Meld je aan voor de Minder Druk Academie

Moeiteloos meer tijd, overzicht en rust in je hoofd

Meest gekozen

Kwartaalabonnement

111,-

87,-

  • Toegang masterclass 'Meer grip op tijd en werkzaamheden'
  • Toegang alle cursussen met 400+ invalshoeken
  • Toegang community
  • Maandelijkse live sessie / Q&A
  • Lees-, kijk- en luistertips
  • Werkboeken

  Elk kwartaal opzegbaar

Jaarabonnement

348,-
290,-
2 maanden gratis
   • Toegang masterclass 'Meer grip op tijd en werkzaamheden'
   • Toegang alle cursussen met 400+ invalshoeken
   • Toegang community
   • Maandelijkse live sessie / Q&A
   • Lees-, kijk- en luistertips
   • Werkboeken

   Elk jaar opzegbaar

Alle bedragen zijn inclusief 21% btw. Je kunt direct starten. Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je investering terug! 

Meedoen met meerdere teamleden? Kies dan voor de staffelkorting. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de korting.

Veelgestelde vragen

Maar ik ben al zo druk, hoeveel tijd gaat dit mij kosten?

Tijd kosten? De Minder Druk Academie gaat jou op korte termijn alleen maar tijd opleveren. Voel geen druk: je kunt er zo veel tijd insteken als je zelf wilt, jij bepaalt het tempo en de volgorde.

Wat gaat de Minder Druk Academie mij opleveren?

Met de Minder Druk Academie krijg je stap voor stap op een eenvoudige manier meer vrije tijd, meer overzicht en meer rust in je hoofd.

Kan ik het ook eerst gratis uitproberen?

Ja, dat kan! Begin met de gratis proefles en ontvang wekelijks aanvullende tips. Ga naar deze link om je gratis aan te melden: https://leden.minderdruk.nl/login#register

Maar ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken?

Met de unieke strategieën leer je alles van A-Z direct toepassen. In je eigen tempo, in de juiste volgorde én in de juiste samenhang. Geen losse flodders over timemanagement maar alles op 1 centrale en overzichtelijke plek.

De theorie vertaal je stap-voor-stap direct naar de praktijk. In de bijbehorende werkboeken maak je direct concrete afspraken met jezelf. Zodat je jezelf daarop kun aanspreken.

Je hebt ook maandelijks de gelegenheid om aan te sluiten tijdens een live-Q&A's en in de community kun je 24/7 vragen stellen.

Verder worden alle cursussen permanent bijgesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van productiviteit.

Maar ik kan alle informatie hierover toch ook gewoon gratis online vinden?

Zeker! Internet staat boordevol informatie en met ChatGPT kun je echt alles te weten komen. Maar dan alleen niet goed gestructureerd, niet in de juiste samenhang en niet met de nodige ervaring die ik in de afgelopen 22 jaar als manager heb opgedaan.

Minder Druk heeft ook een eigen AI chatbot binnen ChatGPT die niet alleen al jouw vragen kan beantwoorden maar ook direct met concrete actiepunten komt.

Ook kun je in de afleidingsvrije community elke vraag stellen en onderling ervaringen en kennis delen. En dat alles in een super overzichtelijke state-of-the-art leeromgeving waar je alles eenvoudig kunt vinden. Dat maakt het verschil.

Zijn de cursussen ook los verkrijgbaar?

De cursussen zijn niet los verkrijgbaar. Ik heb bewust gekozen voor 1 totaaloplossing omdat de drukte altijd vanuit meerdere invalshoeken in de juiste samenhang aangepakt moet worden. Geen losse flodders. Alleen op die manier ben je verzekerd van een duurzaam resultaat.

Hoe lang houd ik toegang?

Je houdt een jaar lang onbeperkt toegang tot de masterclass, alle cursussen, de community en de maandelijkse live sessies.

Moet ik alle cursussen en lessen doorlopen?

Nee, je kunt je beperken tot datgene wat voor jou op dit moment relevant is. Jij bepaalt ook de volgorde en het tempo. Onderweg kom je er vanzelf achter of de overige thema's jou ook gaan helpen. Met een jaar lang toegang heb je tijd genoeg om dat uit te vinden.

Ik ben niet technisch, wat als het niet lukt met de persoonlijke online werkplek?

Je hebt geen technische voorkennis nodig, maar als je er niet uitkomt help ik je persoonlijk.
Je hoeft dan alleen maar een berichtje te sturen, we maken dan een afspraak via Teams.

Krijg ik korting als ik met mijn team meedoe?

Ja! Minder Druk werkt met een staffelkorting:
> Vanaf 5 deelnemers per deelnemer 367,
> Vanaf 10 deelnemers per deelnemer 337,-
> Vanaf 20 deelnemers per deelnemer 307,-
> Vanaf 30 deelnemers per deelnemer 277,-

Neem contact op via info@minderdruk.nl, ik neem dan binnen 1 werkdag contact met je op.

Krijg je een certificaat?

Ja, je ontvang je na het afronden van elke cursus een certificaat van deelname.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja dat kan! Als je dat wilt kun je betalen in 3- of 5 termijnen.

Kunnen de kosten door mijn werkgever worden vergoed?

Jouw werkgever heeft er belang bij dat jouw werkdruk wordt verminderd, werkplezier toeneemt en het ziekteverzuim wordt beperkt. De kans is groot dat je werkgever de kosten (mee)betaalt. Kijk in jouw CAO of er iets staat over vergoeding en/of informeer of er mogelijkheden zijn om de kosten te dekken.

Mogelijk is er bij jouw bedrijf sprake van een loopbaanbudget, informeer naar de voorwaarden. Wanneer je bij een Arbodienst loopt, informeer dan ook bij hun naar de mogelijkheden van vergoeding. Indien er sprake is van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim, zijn werkgevers vaak bereid (in overleg met de bedrijfsarts) om de kosten te vergoeden.

Wat als ik niet tevreden ben?

Je kunt het volledige bedrag teruggestort krijgen wanneer je binnen 14 dagen na aanschaf aangeeft dat je niet tevreden bent. Stuur dan simpelweg een mailtje naar info@minderdruk.nl

Ervaar je na 90 dagen geen verschil? Maar heb je wel alle thema's doorlopen, de werkboeken gebruikt en je vragen gesteld in de community? Dan krijg je het volledige bedrag ook terug.

Heb je nog vragen of twijfels?

Blijf er dan niet mee zitten en neem contact op.