Workshops

De drukte oplossen, op een hands-on manier uitgelegd

Een vrijer en leuker leven

Leer alles over de waarde van tijd en hoe je dit het beste kunt inrichten.

Minder Druk op je werk

Op de werkvloer samen veel meer bereiken in minder tijd.

Slimmer met Microsoft 365

Slimmer (samen)werken met de innovatieve apps van Microsoft 365.
Ferry de Wit

"Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat.

Hij kan je helpen bij het efficiënt inrichten van je werk zodat je minder tijd kwijt bent met onzin en meer tijd over hebt voor zaken die er echt toe doen."

Ferry de Wit - Initiator Dag van het Werkplezier en eigenaar bananatree.nl

Meer informatie over deze workshops

€349,95
€299,95

Een vrijer en leuker leven met Minder Druk

Tijdens mijn workshop ‘Een vrijer en leuker leven met Minder Druk’ laat ik je zien wat de waarde is van tijd en hoe je tijd het beste kunt indelen. Welke onderdelen zijn van invloed op je leven, je werkplezier en je productiviteit? Hoe versterk je deze onderdelen in samenhang met elkaar?
€349,95
€299,95

Minder Druk op je werk

De workshop ‘Minder druk op je werk’ gaat over het optimaal inrichten van werkprocessen, zowel off- als online. Met als resultaat meer rendement uit je werknemers en je bedrijf.

€ 349,95
€299,95

Slimmer werken met Microsoft 365

Veel bedrijven werken met Microsoft 365 maar gebruiken alleen een heel klein deel van de ongekende mogelijkheden. Zonde van de investering en zonde van jullie kostbare tijd!

Tijdens deze unieke workshop leer je hoe je de innovatieve apps in jullie voordeel kunt gebruiken om de drukte op de werkvloer te beperken en het werkplezier te verhogen.

Jaw dropping!
"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Davy de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!"
Michiel Leijzer
Michiel Leijzer - Business Controller en kwaliteitsmanager Mulder Vastgoedonderhoud B.V.
Aanrader!
"De workshop van Davy is een aanrader voor iedereen die voor zijn gevoel meer plannen heeft dan tijd. Op een leuke en persoonlijke manier geeft hij in korte tijd veel tips die makkelijk en praktisch toepasbaar zijn. Ik heb er echt iets aan gehad!"
Inge de Vries - Eigenaar Andere Kijk
Aanbevolen!
"Davy de Wit heeft met zijn Minder Druk academie, workshops, coachings, persoonlijke online werkplekken en intelligente intranet-oplossingen in SharePoint / Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk. Ik beveel Hybridesk aan namens Atricom en ben blij met onze samenwerking."
Pascal Jonkers

Pascal Jonkers - Directeur Atricom www.atricom.nl

Inspirerend

"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen

Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V

Zet mij aan het denken

"Tijdens de dag van het werkplezier werd ik blij van je workshop. Jouw boodschap zette me aan het denken over de weerbarstige praktijk die, nu blijkt, helemaal niet zo weerbarstig is als ik maar kies. Dank!"

Sharon Persijn - Gemeente Enschede

Bonus: 20% korting lidmaatschap Minder Druk academie!

Voor de beste resultaten krijgen alle workshopdeelnemers standaard 20% korting op het lidmaatschap van de Minder Druk academie voor toegang tot de alle online cursussen en de community.

Workshop aanvragen of meer informatie?

arrow_drop_up arrow_drop_down