Inrichten en optimaliseren van jouw leven, meer balans tussen werk en privé.

Wij leven in een te drukke wereld met een overvloed aan afleiding en prikkels in de vorm van e-mail en (sociale) media die ook nog eens versnipperd op ons afkomen. Dit kan zorgen voor een toenemende werkdruk in een omgeving waar er waarschijnlijk toch al veel van je gevraagd wordt. Wij hebben nooit geleerd een praktische weg te vinden in het dealen met deze nieuwe drukte. Hoe behoud of krijg je een meer gebalanceerd leven? 

Vaak is onze to-do-lijst aan het eind van de dag een what-I-should-have-done-lijst geworden. We zijn vaak het grootste deel van de dag bezig met rennen, overleven, het hoofd boven water houden, het beantwoorden van onbelangrijke mails en het oplossen van andermans problemen. Aan het eind van de dag blijken we niet toegekomen te zijn aan de belangrijke taken die we ons voorgenomen hadden. Veel mensen hebben last van uitstelgedrag, leven niet in het moment, nemen hun werk mee naar huis, kunnen werk en privé moeilijk scheiden en maken zich zorgen om die to-do-lijst die nooit afkomt.

Hoe deel jij jouw tijd in, waarom doe je de dingen die je doet en hoe organiseer je alles op een praktische en overzichtelijke manier zodat je tijd, aandacht en energie overhoudt voor de zaken die ertoe doen?

Ik coach en tijdens mijn workshop Duurzaam investeren in tijd geef ik inzicht in de waarde en het gebruik van tijd, welke onderdelen van invloed zijn op jouw leven, werkplezier en productiviteit en hoe je deze onderdelen in samenhang kunt versterken om de drukte en het gevoel van druk te beperken. 

Je leert bij mij o.a. hoe je doelen bepaalt, prioriteert, waardegerichte keuzes maakt, patronen doorbreekt, richting en focus krijgt, uitstelgedrag aanpakt, efficiënter kunt werken en overzicht krijgt om de optimale balans te vinden tussen werk en privé.

Waar blijft de tijd?

Dagindeling
Werk 24%
Slaap 29%
Vrije tijd 47%
Vrije tijd indeling
Schermtijd 3,04 uur per dag = 10,4 jaar
Social media 2 uur per dag = 6,4 jaar
Werkdag indeling
Inefficiënt werk

Producten

Coaching

Persoonlijke Skype-coaching

Workshop

Duurzaam investeren in tijd

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Alle prijzen zijn inclusief BTW. 

Voor de online cursus is een Microsoft email-account vereist.