In de afgelopen zomervakantie ben ik begonnen met het bouwen van mijn website, gedurende het proces kwam ik op het idee om weer een eigen bedrijf op te richten en heb dat gerealiseerd: D@vy de Wit Coaching & Advies.

Ik bied naast mijn werkzaamheden voor ArtEZ vanuit mijn specifieke opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van muziek, onderwijs en productiviteit workshops en coaching aan voor professionals, dit voor een beperkt aantal uren.

De onderwerpen waar ik op coach en adviseer zijn o.a. muziek, studeer-strategieën, persoonlijke effectiviteit, zelfanalyse, kernkwaliteiten en valkuilen, persoonlijke doelen en drijfveren, inzicht in eigen gedrag en handelen, timemanagement, Pareto principe, Eisenhower kwadranten, prioriteren, to do- & not to do lijsten, grenzen bewaken, aandachtsmanagement, focus, uitstelgedrag, informatie en datamanagement, digitaal archiveren, software / automatiseren, speed reading, het beheren van e-mail, het maken van een persoonlijk actieplan en het op maat schrijven van een workflow. Kijk op de Productenpagina voor de mogelijkheden.

Naast deze website heb ik voor de deelnemers van de Coaching-Plus varianten ook een eigen SharePoint-Leeromgeving ingericht met mogelijkheden voor extra ondersteuning, monitoring en het uitwisselen van ervaringen, alle relevante informatie overzichtelijk op één plek.

Kijk rustig rond en neem contact met mij op wanneer je meer wilt weten, vragen of suggesties hebt of een afspraak wilt maken.

Davy


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.