Kom je ook bij de club?

Je leeft in een enorm drukke wereld met een overvloed aan e-mail en sociale media die ook nog eens versnipperd op jou afkomt. De toenemende complexiteit van organisaties, technologie, onnodige vergaderingen, afleiding en prikkels dragen eraan bij dat jouw werkdruk toeneemt, jouw werkplezier afneemt en jij in je vrije tijd nog steeds aan het werk bent of aan jouw werk denkt. Wij hebben nooit geleerd om onze kostbare tijd, ons werk en onze tools optimaal in te richten. 

Als lid van Minder Druk krijg je alles wat je nodig hebt om betere keuzes te kunnen maken, meer rust in je hoofd te krijgen en meer overzicht en meer tijd voor jezelf te creëren.

Ik ben Davy de Wit, tijdmaker bij Minder Druk. Als voormalig druktemaker vind ik het fijn om al mijn opgedane kennis en meer dan 20 jaar ervaring in het hoger onderwijsmanagement met jou te delen.

Direct aanmelden
Michiel Leijzer
"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Minder Druk de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Minder Druk, ik kan bevestigen dat de kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!"
Michiel Leijzer - Business Controller en kwaliteitsmanager Mulder Vastgoedonderhoud B.V.

Dit is wat je krijgt als lid van Minder Druk

Toegang tot alle Minder Druk Online cursussen

Alle ingrediënten die jou gaan helpen bij het optimaal inrichten van jouw tijd en werkzaamheden.

Introductie

Alles wat je nodig hebt voor een vliegende start

Prioriteren

Handvatten om jouw leven betekenisvol in te richten

Keuzes maken

Persoonlijke keuzes voor een leven met Minder Druk

Slimmer plannen

Alles over het slimmer inrichten van jouw agenda

Slimmer mailen

Slimmer mailen, de baas over jouw inbox

Informatiebeheer

Bestanden, taken en notities beheren

Methoden

Jouw werkdruk verlagen met bewezen methoden

Werkomgeving

Minder Druk op je werk, samen meer bereiken in minder tijd

Microsoft 365

Minder Druk met de innovatieve apps van Microsoft 365

Toegang tot de Minder Druk Community

Een inspirerende, stimulerende omgeving met gelijkgestemden en een persoonlijke benadering zijn de belangrijkste sleutels tot succes! In de community kun je al jouw kennis delen, vragen stellen, successen vieren, stoom afblazen en inspiratie opdoen. Je krijgt je eigen profiel en inlogcode. Wil je dit liever niet, dan kun je anoniem meedoen of lees gewoon mee. Alles mag, niets moet!

Kennis delen

Leer van anderen wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg advies op maat

Successen delen

Inspireer elkaar en deel jouw successen

Neem alvast een kijkje in de omgeving

Let op: dit is niet alleen losse informatie over timemanagement…

Binnen de online cursussen & community krijg je praktische tips & tools vanuit alle invalshoeken, een helder stappenplan én support via het Minder Druk afleidings-vrije social media platform.

Informatie over timemanagement is overal wel te vinden. Maar hier vind je op een laagdrempelige manier tips en adviezen die direct toepasbaar zijn op jouw persoonlijke situatie. Om maar niet te spreken over de toegang die je krijgt tot alle ervaringen van de leden van deze community. Voor jou een schat aan informatie!

Extra voordelen van dit unieke aanbod

Onbeperkt toegang op alle apparaten

Waar je ook bent en op alle apparaten onbeperkt toegang tot het meest volledige cursusaanbod van Nederland met praktische, direct toepasbare tips & tools.

Glasheldere instructie

Heldere instructie en een werkboek waarmee je jouw nieuwe manier van leven en werken gaat ontdekken.

Altijd antwoord

Altijd antwoord op al jouw vragen in de community.

Een stok achter de deur

Een stok achter de deur zodat jij wel je doelen bereikt!

Persoonlijke begeleiding

Op een laagdrempelige manier toegang tot een deskundige die met je meekijkt en meedenkt over JOUW situatie.

24/7 steun van gelijkgestemden

24/7 toegang tot de community voor steun van gelijkgestemde mensen, je bent niet alleen!

Denk maar vast na over wat je straks met al die extra tijd gaat doen.

Aanmelden
"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursussen; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan…..Complimenten dus!"

Rene Engel

Drummer, docent drums en methodiek ArtEZ Conservatorium

"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen

Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V

"Davy liet mij inzien dat er kracht kan zitten in de kwetsbaarheid van een persoonlijke uitdagende ervaring. Door Davy’s individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen. Binnen een korte tijd startte ik mijn eigen bedrijf met passie voor muziek en een maatschappelijk belang binnen de wereld van het gevangeniswezen en justitie. Niet omdat ik iets moest bereiken maar omdat ik nu in zie waarom ik iets wil bereiken."

