Workshops

Samen meer bereiken in minder tijd

21+
Onderwijservaring HBO
3
Workshops
100%
Tevredenheidsgarantie

Tijdens mijn workshops van ongeveer 1,5 uur geef ik veel voorbeelden, er zal af en toe ook goed in de persoonlijke spiegel gekeken worden. Er is gelegenheid om vragen te stellen.

Deelnemers in het publiek krijgen handige tips die ze meteen kunnen toepassen om meer tijd over te houden. Ik maak tijd besparen simpel voor iedereen die meer tijd kan gebruiken.

Ik neem de zaal mee op een ontdekkingstocht langs enkele eenvoudig toepasbare technieken om de drukte vanaf morgen al de baas te worden.

Je krijgt verrassende inzichten en snapt opeens waar de kansen liggen om heel veel tijd en geld te besparen en het werkplezier te verhogen.

Een vrijer en leuker leven

Leer alles over de waarde van tijd en hoe je dit het beste kunt inrichten.

Minder Druk op je werk

Op de werkvloer samen meer bereiken in minder tijd.

Slimmer met Microsoft 365

Slimmer (samen)werken met de innovatieve apps van Microsoft 365.

Ferry de Wit

"Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat.

Hij kan je helpen bij het efficiënt inrichten van je werk zodat je minder tijd kwijt bent met onzin en meer tijd over hebt voor zaken die er echt toe doen."

Ferry de Wit - Initiator Dag van het Werkplezier en eigenaar bananatree.nl

Meer informatie over deze workshops

€349,95
€299,95

Een vrijer en leuker leven met Minder Druk

Tijdens mijn workshop ‘Een vrijer en leuker leven met Minder Druk’ laat ik je zien wat de waarde is van tijd en hoe je tijd het beste kunt indelen. Welke onderdelen zijn van invloed op je leven, je werkplezier en je productiviteit? Hoe versterk je deze onderdelen in samenhang met elkaar?
€349,95
€299,95

Minder Druk op je werk

De workshop ‘Minder druk op je werk’ gaat over het optimaal inrichten van werkprocessen, zowel off- als online. Met als resultaat meer rendement uit je werknemers en je bedrijf.

€ 349,95
€299,95

Slimmer werken met Microsoft 365

Veel bedrijven werken met Microsoft 365 maar gebruiken alleen een heel klein deel van de ongekende mogelijkheden. Zonde van de investering en zonde van jullie kostbare tijd!

Tijdens deze unieke workshop leer je hoe je de innovatieve apps in jullie voordeel kunt gebruiken om de drukte op de werkvloer te beperken en het werkplezier te verhogen.

De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Davy de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!
Michiel Leijzer
Michiel Leijzer - Business Controller en kwaliteitsmanager Mulder Vastgoedonderhoud B.V.
De workshop van Davy is een aanrader voor iedereen die voor zijn gevoel meer plannen heeft dan tijd. Op een leuke en persoonlijke manier geeft hij in korte tijd veel tips die makkelijk en praktisch toepasbaar zijn. Ik heb er echt iets aan gehad!
Inge de Vries - Eigenaar Andere Kijk
Davy de Wit heeft met zijn workshops, de Minder Druk Academie en persoonlijke online werkplekken in Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk.
Pascal Jonkers
Pascal Jonkers - Directeur Atricom www.atricom.nl
Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan.

Maurits Jansen

Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V

Tijdens de dag van het werkplezier werd ik blij van je workshop. Jouw boodschap zette me aan het denken over de weerbarstige praktijk die, nu blijkt, helemaal niet zo weerbarstig is als ik maar kies. Dank!
Sharon Persijn - Gemeente Enschede

Workshop aanvragen of meer informatie?