Minder druk. Meer overzicht. Meer werkplezier.

Slimmer hybride online (samen)werken met een Intelligent intranet van Minder Druk

Uit een onderzoek onder 1.700 werknemers in de VS, China, Zuid-Afrika, Engeland en Australië blijkt dat meer dan 60 procent van de kantoorwerkers vindt dat ze hun werk niet altijd goed genoeg kunnen uitvoeren omdat ze de benodigde informatie niet snel genoeg kunnen vinden of verwerken.

Daar wil jij toch niet bij horen? Met de superslimme Microsoft 365 online werkomgevingen van Minder Druk heb je al jouw apps, taken, notities, bestanden en projecten in 1 overzicht binnen maximaal 2 klikken bereikbaar. Op kantoor, thuis en onderweg dezelfde interface op al jouw devices!

Grote bedrijven als de ArtEZ hogeschool voor de kunsten, de Bibliotheek Enschede, terStal en Rolight ervaren inmiddels de kracht en efficiëncy van de persoonlijke online werkplekken en intelligente intranetomgevingen van Minder Druk.

Makkelijker communiceren, meer overzicht, nooit meer zoeken naar informatie, minder afleiding, meer productiviteit, Minder Druk en meer werkplezier. Waar je ook bent.

Een organisatie is zo goed als de kwaliteit van de onderlinge communicatie en samenwerking. Ik help bedrijven met het inrichten en bouwen van een Intelligent Intranet in SharePoint / Microsoft 365. Een integrale online oplossing voor jouw bedrijf op maat waarin de gebruikers en de manier van optimaal samenwerken centraal staan.


Afspraak maken

"Een ‘WOW’-moment toen we inzicht kregen in alle mogelijkheden die ons nieuwe intranet ons biedt en wat we allemaal anders kunnen doen om efficiënter en sneller te werken. Davy had op alle twijfel-vragen over het programma een antwoord waardoor de twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Wij zijn er klaar voor!"

Patty Rademaker - Adviseur Marketing & Communicatie de Bibliotheek Enschede

Hybride werken

Op kantoor, thuis en onderweg altijd werken op dezelfde manier

Meer overzicht

Alles wat je nodig hebt in maximaal 2 klikken bereikbaar

Nooit meer zoeken

Geen onnodig tijd meer verliezen met zoeken naar jouw bestanden

Optimale resultaten

Meer resultaat door het slimmer inrichten van werkzaamheden

Beter samenwerken

Makkelijker onderling samenwerken en sneller schakelen

Helder communiceren

Iedereen beter op de hoogte van het laatste nieuws

Afleidingsvrij

Op alle devices dezelfde interface, geen losse apps en geen afleiding

Vertrouwd

Vertrouwd werken met de Microsoft 365 apps die je al kent

Uitstekende service

100% tevredenheidsgarantie en altijd antwoord op jouw vragen

Maatwerk

Een intelligent intranet van Minder Druk wordt op maat ontworpen vanuit de gebruiker met als doel de drukte te beperken, meer overzicht en meer tijd te creëren voor de belangrijkere zaken.

Ik kijk vanuit de hele organisatie naar wat er nodig is om de communicatie te verbeteren en de productiviteit, het werkplezier en het rendement te verhogen en pas de online werkomgeving daar op aan. Waar lopen jullie nu tegen aan? Wat heb je nodig om het werk beter / optimaal uit te kunnen voeren? Wat gaan jullie met elkaar afspreken over email, informatiemanagement, interrupties en vergaderingen? Welke processen liggen daaronder en welke systemen hebben jullie daarvoor nodig? Door alle participanten in het proces te betrekken ontstaan er geen blinde vlekken en groeit de hele organisatie in gezamenlijkheid naar een nieuwe werkelijkheid met minder druk, meer overzicht en meer werkplezier.

Alles wat je nodig hebt onder een dak.

Persoonlijke startpagina

Al jouw vertrouwde Microsoft 365 apps + meer vanuit elke browser direct bereikbaar en onderling met elkaar in verbinding. Ingericht volgens de allerlaatste inzichten in productiever werken.

Documenten

Al jouw bestanden en gedeelde bestanden vanuit de cloud binnen 2 klikken bereikbaar. Informatie vinden en samenwerken aan bestanden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Nieuws en bedrijfsinformatie

Iedereen altijd op de hoogte met laatste nieuws en volledige transparantie met alle informatie over jouw bedrijf inclusief de nieuwe Minder Druk afspraken over het optimaal samenwerken.

Smoelenboek

Al jouw collega's in een helder overzicht. Zie aan welke documenten je het laatst hebt samengewerkt en pak de draad meteen weer op waar je gebleven bent.

Aankomende gebeurtenissen

Alle aankomende gebeurtenissen inzichtelijk, nooit meer iets belangrijks vergeten.

Community

Een eigen community voor meer onderlinge verbondenheid in je organisatie.

Alles voor een goede implementatie

Als een intelligent intranet is opgeleverd begint het eigenlijk pas. Alle gebruikers krijgen om die reden standaard een video-instructie over het optimaal gebruiken van het intranet + toegang tot mijn online cursus "Slimmer werken met Microsoft 365" + toegang tot de community voor vragen en antwoorden. Een uniek totaalpakket met de nodige instructie voor de borging van een goede implementatie.

Om de productiviteit binnen jouw organisatie te boosten krijgen alle medewerkers ook standaard 20% korting op het lidmaatschap van Minder Druk voor toegang tot de alle online cursussen en de community!

"Een userinterface die alle losse management tools combineert en aanvoelt als die ene app die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn."

Peter Leutscher - Educational designer

"Een tastbare versie van een omgeving waarin de gebruiker centraal staat en niet het systeem." 

Hamza Ghzili - Projectadviseur Rolight

"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app's en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen - Directeur Mulder Vastgoed

Intranet Basic

1950,-
1650,-
Het bedrag is exclusief BTW en exclusief Microsoft-365 account.
 • Nooit meer zoeken naar informatie          
 • Alles binnen 2 klikken beschikbaar          
 • Vormgeving aanpasbaar aan huisstijl   
 • Makkelijker en sneller communiceren                
 • Op alle devices en platforms in sync               
 • Eenmalige kosten, geen abonnementen           
 • Instructie gebruik Intranet en apps
 • Live presentatie / toelichting
 • Heldere video-instructie
 • Cursus slimmer werken met Microsoft 365
 • 20% korting lidmaatschap Minder Druk
Start nu
Beste keuze

Intranet Premium

2750,-
2350,-

Het bedrag is exclusief BTW en exclusief Microsoft-365 account.

 • Workshop Minder Druk op je werk
 • Nooit meer zoeken naar informatie          
 • Alles binnen 2 klikken beschikbaar          
 • Vormgeving aanpasbaar aan huisstijl                 
 • Op alle devices en platforms in sync               
 • Eenmalige kosten, geen abonnementen           
 • Corporate portal (hub)          
 • Teamsites per afdeling 
 • 2 maanden online support          
 • Instructie gebruik Intranet en apps
 • Live presentatie / toelichting
 • Heldere video-instructie
 • Cursus slimmer werken met Microsoft 365
 • 20% korting lidmaatschap Minder Druk
Start nu

Vraag een gratis demo aan!

Vul het onderstaande formulier in, ik neem dan zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak.


 

FAQ

Hoe werkt het?

Wij maken een afspraak om te inventariseren waar jouw bedrijf het meest bij gebaat is. Vervolgens wordt de nodige informatie opgevraagd (o.a. wensen, informatie over het bedrijf, de structuur / inrichting van afdelingen en de huisstijl). Met die informatie wordt de omgeving / het intranet gebouwd. Hoofdgebruikers krijgen toegang voor feedback en wordt het waar nodig bijgesteld. Vervolgens krijgen alle medewerkers een live-demonstratie en wordt het binnen de organisatie uitgerold. Daarna is er voldoende tijd voor nadere bijstelling / toelichting.

Om de transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen krijgen alle gebruikers toegang tot de ledenomgeving van Minder Druk met alle nodige informatie over het intranet en het slimmer werken in Microsoft 365. Ook kunnen zij antwoorden vinden op vragen en vragen stellen in de community.

Pas wanneer jullie helemaal tevreden zijn wordt er een factuur gestuurd.

Hoe lang duurt het?

De gemiddelde tijd tussen het aannemen van de opdracht en het uitrollen is voor de persoonlijke werkomgeving 2 weken en voor het intranet 2 maanden. Bij meer complexe organisaties kan het iets langer duren.

Wat als ik niet tevreden ben?

Klanttevredenheid staat bij Minder Druk voorop. Ik ben pas tevreden als jij dat bent en om die reden geldt voor al mijn producten een 100% tevredenheidsgarantie.
Niet goed? Niet betalen! Je loopt dus geen enkel risico.

Zijn er verborgen kosten?

Nee. De prijs is all in, geen gedoe met uurtje factuurtje of abonnementen waar je aan vastzit. De prijs is ook inclusief de voorgesprekken en de instructie aan alle medewerkers. Het enige waar je wel zelf voor moet zorgen is een Microsoft 365 account voor alle gebruikers.

Moeten wij onze hele manier van werken aanpassen?

Je kunt je werk uitvoeren zoals je dat altijd al gedaan hebt met de vertrouwde apps van Microsoft 365, alleen slimmer en beter. Je hebt alleen veel meer overzicht, minder afleiding, kunt sneller schakelen, makkelijker samenwerken en alle apps en bestanden zijn makkelijk binnen maximaal 2 klikken bereikbaar. Je hebt ook op alle devices altijd en overal dezelfde interface wat ideaal is bij hybride werken!

Hoe zit dat met ondersteuning bij implementatie?

Na het opleveren van het intranet is er een live-demonstratie voor alle medewerkers. Alle gebruikers krijgen standaard ook een video-instructie over het optimaal gebruiken van het intranet + toegang tot mijn online cursus "Slimmer werken met Microsoft 365" + toegang tot de community voor vragen en antwoorden. Een uniek totaalpakket met de nodige instructie voor de borging van een goede implementatie.

Ik heb een andere vraag

Stuur dan even een mailtje naar tijdmaker@minderdruk.nl

                 

Klaar voor de ultieme stap om jouw organisatie te boosten?

Start vandaag
arrow_drop_up arrow_drop_down