Terry Akins

Spreker & pianist/ Ambassadeur Exodus Nederland

Over Minder Druk

Minder Druk helpt bedrijven en medewerkers met het slimmer inrichten van tijd en werkzaamheden.

Brits onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt en toch zijn wij te druk. Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. 35% van de werknemers geeft aan dat werkdruk/werkstress de reden is voor de in totaal 11 miljoen verzuimdagen. De kosten zijn inmiddels opgelopen tot 3,1 miljard euro per jaar, de kosten per persoon stegen van 8.100 euro in 2017 naar 9.100 euro in 2018 (onderzoek Werkgevers Enquête Arbeid van TNO en de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2018-2019).

Minder Druk heeft de missie om van betekenis te zijn voor heel werkend Nederland.

Met het gratis aanbod, online cursussen, workshops, lidmaatschap, de Hybridesk persoonlijke online werkplekken en intelligente intranet-oplossingen draagt Minder Druk bij aan het verminderen van jouw werkdruk en het verhogen van de productiviteit en werkplezier.

Klaar om te groeien? Meld je aan!

Beste keuze

Jaarabonnement

175,-

Je bespaart 28%

  • Toegang tot alle Minder Druk cursussen
  • Praktische, direct toepasbare tips & tools
  • Heldere instructie
  • Inclusief werkboek
  • 24/7 toegang tot de Minder Druk community

Maandabonnement

19,95
Maandelijks opzegbaar
  • Toegang tot alle Minder Druk cursussen
  • Praktische, direct toepasbare tips & tools
  • Heldere instructie
  • Inclusief werkboek
  • 24/7 toegang tot de Minder Druk community

Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je investering terug!

Veelgestelde vragen

Maar ik heb hier helemaal geen tijd voor!

Dat is de #1-reden om nu te beginnen.

Dat je druk bent weten we al omdat je anders niet op deze site terecht was gekomen, maar als je tijd wilt winnen moet je daar je prioriteit van maken. Dan maar even geen social media of Netflix. Je bepaalt verder zelf de snelheid waarmee, en de volgorde waarin je de onderdelen volgt en kunt beginnen bij die onderwerpen die het meest op jouw van toepassing zijn. Alle tijd die je investeert krijg je in veelvoud terug.

Waar kan ik het volgen?

Overal, altijd en op alle devices: desktop, laptop, tablet en telefoon. Je kunt gemakkelijk via de Minder Druk website inloggen.

Is de prijs inclusief of exclusief BTW?

De prijs is inclusief BTW. Er zijn geen verborgen kosten en je krijgt meteen toegang tot alles.

Wanneer start het?

Als je besluit mee te doen binnen een minuut, er is geen tijd te verliezen 🙂

Is de community op Facebook of Instagram?

Nee, heel bewust niet. De community is een exclusief onderdeel van de Minder Druk lidmaatschap-omgeving zodat je volledig zonder afleiding aan de slag kunt.

Kan ik elk moment opzeggen?

Zeker! Je zit nergens aan vast. Je kunt bij een maandabonnement elke maand opzeggen en bij een jaarabonnement elk jaar. Je hebt wel een opzegtermijn. Je kunt 7 dagen voor je nieuwe incasso een mailtje sturen naar tijdmaker@minderdruk.nl en jouw abonnement wordt dan meteen zonder vragen stopgezet.

Kan ik ook voor een maand lid worden om uit te proberen?

Dat kan zeker! Vergeet dan niet om uiterlijk 7 dagen van tevoren het abonnement stop te zetten door een mailtje te sturen naar tijdmaker@minderdruk.nl

Wat als ik niet tevreden ben?

Daar hoef je je niet druk om te maken omdat klanttevredenheid bij Minder Druk voorop staat. Ik ben pas tevreden als jij dat bent en om die reden geldt voor al mijn producten een 100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? geld terug! Je loopt dus geen enkel risico.

Je kunt het volledige bedrag teruggestort krijgen wanneer je binnen 14 dagen na aanschaf aangeeft dat je niet tevreden bent. Stuur dan simpelweg een mailtje naar tijdmaker@minderdruk.nl

Het enige wat ik van je vraag is aan te geven waar je niet tevreden over bent zodat ik mijn producten kan blijven verbeteren om anderen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Maar ik twijfel nog!

Dan moet je het niet doen.

Het is lastig om ingesleten patronen te veranderen. Dit programma is alleen geschikt voor de echte diehards die in hun leven al genoeg kostbare tijd hebben verloren en daar helemaal klaar mee zijn. Je moet bereid zijn de nodige stappen te nemen om tijd winnen en eerst besluiten om dat niet meer uit te stellen.

Ik heb een andere vraag

Stuur dan even een mailtje naar tijdmaker@minderdruk.nl, ik maak graag tijd voor jou!

Overtuigd? Meld je aan!

Aanmelden
arrow_drop_up arrow_drop_down