Wat blije klanten vertellen

Werkende combinatie

"Davy de Wit heeft met de cursussen, community en workshops een werkende combinatie gevonden om leidinggevenden en teams écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk."

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Pascal Jonkers
Pascal Jonkers - Directeur Atricom

Jaw-dropping!

"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Minder Druk de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw-dropping" is!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Michiel Leijzer
Michiel Leijzer - Business Controller en Kwaliteitsmanager Mulder Vastgoed 

Waanzinnig

"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursussen; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.....Complimenten dus!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

René Engel - Conservatorium Enschede

Wow-moment

"Een ‘WOW’-moment toen we inzicht kregen in alle mogelijkheden en wat we allemaal anders kunnen doen om efficiënter en sneller te werken. Davy had op alle twijfel-vragen over het programma een antwoord waardoor de twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Wij zijn er klaar voor!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Patty Rademakers - Bibliotheek Enschede

Tijdfreak

"Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat. Hij kan je helpen bij het efficiënt inrichten van je werk zodat je minder tijd kwijt bent met onzin en meer tijd over hebt voor zaken die er echt toe doen."

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ferry de Wit
Ferry de Wit - Dag van het Werkplezier

Tijd zo goed mogelijk inzetten

"Davy de Wit is een denker. Een strateeg die tot ver in het abstracte ideeën kan uitwerken. In al zijn drukke werkzaamheden moest hij leren jongleren met tijd en deadlines.

Nu leert hij anderen hun tijd zo goed mogelijk in te zetten; om doelen te bereiken, om productiever te zijn en uiteindelijk daarom.. trots op jezelf."

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Erwin Steijlen - Founder Totally Tuned

Zoveel sneller nu

"Ik had tien clicks nodig tot het vinden van het juiste document. Nu ben ik dankzij mijn Persoonlijke Online Werkplek snel waar ik moet zijn. Maar ook met de minste afleiding. Ik ben heel erg blij dat ik zoveel tijd bespaar met mijn nieuwe manier van werken!"


⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️


Rosalie Meijer
Rosalie Meijer - Conservatorium Enschede

Aanrader!

"De workshops van Davy zijn een aanrader voor iedereen die voor zijn gevoel meer plannen heeft dan tijd. Op een leuke en persoonlijke manier geeft hij in korte tijd veel tips die makkelijk en praktisch toepasbaar zijn. Ik heb er echt iets aan gehad!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Inge de Vries - Eigenaar Andere Kijk

Fijn samenwerken

"Davy is creatief en ondernemend. In zijn drive/snelheid is hij geduldig en altijd oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. Dat is een sterke karaktereigenschap en een mooi stukje timemanagement ;). Een fijn en inspirerend persoon om mee samen te werken en van te leren. Get connected!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Tony Cornelissen - Eigenaar Roc-A-Ville

Individueel gericht

"Door Davy’s individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen. Binnen een korte tijd startte ik mijn eigen bedrijf met passie voor muziek en een maatschappelijk belang binnen de wereld van het gevangeniswezen en justitie."

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Terry Akins - Landelijk Adviseur | Herstelgericht werken (ex)gedetineerden en hun kinderen

Aan het denken gezet

"Tijdens de dag van het werkplezier werd ik blij van je workshop. Jouw boodschap zette me aan het denken over de weerbarstige praktijk die, nu blijkt, helemaal niet zo weerbarstig is als ik maar kies. Dank!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Sharon Persijn - Gemeente Enschede

Inspirerend

"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app's en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Maurits Jansen - Directeur Mulder Vastgoed

Jouw werkdruk & werkstress ook oplossen?

Minder Druk Academie

De meest complete oplossing voor werkdruk & werkstress. Cursussen + live Q&A's + community.

Start GRATIS


Direct toegang na aanmelding

Werk met mij

Workshoppersoonlijk traject of teamtraject. Reserveer op tijd in verband met het beperkte aantal plekken.