Terugblik Dag van het Werkplezier
in Nieuws
1 min. leestijd

Terugblik Dag van het Werkplezier

Ik ben nog aan het nagenieten van de 5e editie van de Dag van het Werkplezier, wat een inspirerende dag!

Ik heb ook een workshop mogen verzorgen vanuit Minder Druk, dat was weer super leuk om te doen.

Joyce de Ruiter

Wat bij mij het meest is blijven hangen was de lezing van Joyce de Ruiter (foto) over haar wereld die langzaam steeds donkerder en stiller wordt omdat zij door het Ushersyndroom op termijn doof en blind wordt, ik heb het met een brok in de keel gevolgd... Zij gaf aan dat je niet het slachtoffer kunt zijn van veranderingen maar alleen slachtoffer kunt zijn van jouw eigen houding ten opzichte van de verandering / omstandigheid. Joyce hoeft naar eigen zeggen niet de kunnen zien om een visie te hebben en hoeft niet te kunnen horen om gehoord te kunnen worden. Super inspirerend.

Haar boek "Niet horen, Niet zien, Niet zwijgen" is een aanrader!

Ga naar de website van Joyce de Ruiter. Kijk hier voor meer informatie over de dag van het werkplezier.

Meer werkplezier

Jij ook meer werkplezier?

Dan is de Minder Druk Academie echt iets voor jou!

In de gratis Minder Druk Community kun je handige tips, tricks en inspiratie met elkaar delen, gaat het beperken van jouw drukte sneller, is het leuker en behaal je bovendien sneller een beter resultaat. 

Doe mee en ontvang direct de gratis introductiecursus + cursus slimmer studeren + de webinars.

Gratis account aanmaken

Meer informatie

Over de schrijver
Met de Minder Druk Academie, de slimme online werkplekken in Microsoft 365 en workshops draagt Minder Druk bij aan het verminderen van de werkdruk en het verhogen van de productiviteit en werkplezier. Een uniek en samenhangend aanbod dat gericht is op het bereiken van meer vrijheid, overzicht, rust in je hoofd en optimale resultaten voor jou persoonlijk of voor jouw bedrijf.
Reactie plaatsen