Hoi druktemaker, wil jij ook meer tijd overhouden?

Je leeft in een enorm drukke wereld met een overvloed aan e-mail en sociale media die ook nog eens versnipperd op jou afkomt. De toenemende complexiteit van organisaties, technologie, onnodige vergaderingen, afleiding en prikkels dragen eraan bij dat jouw werkdruk toeneemt, jouw werkplezier afneemt en jij in je vrije tijd nog steeds aan het werk bent of aan jouw werk denkt. 

Je hebt nooit geleerd om jouw kostbare tijd, jouw werk en tools optimaal in te richten. 

Tijdens deze gratis webinar geef ik je mijn 9 belangrijkste tips om betere keuzes te kunnen maken, meer rust in je hoofd te krijgen en meer overzicht en meer tijd voor jezelf te creëren. Een must-see als je hier geen tijd voor hebt!

Ik ben Davy de Wit, tijdmaker bij Minder Druk. Als voormalig druktemaker vind ik het fijn om mijn opgedane kennis en ervaring met jou te delen.

Waar blijft de tijd?

Beweeg over de grafiek en bekijk het aantal jaren dat iemand gemiddeld aan activiteiten besteedt bij een levensverwachting van 80 jaar.

Je hebt nooit echt geleerd hoe jouw leven en jouw werk goed te organiseren.

En vaak is er ook niet goed nagedacht over wat je als werknemer en organisatie nou eigenlijk nodig hebt om efficiënt en effectief te werken en samen te werken.

Je wilt wel verandering maar hebt niet de tijd, prioriteit, kennis, middelen, energie of inspraak om dit te realiseren.

Het veranderen van de ingesleten patronen is lastig en het gevolg daarvan is dat je maar op de automatische piloot blijft leven en werken en de drukte zelf in stand houdt.

Het wordt tijd om de regie te pakken.

Enkele cijfers

Dagindeling
Werk 24%
Slaap 29%
Vrije tijd 47%
Werkdag indeling
8-urige werkdag
Inefficiënt werk 63.96%

Wat je tijdens deze webinar gaat leren

In deze webinar ga ik superwaardevolle content met je delen over hoe jij betere keuzes kunt maken, meer rust in je hoofd krijgt en meer overzicht en meer tijd voor jezelf gaat creëren.

Unknown

“WAANZINNIG!!!! Helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan…..Complimenten dus!”

Rene Engel
Drummer, docent drums en methodiek ArtEZ Conservatorium
Maurits

“Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan.”

Maurits Jansen
Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V
Terry

“Davy liet mij inzien dat er kracht kan zitten in de kwetsbaarheid van een persoonlijke uitdagende ervaring. Door Davy’s individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen. Binnen een korte tijd startte ik mijn eigen bedrijf met passie voor muziek en een maatschappelijk belang binnen de wereld van het gevangeniswezen en justitie. Niet omdat ik iets moest bereiken maar omdat ik nu in zie waarom ik iets wil bereiken.”

Terry Akins
Spreker & pianist/ Ambassadeur Exodus Nederland

Ja, ik doe mee!

Meld je nu aan. Kies een dag en tijd. Na registratie ontvang je direct een mailtje met de link, een dag van tevoren krijg je een reminder.

Over Minder Druk

Coaching & advies | online tools | workshops

Minder Druk helpt mensen en bedrijven met het beter inrichten van tijd en werkzaamheden.

Brits onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt en toch zijn wij te druk. Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. 35% van de werknemers geeft aan dat werkdruk/werkstress de reden is voor de in totaal 11 miljoen verzuimdagen. De kosten zijn inmiddels opgelopen tot 3,1 miljard euro per jaar, de kosten per persoon stegen van 8.100 euro in 2017 naar 9.100 euro in 2018 (onderzoek Werkgevers Enquête Arbeid van TNO en de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2018-2019).

Ik heb de missie om van betekenis te zijn voor alle druktemakers binnen werkend Nederland. Met praktische tips & tools voor het slimmer organiseren van werkzaamheden draag ik bij aan het verminderen van werkdruk en het vergroten van de productiviteit en werkplezier. 

Veelgestelde vragen

Deze webinar duurt ongeveer een uur.

Dat is de #1-reden om nu te beginnen.

Dat je druk bent weten we al omdat je anders niet op deze site terecht was gekomen, maar als je tijd wilt winnen moet je daar je prioriteit van maken. Dan maar even geen social media of Netflix.

Op alle devices: desktop, laptop, tablet en telefoon. Klik op de uitnodiging in de e-mail en je bent erbij.

Deze webinar kun je volgen op verschillende dagen en tijden, je kunt een keuze maken wanneer je ervoor kiest om je aan te melden.