Jouw persoonlijke online werkplek moeiteloos zelf maken?

✓ Slimmer werken met Microsoft 365

✓ Al jouw documenten en apps op 1 overzichtelijke plek

✓ Alles binnen 2 klikken bereikbaar, nooit meer zoeken

✓ Op elk apparaat, waar je ook bent

✓ Zonder voorkennis binnen 1 uur klaar

Direct aan de slag


Jouw persoonlijke online werkplek moeiteloos zelf maken?

✓ Werk vanaf vandaag al slimmer met Microsoft 365

✓ Al jouw documenten en apps op 1 overzichtelijke plek

✓ Alles binnen 2 klikken bereikbaar, nooit meer zoeken

✓ Op elk apparaat, waar je ook bent

✓ Zonder voorkennis binnen 1 uur klaar

Direct aan de slag


Ben jij ook onnodig veel kostbare tijd aan het verspillen?

Ben jij tijdens jouw werk ook constant aan het zoeken naar de nodige apps, informatie, taken, notities om jouw werk optimaal uit te kunnen voeren? Zie jij door de bomen het bos niet meer? Heb je behoefte aan meer rust in je hoofdmeer overzicht, meer plezier in je werk en minder afleiding?  


 1. Brits onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt en toch zijn wij te druk
 2. Uit een onderzoek onder 1.700 werknemers in de VS, China, Zuid-Afrika, Engeland en Australië blijkt dat meer dan 60 procent van de kantoorwerkers vindt dat ze hun werk niet altijd goed genoeg kunnen uitvoeren omdat ze de benodigde informatie niet snel genoeg kunnen vinden of verwerken
 3. Volgens een onderzoek van Microsoft zijn wij zo’n 240 uur per jaar aan het zoeken en besteden wij 40 dagen aan het opnieuw doen van wat we vergeten zijn

Hoe fijn zou het zijn als..

 • Je met minder moeite meer gaat bereiken in minder tijd
 • Je meer overzicht hebt met al jouw Microsoft 365 apps, taken, notities, bestanden en projecten in 1 overzichtelijke omgeving in de cloud
 • Alles moeiteloos binnen maximaal 2 klikken kunt vinden
 • Het niet meer uitmaakt waar je werkt en op kantoor, thuis en onderweg altijd dezelfde vertrouwde werkplek hebt op ieder apparaat 
 • Je meer tijd over gaat houden voor de dingen die je altijd al hebt willen doen

Dé oplossing voor ondernemers, bedrijven en medewerkers die meer uit hun kostbare tijd willen halen.

Ga jij ook overstappen naar de nieuwe standaard in werken? Grote bedrijven als de ArtEZ hogeschool voor de kunsten, de Bibliotheek Enschede, terStal en Rolight gingen jou al voor en ervaren inmiddels de kracht en eenvoud van het werken met de online werkplekken van Minder Druk.

Rosalie Meijer
In één uur heb ik met Davy de Wit de basis gelegd voor een nieuwe, optimale workflow. Samen hebben we gekeken naar hoe ik mijn persoonlijke online werkplek zo efficiënt mogelijk kon indelen. Van tien clicks tot het vinden van het juiste document ben ik naar een omgeving gegaan waarbij ik snel ben waar ik moet zijn, maar ook met de minste afleiding. Ik begin mijn dag nu effectiever door te starten vanuit mijn optimale online werkomgeving in Microsoft 365. Ik ben heel erg blij dat ik door deze sessie kan starten met mijn nieuwe manier van werken!
Rosalie Meijer - Secretaris Kwaliteitsafspraken Conservatorium Enschede

Cursus Persoonlijke online werkplek

 • Werk slimmer met Microsoft 365
 • Meer overzicht, minder afleiding
 • Alles binnen 2 klikken bereikbaar, nooit meer zoeken
 • Op elk apparaat, waar je ook bent
 • Moeiteloos binnen 1 uur zelf maken zonder voorkennis
 • BONUS: 20% korting Premium lidmaatschap Minder Druk
Direct aan de slag
Davy de Wit, eigenaar Minder Druk

Hoi ik ben Davy!

Ik help werkend Nederland met het slimmer inrichten van tijd en werkzaamheden.

Met de Minder Druk online cursussen & community, de 1 op 1 coachingstrajecten, trajecten voor teams en de slimme online werkplekken in Microsoft 365 draag ik bij aan het verminderen van de werkdruk en het verhogen van de productiviteit en werkplezier.

