De nieuwe standaard in werken: jouw persoonlijke online werkplek in Microsoft 365.

Herken je dit: je wilt snel aan de slag met een opdracht maar je bent eerst veel te lang bezig de informatie te vinden die je daarvoor nodig hebt. Je ziet door de bomen het bos niet meer en daardoor heb je minder plezier in je werk. En je verliest tijd.

Wil je ook meer rust in je hoofd, meer overzicht en zowel op kantoor als thuis op dezelfde manier efficiënter werken? Dan is deze persoonlijke online werkplek echt iets voor jou! 

 

1 oplossing

Al jouw programma’s, documenten, notities, taken, projecten en agenda in 1 integrale oplossing. Nooit meer zoeken en alles met elkaar in verbinding. In een sessie van 2 uur wordt jouw persoonlijke online werkplek samen met jou ingericht in SharePoint. 

 

Wat levert het op?

  • een kant-en-klaar product waar je meteen in kunt werken;
  • basiskennis over jouw nieuwe manier van werken in Microsoft 365;
  • een online samenvatting van de workshop zodat je jouw omgeving zelf kunt onderhouden. 

Wat heb je nodig?

  • een Microsoft 365 account, dit mag ook het account zijn van je werkgever;
  • enige ervaring in het werken met Microsoft 365;
  • je eigen laptop waar wij tijdens de sessie gaan werken.

Ervaring met SharePoint is niet nodig.

Jouw nieuwe werkplek

"Een userinterface die alle losse management tools combineert en aanvoelt als die ene app die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn."

Tarief

€350,- exclusief btw.

Exclusief Microsoft 365 abonnement.

Alle deelnemers krijgen een code voor 20% korting op de Minder Druk Online cursus & community.

Jij ook makkelijker werken met jouw persoonlijke online werkplek?

Bekijk alle diensten

Over Minder Druk

Coaching & advies | online tools | workshops

Minder Druk helpt mensen en bedrijven met het beter inrichten van tijd en werkzaamheden.

Brits onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt en toch zijn wij te druk. Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. 35% van de werknemers geeft aan dat werkdruk/werkstress de reden is voor de in totaal 11 miljoen verzuimdagen. De kosten zijn inmiddels opgelopen tot 3,1 miljard euro per jaar, de kosten per persoon stegen van 8.100 euro in 2017 naar 9.100 euro in 2018 (onderzoek Werkgevers Enquête Arbeid van TNO en de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2018-2019).

Ik heb de missie om van betekenis te zijn voor alle druktemakers binnen werkend Nederland. Met praktische tips & tools voor het slimmer organiseren van werkzaamheden draag ik bij aan het verminderen van werkdruk en het vergroten van de productiviteit en werkplezier. 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin