Samen de drukte oplossen?

1-op-1 coachingstrajecten en workshop op maat voor jou en jouw teamleden

Davy de Wit, eigenaar Minder Druk

Natuurlijk wil je ook minder werkdruk, meer overzicht en meer werkplezier. Maar hoe pak je dat aan en waar ga je beginnen?

Ik ben Davy de Wit en help leidinggevenden, kenniswerkers en teams aan meer ruimte in de agenda en rust in het hoofd. Als voormalig workaholic met 22+ jaar ervaring in het hoger onderwijs kan ik als geen ander helpen. 

Neem contact op voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Wil je een afspraak maken?

Ja, ik wil een afspraak maken

400+

Invalshoeken

22+

Jaar coachervaring

Jaw dropping!
"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Davy de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Michiel Leijzer

Michiel Leijzer - Business Controller en kwaliteitsmanager Mulder Vastgoedonderhoud B.V.

Meer informatie over dit aanbod

Minder Druk coaching & advies

1-op-1 coachingstraject

Ik heb meer dan 22 jaar coachervaring. Door mijn persoonlijke-, praktische-, resultaatgerichte-, integrale en directe, soms confronterende benadering gaan wij samen snel duurzame resultaten bereiken.

Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid als voormalig workaholic + mijn onderwijs- en managementervaring kan ik vanuit een breder perspectief coachen en adviseren.

Let op: dit coachingstraject is niet geschikt voor iedereen.

Mijn mogelijkheden zijn beperkt en ik ga alleen voor duurzame resultaten. Om die reden wil ik alleen werken met super gemotiveerde aanpakkers.

Ben je resultaatgericht en bereid om flink in jezelf te investeren? Neem je verantwoordelijkheid voor jezelf en durf je goed in de spiegel te kijken? Ben je bereid ondoordachte ingesleten patronen te veranderen en rigoureuze keuzes te maken? Dan is mijn aanbod echt iets voor jou / jullie.

Dit is niet geschikt voor jou als je nog twijfelt of alleen op zoek bent naar tijdelijke quick-fixes.

Mijn agenda vult zich snel, dus neem snel contact op voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of wij een match zijn.

Teamworkshop

Binnen deze workshop  leer ik jou en jouw team stap-voor-stap op een praktische, hands-on manier hoe je werkdruk en werkstress drastisch kunt verlagen. En meer overzicht creëert, het werkplezier verhoogt en onnodige kosten kunt besparen. 

  •  Samen met jouw team de werkdruk en werkstress drastisch verlagen
  •  Krijg inzicht in de grootste tijdverslinders (en hoe je deze oplost)
  •  Creëer meer ruimte in de agenda, overzicht en rust op de werkvloer
  •  Verbeter de communicatie en samenwerking en verhoog het werkplezier
  •  Verlaag het verzuim en bespaar onnodige hoge kosten

De workshop duurt 1,5 uur en vindt plaats bij jou op locatie. Maximaal 15 deelnemers. 

De workshops zijn gebaseerd op een of meer van de onderstaande thema's die in overleg volledig op maat worden aangeboden op basis van de behoefte en/of wensen van jou en jouw team. Voorafgaand aan de workshop ontvangen alle deelnemers een scan zodat je zeker weet dat de onderwerpen die op jullie van toepassing zijn in een goede balans aan bod gaan komen. Geen standaardverhalen omdat elke team uniek is.

Prioriteren

Krijg richting en identificeer de belangrijkste doelen

Persoonlijke keuzes

Maak de juiste keuzes om meer uit de kostbare tijd te halen

Slimmer plannen

Krijg het werk netjes af binnen de tijd die er voor staat

Prioriteren

Krijg richting en identificeer de belangrijkste doelen

Persoonlijke keuzes

Maak de juiste keuzes om meer uit de kostbare tijd te halen

Slimmer plannen

Krijg het werk netjes af binnen de tijd die er voor staat

Slimmer mailen

Beperk de inkomende e-mails, word de baas over jouw inbox

Informatie ordenen

Nooit meer onnodig zoeken naar bestanden, taken en notities

Methoden

Verlaag de werkdruk drastisch met bewezen #1 methoden 

Op de werkvloer

Samen met minder moeite meer bereiken in minder tijd

Microsoft 365

Leer hoe je Microsoft 365 voor jullie kunt laten werken

Artificial intelligence

AI

Ontdek hoe Artificial Intelligence het werk kan vereenvoudigen

Korting Minder Druk Lidmaatschap

Als je een 1-op-1 traject of teamworkshop volgt krijg je standaard 30% korting op het Minder Druk Lidmaatschap voor toegang tot de masterclass + cursussen met meer dan 400 invalshoeken + community + live sessies.

Unieke combinatie

"Davy de Wit heeft met de cursussen, community en workshops een unieke combinatie gevonden om leidinggevenden en teams écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk."

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Pascal Jonkers
Pascal Jonkers - Directeur Atricom

Mooie woorden van blije klanten

Wow-moment

"Een ‘WOW’-moment toen we inzicht kregen in alle mogelijkheden en wat we allemaal anders kunnen doen om efficiënter en sneller te werken. Davy had op alle twijfel-vragen over het programma een antwoord waardoor de twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Wij zijn er klaar voor!"
Patty Rademakers - Bibliotheek Enschede

Waanzinnig

"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursussen; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.....Complimenten dus!"

René Engel - Conservatorium Enschede

Tijdfreak

"Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat."

Ferry de Wit
Ferry de Wit - Initiator Dag van het Werkplezier

Inspirerend

"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app's en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen - Directeur Mulder Vastgoed B.V.

Aan het denken gezet
"Tijdens de dag van het werkplezier werd ik blij van je workshop. Jouw boodschap zette me aan het denken over de weerbarstige praktijk die, nu blijkt, helemaal niet zo weerbarstig is als ik maar kies. Dank!"
Sharon Persijn - Gemeente Enschede
Aanrader
"De workshop van Davy is een aanrader voor iedereen die voor zijn gevoel meer plannen heeft dan tijd. Op een leuke en persoonlijke manier geeft hij in korte tijd veel tips die makkelijk en praktisch toepasbaar zijn. Ik heb er echt iets aan gehad!"

Inge de Vries - Eigenaar Andere Kijk

Klaar voor verandering?

Plan een kennismakingsgesprek in of vertel me hieronder waar je tegenaan loopt om te kijken hoe ik je daarmee kan helpen.Je ontvangt een reactie binnen 1 werkdag en je zit uiteraard nergens aan vast.