Partner worden van Minder Druk?
in Nieuws
1 min. leestijd

Partner worden van Minder Druk?

Je kunt Minder Druk helpen met de missie om de drukte te beperken voor studerend en werkend Nederland door mijn producten binnen jouw netwerk onder de aandacht te brengen. Voor elke aankoop die via jou binnenkomt krijg je automatisch een vast bedrag én help jij jouw contacten aan meer tijd, meer overzicht en meer rust in het hoofd!

Met affiliate marketing kun je heel gemakkelijk geld verdienen door producten van Minder Druk te promoten. De commissie kan oplopen tot wel €80,- per verkocht product, wanneer iemand op de betaalpagina een extra product toevoegt ontvang je daarover ook een commissie.

Je kunt meteen aan de slag als affiliate, je moet alleen wel 16 jaar of ouder zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden bij het betaalsysteem PayPro en de producten die je wilt promoten uitkiezen. Je krijgt dan een unieke link die je op je websiteblog, social media kanalen, mailinglijsten etc. kunt delen.

Die link verwijst naar een productpagina. Doordat de link waarmee de bezoeker is gekomen uniek is voor jou, ziet PayPro precies dat de koper via jouw link is gekomen en verdeeld de opbrengsten na elke verkoop automatisch in twee delen. 

Omdat er bij deze unieke link gebruik wordt gemaakt van een zogeheten “cookie”, wordt de verkoop ook nog geregistreerd als de bezoeker besluit de website te verlaten en pas later besluit tot een aankoop over te gaan. Je krijgt dan dus nog steeds jouw deel uitbetaald. Bij abonnementen ontvang je een terugkerende commissie zolang iemand lid blijft. Wanneer iemand later besluit om via mijn website aanvullende producten aan te schaffen ontvang je daarover ook automatisch weer een commissie!

Wil jij meer weten over de voordelen van het partnerschap?

Ja, ik wil meer weten

Over de schrijver
Met de Minder Druk online cursussen & community, de slimme online werkplekken in Microsoft 365, de 1 op 1 coachingstrajecten en trajecten voor bedrijven draagt Minder Druk bij aan het verminderen van de werkdruk en het verhogen van de productiviteit en werkplezier. Een uniek en samenhangend aanbod dat gericht is op het bereiken van meer vrijheid, overzicht, rust in je hoofd en optimale resultaten voor jou persoonlijk of voor jouw bedrijf.
Reactie plaatsen