Ik heb mijn productlijn binnen Productiever in de werkomgeving uitgebreid met 2 nieuwe diensten: Jouw persoonlijke online werkomgeving en een workshop Persoonlijke online werkomgeving in SharePoint – Office 365.

Een persoonlijke oplossing op maat in Office 365

Binnen Office 365 van Microsoft heb je de mogelijkheid om in de cloud samen te werken. SharePoint is een app binnen Office 365 waarmee je alle informatie en apps kunt verbinden in een overzichtelijke werkomgeving.

Ik help medewerkers en organisaties met het inrichten en bouwen van een persoonlijke of bedrijfsbrede online werkomgeving in SharePoint.

Workshop Persoonlijke werkomgeving in Office 365​​

Kun jij jouw werk niet altijd goed genoeg uitvoeren omdat je alle benodigde informatie niet snel genoeg kunt vinden of verwerken? Zie jij vaak door de bomen het bos niet meer en gaat dit ten koste van jouw kostbare tijd en werkplezier? Wil je meer rust in je hoofd, meer overzicht en sneller werken? Dan is dit iets voor jou of jouw team!

In mijn workshop Persoonlijke online werkomgeving in Office 365 ga ik met jou en jouw team aan de slag om jouw persoonlijke online werkomgeving in te richten in SharePoint: alle programma’s, documenten, notities, taken, projecten en agenda in 1 integrale oplossing, nooit meer zoeken en alles met elkaar in verbinding.

Alle deelnemers bouwen tijdens deze workshop zelf hun persoonlijke online werkomgeving onder begeleiding. Je gaat naar huis met de nodige basiskennis en een kant-en-klaar product waar je meteen in kunt werken en zelf op kunt voortbouwen.

Kijk voor al het aanbod aangaande het optimaliseren van de productiviteit binnen jouw werkomgeving op deze pagina.


0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.