Kom jij op 18 juni 2021 ook werken aan jouw persoonlijke groei?

De wereld gaat steeds sneller en veel mensen hebben het gevoel dat alles steeds beter, efficiënter, grootser, unieker en fantastischer moet. Met als gevolg: veel stress en minder verbinding.

De Dag van het Werkplezier is een jaarlijks terugkerend event die hier een tegengeluid op biedt. Op de Dag zullen er inspiratiesessies zijn, workshops en sprekers om jou en je collega’s handvatten te bieden.

Ik geef met Minder Druk een workshop over het elimineren van de onzin.

“Davy gaat vertellen over zijn transitie van druktemaker naar tijdmaker en over het inrichten van een zinvol en plezierig (werk)bestaan door het elimineren van de onzin. Hij geeft antwoord op de vraag hoe je met minder drukte, minder druk op de ketel en minder druk maken meer en betere resultaten kunt bereiken. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en veel praktische- en direct toepasbare tips.”

BONUS: Alle bezoekers van de Dag van het werkplezier krijgen 20% korting op het Minder druk lidmaatschap voor toegang tot alle online cursussen en de community. Alle bezoekers van deze workshop krijgen na afloop gratis onbeperkt toegang.

Categories: Geen categorie

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.