Omdat een inspirerende, stimulerende omgeving met gelijkgestemden en een persoonlijke benadering de belangrijkste sleutels tot succes zijn heb ik mijn online cursussen nu aangevuld met een overzichtelijk, veilig en afleidingsvrij modern social media platform waar gelijkgestemden met elkaar in contact kunnen komen. Binnen de community kun je kennis delen, vragen stellen, successen vieren, stoom afblazen, inspiratie oogsten en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

De cursusomgeving is volledig vernieuwd, bevindt zich op dit moment in een bèta-versie en zal op korte termijn worden aangevuld met workshops en webinars.

Tijdens de bèta-periode krijg je een fikse korting, wordt dus snel lid van de club!

"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursus; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.....Complimenten dus!"

Rene Engel, Drummer, docent drums en methodiek ArtEZ Conservatorium

Deel deze pagina

Help druktemakers in jouw omgeving door dit bericht te delen met mensen waarvan jij denkt dat ze er wat aan hebben. Deel het ook met jouw werkgever met de vraag of de cursus vergoed kan worden in het kader van professionalisering / vakkundigheidsbevordering.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Categories: Minder druk

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.