Samen jouw drukte oplossen?

1 op 1 coachingstraject voor gemotiveerde aanpakkers

Davy de Wit, eigenaar Minder Druk

Wil je 1 op 1 met mij gaan werken en leren hoe je jouw tijd en werkzaamheden slimmer kunt inrichten? Zodat jij meer tijd over gaat houden, meer overzicht creëert en rust in je hoofd krijgt?

Ik heb meer dan 21 jaar coach ervaring. Door mijn persoonlijke-, praktische-,  resultaatgerichte-, integrale en directe, soms confronterende benadering gaan wij samen snel duurzame resultaten bereiken.

Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid als voormalig workaholic + mijn onderwijs- en managementervaring kan ik vanuit een breder perspectief coachen / adviseren.

Voorbeelden van mensen die ik met succes heb gecoacht:

 • Directieleden van kleine tot grote bedrijven
 • Ondernemers
 • Managers
 • Afdelingshoofden
 • Kantoormedewerkers
 • Secretaresses
 • Studenten hbo en universitair

De coaching kun je indien gewenst aanvullen met het Minder Druk lidmaatschap en tools. De meest unieke combinatie om álles waar je druk mee bent onder persoonlijke begeleiding voor eens en altijd grondig aan te pakken. En bij een coaching traject is dit lidmaatschap is extra aantrekkelijk geprijsd!

Mijn agenda vult zich snel, dus neem snel contact op voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of wij een match zijn.

Afspraak maken?

Ik wil een afspraak maken


Plan direct in de agenda (via Calendly)
21+
Jaar coach ervaring
100%
Tevredenheidsgarantie

"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Davy de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Michiel Leijzer
Michiel Leijzer - Business Controller en Kwaliteitsmanager Mulder Vastgoed B.V. 

Beter prioriteren

Krijg handvatten om focus te krijgen en de juiste doelen te bereiken

Keuzes maken

Ontdek hoe je de balans tussen werk en privé kunt herpakken

Slimmer samenwerken

Verbeter de samenwerking en verhoog de productiviteit

Slimmer plannen

Krijg jouw werk netjes af binnen de tijd die er voor staat

Slimmer mailen

Beperk de inkomende e-mails en word de baas over de inbox

Informatie op orde

Nooit meer onnodig zoeken naar bestanden, taken en notities

Methoden

Verlaag de werkdruk drastisch met bewezen methoden

Microsoft 365

Werk slimmer met de innovatieve apps van Microsoft 365

Jouw onderwerp?

Staat jouw onderwerp hier niet tussen? Kom met een suggestie!

Bonussen

Bonus #1

Korting Premium lidmaatschap

Als je deelneemt krijg je standaard 20% korting op het Minder Druk Premium lidmaatschap voor toegang tot alle ondersteunende online cursussen + community.

 • Introductiecursus
 • Alle A-Z Online cursussen
 • Werkboek per cursus
 • Webinars
 • Lees-, kijk- en luistertips
 • Toegang tot de community
 • Toegang tot alle boards
Hybridesk Persoonlijke online werkomgeving

Bonus #2

Korting op de online cursus "Persoonlijke online werkplek"

Alle deelnemers betalen geen €97,- maar €47,- voor de online cursus "Persoonlijke online werkplek in Microsoft 365". Dé oplossing voor ondernemers, bedrijven en medewerkers die meer uit hun kostbare tijd willen halen.

Dit is niet voor iedereen...

Mijn mogelijkheden zijn beperkt en ik ga alleen voor duurzame resultaten. Om die reden wil ik alleen werken met super gemotiveerde aanpakkers.

Ben jij resultaatgericht en bereid om flink in jezelf te investeren? Neem jij verantwoordelijkheid voor jezelf en durf jij goed in de spiegel te kijken? Ben je bereid ondoordachte ingesleten patronen te veranderen en rigoureuze keuzes te maken? Dan is mijn coachingstraject echt iets voor jou.

Deze coaching is niet geschikt voor jou als je nog twijfelt of alleen op zoek bent naar tijdelijke quick fixes.

Davy de Wit heeft met de Minder Druk online cursussen & community, de 1 op 1 coachingstrajecten, trajecten voor teams en de slimme online werkplekken in Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk.
Pascal Jonkers
Pascal Jonkers - Directeur Atricom

Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app's en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan.

Maurits Jansen - Directeur Mulder Vastgoed

Tarieven

- Scan vooraf (online inventarisatie vragenlijst): gratis

- Kennismakingsgesprek 30 minuten: gratis

- Strippenkaart 1 coachsessie van 1,5 uur: €137,50  €125,00

- Strippenkaart 3 coachsessies van 1,5 uur: €412,50 €375,00

- Strippenkaart 5 coachsessies van 1,5 uur: €687,50 €625,00


De strippenkaarten zijn onbeperkt geldig, je kunt de sessie(s) op elk gewenst moment in overleg inplannen. Wil je 2 of 4 sessies, of meer dan 5? Schaf dan meerdere strippenkaarten aan. 


Tip:

Jouw werkgever heeft er belang bij dat jouw werkdruk wordt verminderd, werkplezier toeneemt en het ziekteverzuim wordt beperkt. De kans is groot dat je werkgever de kosten van een coachtraject (mee)betaald. Kijk in jouw CAO of er iets staat over vergoeding van coaching en/of informeer bij je leidinggevende of Personeelszaken of er mogelijkheden zijn om de kosten te dekken. 

Mogelijk is er bij jouw bedrijf sprake van een loopbaanbudget, informeer naar de voorwaarden. Wanneer je bij een Arbodienst loopt, informeer dan ook bij hun naar de mogelijkheden van vergoeding. Indien er sprake is van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim, zijn werkgevers vaak bereid (in overleg met de bedrijfsarts) om de kosten te vergoeden.

Afspreken?

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek

Afspreken?

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek