Online cursus Prioriteren

Alle nodige handvatten om jouw leven leuker in te richten

Weer een dag voorbij en geen idee waar de tijd gebleven is? Ben je de hele dag aan het rennen maar weet je niet waarnaartoe?

Hoe deel jij jouw tijd in en waarom doe je de dingen die je doet? Welke onderdelen zijn van invloed op je leven, je werkplezier en je productiviteit? 

Om jouw gewenste bestemming met minder energie te kunnen bereiken is het noodzakelijk om even stil te staan, uit te zoomen, richting te bepalen en jouw TomTom in te stellen.

In deze cursus ga je nadenken over wat je binnen welk termijn wilt bereiken en waarom. Je leert waardegericht keuzes maken zodat je weet waar je wel energie en waar je geen energie meer in gaat stoppen. Je gaat jouw leven beter inrichten en gaat beter scoren omdat je weet waar jouw doelen staan.

Direct toegang
"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursus; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan…..Complimenten dus!"

Rene Engel - Drummer, docent drums en methodiek ArtEZ Conservatorium

Alle cursussen? Word lid!

Meer rust in je hoofd, meer overzicht en meer tijd voor de leuke dingen in het leven? Wordt lid van Minder Druk en krijg direct toegang tot alle cursussen en de community!

Hands-on
"Tijdens de training van Davy heb ik opfrissende info en tips gekregen voor het managen van vele projecten. En de prettige hands-on workshop resulteerde in een user-interface die alle losse management tools combineert. En aanvoelt als die ene app die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn."

Peter Leutscher - ArtEZ

Inspirerend!
"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen

Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V

Individueel gericht
"Davy liet mij inzien dat er kracht kan zitten in de kwetsbaarheid van een persoonlijke uitdagende ervaring. Door Davy’s individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen. Binnen een korte tijd startte ik mijn eigen bedrijf met passie voor muziek en een maatschappelijk belang binnen de wereld van het gevangeniswezen en justitie. Niet omdat ik iets moest bereiken maar omdat ik nu in zie waarom ik iets wil bereiken."

Terry Akins

Spreker & pianist/ Ambassadeur Exodus Nederland

€ 47,-
€ 37,-

Prioriteren

  • Alles over het instellen van jouw persoonlijke Tomtom
  • Leer waarde-gerichte keuzes te maken
  • Leer jouw grenzen bewaken
  • Optimaliseer jouw balans tussen werk en privé
arrow_drop_up arrow_drop_down