Ik ben op dit moment in samenwerking met Atricom bezig met het inrichten van een Online werkomgeving voor een groot bedrijf met 5 filialen en 22 teams/afdelingen. Binnen dit “Intelligente Intranet” staat communicatie, productiviteit en online samenwerken centraal.

De omgeving zou eind mei opgeleverd worden maar de huidige Corona-situatie vraagt om een snellere afhandeling zodat medewerkers het werk thuis optimaal kunnen hervatten.

De basisconstructie is nu gerealiseerd, de afstemming met het bedrijf vindt op dit moment volledig online plaats via MSTeams.

Om de adoptie binnen de organisatie zo goed mogelijk te laten verlopen wordt de omgeving druppelsgewijs gereleased: op dit moment voor een eerste testfase binnen het kernteam, na bijstelling voor de hoofdgebruikers per afdeling voor feedback en vervolgens als eindproduct voor alle medewerkers.

Wil jij weten of ik ook iets voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van thuiswerken? Kijk dan onder voor meer informatie over mijn Online producten en neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of om een online demo aan te vragen.

Intelligent intranet

Een online oplossing op maat voor jouw bedrijf in SharePoint / Microsoft 365.

Ik ben partner van Microsoft.

Microsoft 365 is een abonnementsservice in de cloud die de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken. Dankzij Office 365 die best-in-class apps zoals Excel en Outlook combineert met krachtige cloudservices zoals OneDrive en Microsoft Teams, kan iedereen op elk apparaat van alles maken en delen.


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.