Ik ben partner van Microsoft

Microsoft 365

Ik help werknemers en organisaties met het inrichten en optimaliseren van de online werkomgeving in SharePoint / Microsoft 365.

Ik werk samen met Atricom en banana tree

Wij hebben de gezamenlijke missie om van betekenis te zijn voor studerend en werkend Nederland. Door de off- en online werkomgeving optimaal in te richten dragen we bij aan duurzame inzetbaarheid en het vergroten van productiviteit en werkplezier.

Atricom

PERSOONLIJK IN ICT
Atricom werkt aan cloudoplossingen om medewerkers beter te laten samenwerken. Deze onderscheiden zich door een hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en veiligheid.

Atricom levert clouddiensten zoals online werkplekken en Microsoft 365.

banana tree

MENTALE FITHEID
banana tree werkt aan bewuste culturen binnen organisaties. Zij doen dat door medewerkers handvatten te geven waarmee ze zichzelf uit de automatische piloot halen en opereren vanuit waarden. Wat dat oplevert? Een werkleven dat plezieriger, effectiever en meer betekenisvol is en daarnaast een betere onderlinge samenwerking.

Ik ben workshoppartner van de Dag van het Werkplezier

Dag van het Werkplezier

WERKPLEZIER BOVENAAN OP DE AGENDA VOOR WERKEND NEDERLAND
De wereld gaat steeds sneller en veel mensen hebben het gevoel dat alles steeds beter, efficiënter, grootser, unieker en fantastischer moet. Met als gevolg: veel stress en minder verbinding.

De Dag van het Werkplezier is een jaarlijks terugkerend event die hier een tegengeluid op biedt vanuit de vier waarden: 1. Plezier 2. Persoonlijk 3. Eenvoud 4. Doen

Op de Dag zullen er inspiratiesessies zijn, workshops en sprekers om jou en je collega’s handvatten te bieden.