Workshops

De drukte oplossen, op een hands-on manier uitgelegd

Persoonlijk

Vrijer en leuker leven met Minder Druk.

Werkomgeving

Minder Druk op je werk.

Microsoft 365

Slimmer werken met Microsoft 365.

"De workshop van Davy is een aanrader voor iedereen die voor zijn gevoel meer plannen heeft dan tijd. Op een leuke en persoonlijke manier geeft hij in korte tijd veel tips die makkelijk en praktisch toepasbaar zijn. Ik heb er echt iets aan gehad!"
Inge de Vries - Eigenaar Andere Kijk

Meer over de workshops vind je hieronder

€349,95
€299,95

Een vrijer en leuker leven met Minder Druk

Tijdens mijn workshop ‘Een vrijer en leuker leven met Minder Druk’ laat ik je zien wat de waarde is van tijd en hoe je tijd het beste kunt indelen. Welke onderdelen zijn van invloed op je leven, je werkplezier en je productiviteit? Hoe versterk je deze onderdelen in samenhang met elkaar?
€349,95
€299,95

Minder Druk op je werk

De workshop ‘Minder druk in de werkomgeving’ gaat over het optimaal inrichten van werkprocessen, zowel off- als online. Met als resultaat meer rendement uit je werknemers en je bedrijf.

€ 349,95
€299,95

Slimmer werken met Microsoft 365

Veel bedrijven werken met Microsoft 365 maar gebruiken alleen een heel klein deel van de ongekende mogelijkheden. Zonde van de investering en zonde van jullie kostbare tijd!

Tijdens deze unieke workshop leer je hoe je de innovatieve apps in jullie voordeel kunt gebruiken om de drukte op de werkvloer te beperken en het werkplezier te verhogen.

"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen

Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V

"Tijdens de dag van het werkplezier werd ik blij van je workshop. Jouw boodschap zette me aan het denken over de weerbarstige praktijk die, nu blijkt, helemaal niet zo weerbarstig is als ik maar kies. Dank!"

Sharon Persijn - Gemeente Enschede

Workshop aanvragen of meer informatie?

arrow_drop_up arrow_drop_down