Je leven optimaal inrichten, meer balans tussen werk en privé.

Video afspelen

We leven in een enorm drukke wereld. Denk alleen al aan de overvloed aan e-mail en sociale media die ook nog eens versnipperd op ons afkomt. Deze afleiding en prikkels zorgen er vaak voor dat de werkdruk toeneemt. En dat in een omgeving waar er waarschijnlijk toch al veel van ons gevraagd wordt. We hebben nooit geleerd een praktische weg te vinden in het dealen met deze nieuwe drukte. Hoe zorgen we ervoor dat ons leven beter in balans blijft?

 

To-do-lijst

Misschien herken je dit wel: een to-do-lijst die aan het eind van de dag een what-I-should-have-done-lijst is geworden. Het grootste deel van de dag zijn we bezig met rennen, overleven, beantwoorden van onbelangrijke mails en oplossen van andermans problemen. En wat blijkt aan het eind van de dag? Dat we toch niet zijn toegekomen aan de taken die we ons voorgenomen hadden. Uitstelgedrag, niet in het moment leven, je werk mee naar huis nemen, werk en privé moeilijk kunnen scheiden; veel mensen hebben daar last van. Gevolg is een to-do-lijst die nooit afkomt.


Investeren in tijd

Hoe deel jij je tijd in en waarom doe je de dingen die je doet? Welke onderdelen zijn van invloed op je leven, je werkplezier en je productiviteit? In een individueel traject of in mijn workshop ‘Duurzaam investeren in tijd’ leer je deze onderdelen versterken in samenhang met elkaar. Ik laat je zien wat de waarde is van tijd en hoe je tijd gebruikt. Resultaat is dat je de drukte beperkt en je minder een gevoel van druk ervaart.

In mijn traject of workshop kom je erachter hoe je alles op een praktische en overzichtelijke manier organiseert. Zodat je tijd, aandacht en energie overhoudt voor de zaken die ertoe doen.


Wat levert het op?

Je leert bij mij:

  • doelen bepalen
  • prioriteiten stellen
  • waardegerichte keuzes maken
  • patronen doorbreken
  • weer richting en focus krijgen
  • uitstelgedrag aanpakken
  • efficiënter werken
  • overzicht krijgen, voor de optimale balans tussen werk en privé

Waar blijft de tijd?

Beweeg over de grafiek en bekijk het aantal jaren dat iemand aan activiteiten besteedt. Uitgangspunt is een levensverwachting van 80 jaar.

Minder Druk test

Doe de Minder Druk test en ontvang direct
100 waardevolle tips op maat!

Producten

Individuele trajecten

Een persoonlijke oplossing op maat

Workshop

Minder Druk, meer tijd

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin