Minder Druk tools

Krachtige tools om meer overzicht te creëren en werkdruk te verlagen

Voor jou

Jouw Persoonlijke online werkplek in Microsoft 365 moeiteloos helemaal zelf maken. Binnen een uur al jouw documenten en apps op 1 overzichtelijke plek, alles binnen 2 clicks bereikbaar, nooit meer zoeken.

Voor jouw bedrijf

Slimmer (samen)werken met een Intelligent intranet van Hybridesk. Maak kennis met de nieuwe standaard in werken voor bedrijven die met minder moeite meer uit hun kostbare tijd willen halen.

Hybridesk is een product van Minder Druk
Een ‘WOW’-moment toen we inzicht kregen in alle mogelijkheden die onze nieuwe online werkplek ons biedt en wat we allemaal anders kunnen doen om efficiënter en sneller te werken. Davy had op alle twijfel-vragen over het programma een antwoord waardoor de twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Wij zijn er klaar voor!
Patty Rademakers - Bibliotheek Enschede
Van tien clicks tot het vinden van het juiste document ben ik naar een omgeving gegaan waarbij ik snel ben waar ik moet zijn, maar ook met de minste afleiding. Ik begin mijn dag nu effectiever door te starten vanuit mijn optimale online werkomgeving in Microsoft 365. Ik ben heel erg blij dat ik kan starten met mijn nieuwe manier van werken!
Rosalie Meijer
Rosalie Meijer - Conservatorium Enschede
Davy de Wit heeft met zijn workshops, de Minder Druk Academie en persoonlijke online werkplekken in Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk.
Pascal Jonkers
Pascal Jonkers - Directeur Atricom