Maak jouw persoonlijke online werkplek in SharePoint / Microsoft 365

Herken je dit: je wilt snel aan de slag met een opdracht maar je bent eerst veel te lang bezig de informatie te vinden die je daarvoor nodig hebt. Je ziet door de bomen het bos niet meer en daardoor heb je minder plezier in je werk. En je verliest tijd. 

Wil je ook meer rust in je hoofd, meer overzicht en zowel op kantoor als thuis op dezelfde manier efficiënter werken? Dan is deze persoonlijke online werkplek echt iets voor jou!

 

1 oplossing

In mijn workshop Persoonlijke online werkplek in SharePoint / Microsoft 365 ga ik met jou en jouw team aan de slag. Samen richten we je werkplek in in SharePoint. Het resultaat: al je programma’s, documenten, notities, taken, projecten en agenda in 1 integrale oplossing. Nooit meer zoeken, alles staat met elkaar in verbinding. 

Wat levert de workshop op?

Alle deelnemers bouwen tijdens deze workshop zelf hun persoonlijke online werkplek. Uiteraard begeleid ik je hierbij. Je gaat naar huis met:

  • een kant-en-klaar product waar je meteen in kunt werken;
  • basiskennis over jouw nieuwe manier van werken in Microsoft 365;
  • een online samenvatting van de workshop zodat je jouw omgeving zelf kunt onderhouden.

Wat neem je mee naar de workshop Persoonlijke online werkplek?

Je hebt:

  • een Microsoft 365 account, dit mag ook het account zijn van je werkgever;
  • enige ervaring in het werken met Microsoft 365;
  • je eigen laptop waar je tijdens de workshop op werkt.

Ervaring met SharePoint is niet nodig.

Jouw nieuwe werkplek

"Tijdens de training van Davy heb ik opfrissende info en tips gekregen voor het managen van vele projecten. En de prettige hands-on workshop resulteerde in een userinterface die alle losse management tools combineert. En aanvoelt als die ene app die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn."

Tarieven

Workshop 120 min inclusief lidmaatschap Minder Druk Online cursus & community
€99,95 pp exclusief btw.

(exclusief abonnementskosten Microsoft 365)

Minimaal 5, maximaal 8 deelnemers.

Wil jij deze workshop voor jouw bedrijf of event?

Bekijk alle diensten

Over Minder Druk

Workshops | coaching | online werkplek | intranet | online cursus & community

Minder Druk helpt mensen en bedrijven met het beter inrichten van tijd en werkzaamheden.

Brits onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt en toch zijn wij te druk. Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. 35% van de werknemers geeft aan dat werkdruk/werkstress de reden is voor de in totaal 11 miljoen verzuimdagen. De kosten zijn inmiddels opgelopen tot 3,1 miljard euro per jaar, de kosten per persoon stegen van 8.100 euro in 2017 naar 9.100 euro in 2018 (onderzoek Werkgevers Enquête Arbeid van TNO en de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2018-2019).

Ik heb de missie om van betekenis te zijn voor alle druktemakers binnen werkend Nederland. Met praktische tips & tools voor het slimmer organiseren van werkzaamheden draag ik bij aan het verminderen van werkdruk en het vergroten van de productiviteit en werkplezier. Zo houd je meer tijd over voor een leuker leven.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin