Slimmer hybride (samen)werken

Dé Microsoft 365-oplossing voor bedrijven die meer uit hun kostbare tijd willen halen

Minder Druk bouwt slimme online werkplekken in Microsoft 365 voor bedrijven onder de naam Hybridesk.

Hybridesk is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en medewerkers die meer uit hun kostbare tijd willen halen. 

"Een ‘WOW’-moment toen we inzicht kregen in alle mogelijkheden die onze nieuwe online werkplek ons biedt en wat we allemaal anders kunnen doen om efficiënter en sneller te werken. Davy had op alle twijfel-vragen over het programma een antwoord waardoor de twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Wij zijn er klaar voor!"

Patty Rademaker - Adviseur Marketing & Communicatie de Bibliotheek Enschede

 1. Onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt 
 2. Meer dan 60 procent van de kantoorwerkers vindt dat ze hun werk niet altijd goed genoeg kunnen uitvoeren omdat ze de benodigde informatie niet snel genoeg kunnen vinden of verwerken
 3. Volgens een onderzoek van Microsoft zijn wij zo’n 240 uur per jaar aan het zoeken en besteden wij ongeveer 40 dagen aan het opnieuw doen van wat we vergeten zijn
 • Al jouw Microsoft 365 apps, taken, notities, bestanden en projecten in 1 overzicht binnen maximaal 2 klikken bereikbaar, nooit meer zoeken
 • Op kantoor, thuis en onderweg dezelfde interface op ieder apparaat en elk platform
 • Hybridesk wordt gebouwd in SharePoint binnen het Microsoft 365 ecosysteem, je hebt geen ander platform nodig
 • Op maat ingericht op basis van de behoeften van jouw bedrijf en de meest recente inzichten op het gebied van timemanagement en productiviteit

De 6 grootste voordelen:

Hybridesk

1. Slimmer hybride werken

Minder Druk helpt werknemers en bedrijven met het creëren van overzicht, het slimmer organiseren van werk en werkprocessen.

Hybridesk is integrale Microsoft 365 oplossing waarin de gebruiker en de manier van efficiënt (samen)werken en communiceren centraal staat. 

Werk slimmer met de Microsoft 365-apps vanuit 1 overzichtelijke digitale werkplek. Vanuit elke browser op ieder apparaat beschikbaar, waar je ook bent.

Hybridesk2

2. Meer overzicht, nooit meer zoeken

Met Hybridesk heb je binnen elke browser al jouw Microsoft 365 apps, taken, notities, bestanden en projecten in 1 overzicht altijd en overal beschikbaar binnen maximaal 2 klikken. Op alle devices.

Je werkt efficiënter met meer routine door een vaste en doordachte workflow. Nooit meer gedoe met losse apps en bestanden, je wordt minder afgeleid, hebt meer focus, ervaart minder werkdruk en daardoor meer werkplezier.

Hybridesk Persoonlijke online werkomgeving

3. Meer tijd, minder kosten

Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. 35% van de werknemers geeft aan dat werkdruk/werkstress de reden is voor de in totaal 11 miljoen verzuimdagen. De kosten zijn inmiddels opgelopen tot 3,1 miljard euro per jaar, de kosten per persoon stegen van 8.100 euro in 2017 naar 9.100 euro in 2018 (onderzoek Werkgevers Enquête Arbeid van TNO en de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2018-2019). Met Hybridesk neemt de efficiëntie toe en wordt de werkdruk drastisch verlaagd.

Hybridesk

4. Volledig op maat

Hybridesk wordt voor jouw bedrijf speciaal op maat ontworpen vanuit de gebruiker met als doel de drukte te beperken, meer overzicht en meer tijd te creëren voor de belangrijkere zaken. Natuurlijk in jouw eigen huisstijl.

Minder Druk kijkt samen met jou of jouw bedrijf naar wat er nodig is om de communicatie te verbeteren en de productiviteit, het werkplezier en het rendement te verhogen en past de werkplek daar volledig op aan. Waar loop je nu tegen aan? Wat heb je nodig om jouw werk beter / optimaal uit te kunnen voeren? Welke processen liggen daaronder, welke apps heb je daarvoor nodig en hoe ga je die gebruiken? 

Minder Druk stopt pas wanneer je helemaal tevreden bent en geeft na oplevering alle tools mee die nodig zijn om de online werkplek zelf aan te passen, uit te breiden en te onderhouden.

5. Betaalbaar, geen dure abonnementen

Hybridesk is betaalbaar, de prijs is afhankelijk van de wensen. In tegenstelling tot veel ander aanbieders werkt Minder Druk niet met dure abonnementen per gebruiker. Je betaalt alleen 1 bedrag. Dat bedrag betaal je pas wanneer je echt helemaal tevreden bent, je loopt dus geen enkel risico.

6. Unieke ondersteuning

Als de online werkplek wordt opgeleverd begint het eigenlijk pas. 

Alle gebruikers krijgen om die reden standaard onbeperkt toegang tot de Minder Druk online cursus over het optimale gebruik van de werkplek.

Wat je krijgt:

 • Informatie over de online werkplek
 • Glasheldere video-instructie over het onderhoud en beheer 
 • Instructie over het slimmer werken met de belangrijkste Microsoft 365 apps
 • Richtlijnen voor het maken van afspraken over optimaal samenwerken
 • Antwoord op al jouw vragen in de community


Om de productiviteit te boosten krijgen alle gebruikers ook standaard 20% korting op het Minder Druk Premium lidmaatschap.

Davy de Wit heeft met zijn workshops, online cursussen & community en slimme online werkplekken in Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk.
Pascal Jonkers
Pascal Jonkers - Directeur Atricom
Een user-interface die alle losse management tools combineert. En aanvoelt als die ene app die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn.
Peter Leutscher

Peter Leutscher - ArtEZ hogeschool voor de kunsten
Van tien clicks tot het vinden van het juiste document ben ik naar een omgeving gegaan waarbij ik snel ben waar ik moet zijn, maar ook met de minste afleiding. Ik begin mijn dag nu effectiever door te starten vanuit mijn optimale online werkomgeving in Microsoft 365. Ik ben heel erg blij dat ik kan starten met mijn nieuwe manier van werken!
Rosalie Meijer
Rosalie Meijer - Conservatorium Enschede

Meer informatie?

Plan een geheel vrijblijvend gesprek in om de mogelijkheden te bespreken