Samen Minder Druk

Wil jij mij helpen met mijn missie om anderen te helpen de drukte de bestrijden? 

Ik ben op zoek naar nieuwe partners die mijn producten kunnen promoten, daar staat uiteraard een vergoeding tegenover.

Het Minder Druk Partnerprogramma werkt volgens de affiliate marketing methode: voor elke aankoop die door jouw promotie tot stand komt ontvang je een vergoeding van 20% van de verkoopprijs. De registratie is binnen 5 minuten geregeld.

Hoe werkt het?

Schrijf je gratis in

Accepteer de algemene voorwaarden en wacht op goedkeuring

Promoot een of meer van mijn producten in jouw netwerk met een speciale link via mail, op jouw website en/of jouw social media kanalen​ of met een advertentie op jouw website

Jouw bezoeker klikt door naar minderdruk.nl en plaatst een bestelling

De bestelling wordt real-time in het systeem geregistreerd, jij krijgt binnen jouw persoonlijke omgeving op deze website automatisch inzicht in het proces

De bestellingen worden wekelijks gecontroleerd

Wanneer de bestelling is afgehandeld wordt 20% van het aankoopbedrag aan jou uitbetaald

Als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je toegang tot jouw persoonlijke partneromgeving.

Veelgestelde vragen

Je helpt mij met mijn missie om anderen te helpen de drukte te bestrijden en kunt zonder verplichtingen op een eenvoudige manier inkomsten genereren met jouw marketinginspanningen. Je verdient een standaard commissie van 20% op kliks die leiden tot de verkoop van een of meer van mijn producten. Inschrijven is binnen 5 minuten geregeld.
Zowel particulieren als bedrijven kunnen deelname aan het programma aanvragen. ArtEZ studenten zijn uitgesloten van deelname. Minder Druk behoudt zich het recht voor om partners te weigeren die niet voldoen aan de kwaliteits- en inhoudstandaarden.
Je kunt mijn online cursus, mijn workshops, de individuele trajecten en de Online werkomgevingen promoten. Al het nodige materiaal (instructie, teksten, banners en koppelingen) komt automatisch beschikbaar na goedkeuring.
Verkopen worden geregistreerd met behulp van unieke traceringskoppelingen die worden gegenereerd via deze website. Via deze website krijg jij volledig inzicht in het proces.
Na wekelijkse controle wordt het openstaande bedrag automatisch overgemaakt naar jouw rekening.
Vanzelfsprekend, zonder vragen. Het enige wat je dan hoeft te doen is een mailtje sturen naar tijdmaker@minderdruk.nl