Ik kan jou als voormalig workaholic met 21+ jaar ervaring in het hoger onderwijs als geen ander helpen de drukte drastisch te beperken.

De grootste voordelen van deze persoonlijke online werkplek:

#1 Slimmer hybride werken

Werk slimmer met de Microsoft 365-apps vanuit 1 overzichtelijke online werkplek. Alles vanuit de browser, op ieder apparaat beschikbaar, waar je ook bent. 1 integrale Microsoft 365 oplossing waarin jij en de manier van efficiënt (samen)werken en communiceren centraal staat. 

Minder Druk geeft duidelijke richtlijnen op basis van de meest recente inzichten op het gebied van timemanagement en productiviteit zodat je meer gaat bereiken in minder tijd.

Pijl rechts

#2 Meer overzicht, nooit meer zoeken

Met deze superslimme online werkplek heb je al jouw Microsoft 365 apps, taken, notities, bestanden, projecten en links vanuit 1 plek binnen maximaal 2 klikken bereikbaar. Je werkt efficiënter met meer routine door een vaste en doordachte workflow. Je wordt minder afgeleid, hebt meer focus en meer werkplezier. Een vol bureaublad behoort permanent tot de verleden tijd.

Pijl links

#3 Meer tijd over, minder kosten

Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. 35% van de werknemers geeft aan dat werkdruk / werkstress de reden is voor de in totaal 11 miljoen verzuimdagen. De kosten zijn inmiddels opgelopen tot 3,1 miljard euro per jaar. Met deze online werkplek neemt de efficiëntie toe en wordt de werkdruk drastisch verlaagd.
Pijl rechts

#4 Nooit meer verdwalen in mogelijkheden

Heb je in het doolhof van de vele mogelijkheden al heel veel losse "productiviteits" apps uitgeprobeerd waarmee je veel tijd bent verloren zonder het gewenste resultaat? En je was al zo druk. Binnen deze omgeving worden alle nodige puzzelstukjes om jouw werk makkelijker uit te kunnen voeren op een doordachte manier voor jou in volledige samenhang bij elkaar gebracht. Zodat jij je volledig kunt focussen op het resultaat.

Pijl links

#5 Moeiteloos zelf maken en onderhouden

Deze omgeving maak je helemaal zelf zonder enige moeite in SharePoint. SharePoint is een standaard app binnen jouw Microsoft 365 account. Je kunt ook het account van jouw werkgever gebruiken. Dankzij de glasheldere stap-voor-stap video instructie ben je binnen een uur klaar en kun je er meteen in werken. Je kunt jouw online werkplek volledig naar eigen smaak inrichten en makkelijk onderhouden. Voorkennis is niet nodig. Mocht je ergens tegenaan lopen dan krijg je direct hulp.

Michiel Leijzer
De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Davy de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!
Michiel Leijzer - Business Controller en kwaliteitsmanager Mulder Vastgoedonderhoud B.V.

Overtuigd? Meld je aan!

Aanmelden

Hoe het werkt, een demo 

In deze video laat ik je zien hoe ik mijn werk zelf met deze online werkplek heb georganiseerd.


Cursus volgen
In deze video laat ik je zien hoe ik mijn werk zelf met deze online werkplek heb georganiseerd.

Ondersteuning in de Minder Druk Community

In de Minder Druk Community sta je er nooit alleen voor. Je kunt daar al jouw vragen stellen. Doordat je in deze groep handige tips, tricks en inspiratie met elkaar deelt, gaat het beperken van jouw drukte sneller, is het leuker en behaal je bovendien sneller een beter resultaat. Wanneer er extra hulp nodig is word je persoonlijk ondersteund.

Inspiratie opdoen

Leer van anderen en laat je inspireren door gelijkgestemden 

Meepraten

Praat mee en kom gezamenlijk tot nieuwe inzichten 

Vragen stellen

Altijd antwoord op jouw vragen van ervaringsdeskundigen

Kennis delen

Samen groeien door het delen van tips, tricks, kennis en ervaringen

Feedback vragen

Krijg feedback op de keuzes die jij maakt

Successen vieren

Deel jouw behaalde resultaten en vier jouw successen
Pascal Jonkers

Davy de Wit heeft met de Minder Druk online cursussen & community, de 1 op 1 coachingstrajecten, trajecten voor teams en de slimme online werkplekken in Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk.

