1 op 1 VIP Traject

Binnen 3 maanden samen het allerbeste uit jouw kostbare tijd halen


1 op 1 VIP Traject

Binnen 3 maanden samen het allerbeste uit jouw kostbare tijd halen


 • Reserveer op tijd in verband met het beperkte aantal plekken.
1-op-1 coaching
12 individuele coachings op afspraak + online ondersteuning

Minder Druk Cursuspakket
Onbeperkt toegang tot de Minder Druk Academie
Na 3 maand geen resultaat? Dan krijg je je geld terug!

1-op-1 coaching
12 individuele coachings op afspraak + online ondersteuning

Minder Druk Cursuspakket
Onbeperkt toegang tot de Minder Druk Academie
Na 3 maand geen resultaat? Dan krijg je je geld terug!

Zullen we samen jouw drukte oplossen?


Natuurlijk wil je minder werkdruk, meer overzicht en werkplezier. Maar hoe begin je?


In dit persoonlijk coachingstraject leer je stap-voor-stap, praktisch en hands-on, hoe je het beste uit jouw kostbare tijd haalt. En jouw werkdruk en werkstress drastisch verminderd.


Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ontdek wat dit meest complete aanbod van Nederland en België voor jou kan betekenen. 


Er zijn maar enkele plekken beschikbaar en mijn agenda vult zich snel. Neem nu contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien of we een match zijn.

Jaw dropping!

"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Minder Druk de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat de kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Michiel Leijzer
Michiel Leijzer - Mulder Vastgoedonderhoud B.V.

Meer over dit VIP Traject

Intakegesprek

Tijdens het gratis intakegesprek ontdek je of we een match zijn. Vooraf ontvang je een online scan. Op basis hiervan geef ik jou advies. Ik kom met een voorstel en een plan van aanpak.

12 individuele coachings

Met meer dan 22 jaar coachervaring help ik je snel duurzame resultaten te bereiken. Mijn persoonlijke en praktische aanpak is direct en soms confronterend.

Met mijn achtergrond in onderwijs en management, coach en adviseer ik vanuit een breed perspectief. Ik ben jouw ideale accountability-partner en nodige stok achter de deur.

De wekelijkse coaching sessies duren 1 uur en vinden online plaats. Ga uit van een totaalinvestering van 2,5 uur per week die je binnen no-time hebt terugverdiend.

Toegang tot de
Minder Druk Academie

Je krijgt onbeperkt toegang tot dé alles-in-één-oplossing voor werkdruk & werkstress.

 • Cursus Grip op tijd & werk
 • Cursus Prioriteren
 • Cursus Keuzes maken
 • Cursus Slimmer plannen
 • Cursus Minder mailen
 • Cursus Informatie ordenen
 • Cursus Methoden
 • Cursus Samenwerken
 • Cursus Microsoft 365
 • Cursus Artificial Intelligence
 • Praktische werkboeken per cursus
 • Persoonlijke online werkplek in MS 365
 • Toegang tot de maandelijkse Live Q&A's
 • Toegang tot de Minder Druk Community
 • Toegang tot Minder Druk GPT

Waanzinnig

"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursussen; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan…..Complimenten dus!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Rene Engel - Drummer, docent drums en methodiek Conservatorium Enschede
Davy de Wit
Davy de Wit, tijdmaker bij Minder Druk

Hoi, ik ben Davy

Met meer dan 22 jaar ervaring in het hoger onderwijs en onderwijsmanagement, weet ik hoe je werkdruk en werkstress overwint.

Na een jarenlange zoektocht heb ik mijn drukte achter me gelaten. Wat ik heb geleerd, deel ik graag met jou.

Mijn unieke en samenhangende aanpak helpt jou snel en zonder gedoe dezelfde vrijheid te ervaren.

Maak vandaag een afspraak of meld je direct aan en pluk daar de komende jaren, zowel thuis als op het werk de vruchten van.

Let op: dit traject is niet geschikt voor iedereen

Het aantal plekken is beperkt, en ik streef naar duurzame resultaten. Daarom werk ik uitsluitend met super-gemotiveerde aanpakkers. Ben je resultaatgericht en bereid om flink in jezelf te investeren? Pak je verantwoordelijkheid en durf in de spiegel te kijken? Ben je bereid om ingesleten patronen te veranderen en rigoureuze keuzes te maken? Dan is dit traject perfect voor jou.

Het is niet geschikt als je twijfelt of op zoek bent naar tijdelijke quick-fixes. Neem actie en kies voor blijvende verandering.

Mooie woorden van blije klanten

Werkende combinatie

"Davy de Wit heeft met de cursussen, community en workshops een werkende combinatie gevonden om leidinggevenden en teams écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk."

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Pascal Jonkers

Pascal Jonkers - Directeur Atricom

Tijdfreak

"Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat."

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ferry de Wit

Ferry de Wit - Initiator Dag van het Werkplezier

Wow-moment

"Een ‘WOW’-moment toen we inzicht kregen in alle mogelijkheden en wat we allemaal anders kunnen doen om efficiënter en sneller te werken. Davy had op alle twijfel-vragen over het programma een antwoord waardoor de twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Wij zijn er klaar voor!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Patty Rademakers - Bibliotheek Enschede

Inspirerend

"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app's en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Maurits Jansen - Directeur Mulder Vastgoed B.V.

Aan het denken gezet
"Tijdens de dag van het werkplezier werd ik blij van je workshop. Jouw boodschap zette me aan het denken over de weerbarstige praktijk die, nu blijkt, helemaal niet zo weerbarstig is als ik maar kies. Dank!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Sharon Persijn - Gemeente Enschede

Aanrader
"De workshop van Davy is een aanrader voor iedereen die voor zijn gevoel meer plannen heeft dan tijd. Op een leuke en persoonlijke manier geeft hij in korte tijd veel tips die makkelijk en praktisch toepasbaar zijn. Ik heb er echt iets aan gehad!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Inge de Vries - Eigenaar Andere Kijk

Ben je klaar voor jouw beste investering ooit?