Online cursus productiviteit | Duurzaam investeren in tijd | Productiever in de werkomgeving

Hoe deel jij jouw tijd in, waarom doe je de dingen die je doet en hoe organiseer je alles op een praktische en overzichtelijke manier zodat je tijd, aandacht en energie overhoudt voor de zaken die ertoe doen?

Tijdens mijn workshop Duurzaam investeren in tijd geef ik inzicht in de waarde en het gebruik van tijd, welke onderdelen van invloed zijn op jouw productiviteit en hoe deze onderdelen elkaar in samenhang kunnen versterken. Je leert bij mij o.a. hoe je overzicht creëert, doelen bepaalt, prioriteert, uitstelgedrag aanpakt, focus krijgt, meer efficiënt kunt werken en hoe je jouw eigen workflow en de samenwerking binnen jouw bedrijf kunt optimaliseren.

Wij leven in een drukke wereld met een overvloed aan afleiding en prikkels in de vorm van e-mail en (sociale) media die ook nog eens versnipperd op ons afkomen. Dit kan zorgen voor een toenemende werkdruk in een omgeving waar er waarschijnlijk toch al veel van je gevraagd wordt.

Wij hebben nooit geleerd een praktische weg te vinden in het dealen met deze nieuwe drukke wereld. Hoe behoud of krijg je een meer gebalanceerd leven? Vaak is onze to-do-lijst aan het eind van de dag een what-I-should-have-done-lijst geworden. We zijn vaak het grootste deel van de dag bezig met rennen, overleven, het hoofd boven water houden, het beantwoorden van onbelangrijke mails en het oplossen van andermans problemen. Aan het eind van de dag blijken we niet toegekomen te zijn aan de belangrijke taken die we ons voorgenomen hadden. Veel mensen hebben last van uitstelgedrag, leven niet in het moment, nemen hun werk mee naar huis, kunnen werk en privé moeilijk scheiden en maken zich zorgen om die to-do-lijst die nooit afkomt.

Ik werk binnen mijn workshop in de volgende stappen:

Stap 1: Scan deelnemers

Om het aanbod af te kunnen stemmen op de behoefte van de groep en voor het instellen van de juiste mindset ontvangen deelnemers aan het begin van de workshop of coaching een QR-code via de beamer. Als je met de camera van jouw telefoon naar de code gaat wordt je automatisch doorverwezen naar een online vragenlijst die je binnen 5 minuten kunt invullen. Na het invullen worden de zwaartepunten voor de groep automatisch inzichtelijk en doorgesproken.


Stap 2: Workshop

Je krijgt tijdens mijn workshop veel praktische en direct toepasbare tips, je kunt zelf invloed uitoefenen op de inhoud.

Zie hier een overzicht van alle mogelijke onderwerpen.


Stap 3: Jouw mening

Na de workshop vraag ik je om jouw mening te geven zodat ik mijn product kan blijven verbeteren. Dit doe je anoniem via een online vragenformulier.


Stap 4: Toegang tot mijn online cursus

Je ontvangt onbeperkt toegang tot mijn online cursus productiviteit wanneer je hebt gekozen voor een workshop inclusief de Online cursus.


Tarieven

  • Workshop 120 min €299,95
  • Workshop 120 min + onbeperkt toegang online cursus 5 tot 10 deelnemers €649,50 
  • Workshop 120 min + onbeperkt toegang online cursus 10 tot 20 deelnemers €998,95 
  • Workshop 120 min + onbeperkt toegang online cursus 20 tot 30 deelnemers €1248,45

Alle prijzen zijn inclusief BTW.