ook constant op zoek naar jouw bestanden, taken en notities en ben jij het zat om jouw kostbare tijd te verspillen? Wil jij toekomen aan de belangrijkere dingen en die binnen jouw werktijd af kunnen handelen zodat jij jouw werkdagen tevreden en met voldoening kunt afsluiten?

€ 47,-
€ 37,-

Methoden

In deze cursus leer je alles over de bewezen methodes die jou gaan helpen om de drukte te beperken. Met duidelijke, praktische tips & tools die jij direct op jouw persoonlijke situatie kunt toepassen.

€ 67,-
€ 57,-

Minder Druk op je werk

Brits onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt en toch zijn we te druk. Uit een ander onderzoek onder 1.700 werknemers in de VS, China, Zuid-Afrika, Engeland en Australië blijkt dat meer dan 60 procent van de kantoorwerkers vindt dat ze hun werk niet altijd goed genoeg kunnen uitvoeren omdat ze de benodigde informatie niet snel genoeg kunnen vinden of verwerken. In deze cursus leer le hoe je daar verandering in aan brengt.

€ 67,-
€ 57,-

Slimmer werken met Microsoft 365

Heel veel ondernemers, bedrijven en studenten gebruiken Microsoft 365 maar gebruiken alleen de standaard apps en dan nog niet eens optimaal. Ze hebben ook vaak geen idee wat de overige apps allemaal voor hen op het gebied van productiviteit kan betekenen en hoe de functies elkaar onderling kunnen versterken.


Eindelijk een cursus waarin je niet eindeloos wordt overspoeld met alle mogelijke features van alle apps waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet maar praktische, direct toepasbare instructie met heldere voorbeelden om de apps goed in te richten en meteen aan de slag te kunnen.

Zodat jij nooit meer onnodig hoeft te zoeken naar informatie, gemakkelijker kunt samenwerken, jij je zorgeloos kunt focussen op de taken die er toe doen en je werk ruim op tijd af is.

"Tijdens de training van Davy heb ik opfrissende info en tips gekregen voor het managen van vele projecten. En de prettige hands-on workshop resulteerde in een user-interface die alle losse management tools combineert. En aanvoelt als die ene app die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn."

Peter Leutscher - ArtEZ

"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen

Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V

"Davy liet mij inzien dat er kracht kan zitten in de kwetsbaarheid van een persoonlijke uitdagende ervaring. Door Davy’s individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen. Binnen een korte tijd startte ik mijn eigen bedrijf met passie voor muziek en een maatschappelijk belang binnen de wereld van het gevangeniswezen en justitie. Niet omdat ik iets moest bereiken maar omdat ik nu in zie waarom ik iets wil bereiken."

Terry Akins

Spreker & pianist/ Ambassadeur Exodus Nederland

Alles? Word lid!

Als lid van Minder Druk + krijg je toegang tot alle cursussen én de Minder Druk community
arrow_drop_up arrow_drop_down