Pascal Jonkers - Directeur Atricom

Bonus om jouw productiviteit te boosten

20% korting Minder Druk lidmaatschap

Je krijgt 20% korting op het Premium lidmaatschap van Minder Druk. Dé beste manier om te stoppen met het verspillen van jouw kostbare tijd met alles wat je nodig hebt voor het slimmer inrichten van jouw tijd en werkzaamheden:

 • Introductiecursussen
 • A-Z Online cursussen
 • Werkboek per cursus
 • Webinars
 • Lees, kijk en luistertips
 • Toegang tot de Minder Druk Community
 • Toegang tot alle boards
WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursussen; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan…..Complimenten dus!

Rene Engel - Drummer, docent drums en methodiek ArtEZ Conservatorium

Overtuigd? Meld je aan!

Aanmelden
Tijdens de training van Davy heb ik opfrissende info en tips gekregen voor het managen van vele projecten. En de prettige hands-on workshop resulteerde in een user-interface die alle losse management tools combineert. En aanvoelt als die ene app die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn.
Peter Leutscher
Peter Leutscher - ArtEZ
Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan.

Maurits Jansen

Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V

Davy liet mij inzien dat er kracht kan zitten in de kwetsbaarheid van een persoonlijke uitdagende ervaring. Door Davy’s individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen. Binnen een korte tijd startte ik mijn eigen bedrijf met passie voor muziek en een maatschappelijk belang binnen de wereld van het gevangeniswezen en justitie. Niet omdat ik iets moest bereiken maar omdat ik nu in zie waarom ik iets wil bereiken.

Terry Akins

Spreker & pianist/ Ambassadeur Exodus Nederland

€97,-

Moeiteloos jouw Persoonlijke online werkplek maken?

 • Werk slimmer met Microsoft 365
 • Meer overzicht, minder afleiding
 • Alles binnen 2 klikken bereikbaar, nooit meer zoeken
 • Op elk apparaat, waar je ook bent
 • Moeiteloos binnen 1 uur zelf maken zonder voorkennis
 • BONUS: 20% korting Premium lidmaatschap Minder Druk
Direct aan de slag
Bedrag incl. btw en ex Microsoft-365 account
Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je geld zonder vragen terug!

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen.

Wat is SharePoint?

SharePoint is een standaard app binnen jouw Microsoft 365 account en eigenlijk bedoeld voor het maken van intranet omgevingen om kennis te delen en moeiteloos samenwerken. Deze app leent zich uitstekend voor het eenvoudig maken van jouw persoonlijke online werkplek.

Maar ik ben helemaal niet zo technisch, kan ik dit wel?

Ja. Ook jij kunt dit, dankzij de heldere video-instructie waarbij je de werkplek stapje voor stapje gaat bouwen.

Moet ik mijn hele manier van werken aanpassen?

Je kunt je werk uitvoeren zoals je dat altijd al gedaan hebt met de vertrouwde apps van Microsoft 365, alleen slimmer en beter. Je hebt alleen veel meer overzicht, minder afleiding, kunt sneller schakelen, makkelijker samenwerken en alle apps en bestanden zijn makkelijk binnen maximaal 2 klikken bereikbaar. Je hebt ook op alle apparaten altijd en overal dezelfde interface wat ideaal is bij o.a. het hybride werken.

Heb ik echt alleen maar een Microsoft 365 abonnement nodig?

Ja, waarschijnlijk heb je er al een via jouw werkgever, mocht dat niet zo zijn dan heb je al een abonnement voor nog geen 7 euro per maand. Binnen het abonnement heb je standaard toegang tot alle apps die je nodig hebt.

Kan ik het Microsoft account via mijn werkgever gebruiken?

Ja, jouw werkgever wordt alleen maar blij van medewerkers die meer bereiken in minder tijd, meer plezier in hun werk hebben en daar ook meer voldoening uit kunnen halen.

Moet ik iets op mijn computer installeren?

Nee, omdat je in de browser werkt vanuit de cloud, alle Microsoft 365 apps en documenten zijn daar beschikbaar. Voor de telefoon zijn er voor Apple en Android handige apps beschikbaar.

Ik werk met Apple, werkt het daar ook op?

Ja, omdat je standaard werkt vanuit de browser maakt het niet uit welk platform of apparaat je gebruikt. Voor de telefoon zijn er ook apps beschikbaar via de app-stores.

Overtuigd? Meld je aan!

Aanmelden