Online cursus Slimmer werken met Microsoft 365

Minder Druk met de innovatieve apps van Microsoft 365

Heel veel ondernemers, bedrijven en studenten gebruiken Microsoft 365 maar gebruiken alleen de standaard apps en dan nog niet eens optimaal. Ze hebben ook vaak geen idee wat de overige apps allemaal voor hen op het gebied van productiviteit kan betekenen en hoe de functies elkaar onderling kunnen versterken.

Eindelijk een cursus waarin je niet eindeloos wordt overspoeld met alle mogelijke features van alle apps waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet maar praktische, direct toepasbare instructie met heldere voorbeelden om de apps goed in te richten en meteen aan de slag te kunnen.

Zodat jij nooit meer onnodig hoeft te zoeken naar informatie, gemakkelijker kunt samenwerken, jij je zorgeloos kunt focussen op de taken die er toe doen en je werk ruim op tijd af is.

Direct toegang
"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursus; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan…..Complimenten dus!"

Rene Engel - Drummer, docent drums en methodiek ArtEZ Conservatorium

Alle cursussen? Word lid!

Meer rust in je hoofd, meer overzicht en meer tijd voor de leuke dingen in het leven? Wordt lid van Minder Druk en krijg direct toegang tot alle cursussen en de community!

Hands-on
"Tijdens de training van Davy heb ik opfrissende info en tips gekregen voor het managen van vele projecten. En de prettige hands-on workshop resulteerde in een user-interface die alle losse management tools combineert. En aanvoelt als die ene app die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn."

Peter Leutscher - ArtEZ

Inspirerend!
"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen

Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V

Individueel gericht
"Davy liet mij inzien dat er kracht kan zitten in de kwetsbaarheid van een persoonlijke uitdagende ervaring. Door Davy’s individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen. Binnen een korte tijd startte ik mijn eigen bedrijf met passie voor muziek en een maatschappelijk belang binnen de wereld van het gevangeniswezen en justitie. Niet omdat ik iets moest bereiken maar omdat ik nu in zie waarom ik iets wil bereiken."

Terry Akins

Spreker & pianist/ Ambassadeur Exodus Nederland

€ 67,-
€ 57,-

Slimmer werken met Microsoft 365

Wat je gaat leren

arrow_drop_up arrow_drop_down