Ontdek hoe jij in eenvoudige stappen meer grip op

jouw tijd en werkzaamheden gaat krijgen

Online masterclass

Davy de Wit, eigenaar Minder Druk

Ik ben Davy de Wit en help leidinggevenden en teams aan meer ruimte in de agenda, overzicht en rust in het hoofd. Als voormalig workaholic en ervaringsdeskundige met 22+ jaar doceer- en managementervaring in het hoger onderwijs kan ik jou als geen ander helpen.

Tijdens deze unieke online masterclass ga ik een glashelder antwoord geven op de vraag hoe je met minder moeite in minder tijd betere resultaten kunt bereiken op zowel jouw werk als in jouw persoonlijke leven.

Ik behandel geen standaard onderwerpen die je tegenkomt in andere masterclasses over productiviteit. Deze masterclass is vooraf opgenomen.

Doe je mee?

Masterclass nu volgen

Aanrader

"De workshops van Davy zijn een aanrader voor iedereen die voor zijn gevoel meer plannen heeft dan tijd. Op een leuke en persoonlijke manier geeft hij in korte tijd veel tips die makkelijk en praktisch toepasbaar zijn. Ik heb er echt iets aan gehad!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Inge de Vries - Eigenaar Andere Kijk

Herken je dit?

 1.  Jouw to-do lijst wordt steeds langer. Je blijft de belangrijkste taken maar voor je uitschuiven omdat je er simpelweg niet aan toe komt 
 1.  De meeste werkdagen bestaan grotendeels uit het blussen van branden, het oplossen van andermans problemen en het bijwonen van zinloze vergaderingen
 1.  Het werk blijft jou thuis achtervolgen waardoor je niet de nodige tijd, aandacht en energie hebt voor jezelf en jouw gezin
 1.  Eerdere pogingen om de drukte op te lossen werkten niet en de volgende stap is onduidelijk. Daardoor blijf je vertrouwd op de autopilot doorwerken op de manier zoals je dat altijd al hebt gedaan


Is dit jouw scenario? Dag in dag uit, week in week uit, jaar in jaar uit waardoor het leven ongemerkt aan je voorbij glijdt?

Zo kan het ook:

Sneller gewenste resultaten bereiken. Door meer overzicht, minder afleiding en meer focus.

Jouw werkdag nooit meer geregeerd door de to-do lijsten, e-mails en agenda's van anderen.

Al het werk netjes op tijd af binnen de tijd die ervoor staat. Thuis niet meer aan jouw werk denken.

Rust in je hoofd en met volle aandacht van jouw vrije tijd en jouw gezin kunnen genieten.

Resultaat na deze masterclass:

Gerichte keuzes

Je hebt geleerd hoe je jouw belangrijkste doelen identificeert en kunt met meer richting doordachte keuzes maken. Je weet welke onderdelen van invloed zijn op de kwaliteit van jouw leven, werkplezier en productiviteit en weet hoe je deze kunt optimaliseren.

Opgeruimde agenda

Je hebt de nodige handvatten gekregen om jouw perfecte werkweek te plannen en leert hoe je het werk met meer overzicht kunt organiseren binnen de tijd die ervoor staat. Zodat jij meer tijd overhoudt voor belangrijkere dingen.

Minder mails

Je ontvang vanaf morgen al drastisch minder mails. Ik ga jou laten zien hoe ik met eenvoudige, direct toepasbare technieken gemiddeld 120 inkomende mails per dag heb kunnen reduceren tot het minimum. En hoe jij dat ook kunt doen.

Georganiseerd werken

Je weet hoe je jouw werk slimmer kunt organiseren. Je hoeft geen tijd meer te verspillen aan het onnodig zoeken naar informatie en hoeft geen dingen meer onnodig dubbel te doen. Je gaat in minder tijd, met minder moeite meer bereiken. 


Masterclass nu volgen


Mooie woorden van blije klanten

Jaw dropping!
"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Davy de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!"
Michiel Leijzer
Michiel Leijzer - Business Controller en kwaliteitsmanager Mulder Vastgoedonderhoud B.V.

Wow-moment

"Een ‘WOW’-moment toen we inzicht kregen in alle mogelijkheden en wat we allemaal anders kunnen doen om efficiënter en sneller te werken. Davy had op alle twijfel-vragen over het programma een antwoord waardoor de twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Wij zijn er klaar voor!"
Patty Rademakers - Bibliotheek Enschede

Tijdfreak

"Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat.

Hij kan je helpen bij het efficiënt inrichten van je werk zodat je minder tijd kwijt bent met onzin en meer tijd over hebt voor zaken die er echt toe doen."

Ferry de Wit
Ferry de Wit - Initiator Dag van het Werkplezier

Inspirerend

"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app's en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen - Directeur Mulder Vastgoed B.V.

Unieke combinatie
"Davy de Wit heeft met de cursussen, community en workshops een unieke combinatie gevonden om leidinggevenden en teams écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk."
Pascal Jonkers

Pascal Jonkers - Directeur Atricom

Aan het denken gezet
"Tijdens de dag van het werkplezier werd ik blij van je workshop. Jouw boodschap zette me aan het denken over de weerbarstige praktijk die, nu blijkt, helemaal niet zo weerbarstig is als ik maar kies. Dank!"
Sharon Persijn - Gemeente Enschede
€ 47,-

Online masterclass 'Meer grip op tijd en werkzaamheden'

 •  Bereik je belangrijkste doelen door goed te prioriteren
 •  Leer slimmer plannen en krijg jouw werk netjes af binnen jouw werktijd
 •  Word de baas over je inbox
 •  Leer hoe je écht slimmer kunt werken met Microsoft 365
 •  Bonus #1: uitgebreide samenvatting van de masterclass
 •  Bonus #2: demo hoe ik zelf werk met Microsoft 365
 •  Bonus #3: korting proefperiode Minder Druk Lidmaatschap
Ik wil deze masterclass nu volgen
Direct onbeperkt toegang