Ik heb mijn pagina over de Online werkomgeving en social intranet geupdate.

Om de communicatie en samenwerking te bevorderen, overzicht te creëren en informatie sneller te kunnen vinden en verwerken help ik medewerkers en organisaties met het inrichten en bouwen van een intranet, teamsite of een persoonlijke werkomgeving in SharePoint / Office 365.

Mijn aanbod:

  • Intranet Basic
  • Intranet Medium
  • Teamsite 
  • Online werkomgeving

In ben de afgelopen periode ook bezig geweest met het bouwen van een demo-omgeving met een uitleg en een overzicht van mogelijkheden qua look & feel, apps en bouwstenen, dit inclusief voorbeelden van sites.

Ben je geïnteresseerd in een omgeving voor jou bedrijf? Vraag dan de demo aan of maak een afspraak, ik help je graag!


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.