De drukte de baas.

Ik verzorg unieke persoonlijke trajecten op maat voor het optimaal inrichten van jouw tijd en werkzaamheden.

Je kunt kiezen uit een Basis traject of een Pro traject waarbij de inrichting van jouw persoonlijke online werkomgeving in SharePoint / Microsoft 365 is inbegrepen.

Basis
Pro

Het Basis traject bestaat uit de volgende onderdelen:

Startgesprek

Je kunt hier een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende Zoom- of belsessie om te verkennen of dit traject iets voor jou is.

Naast de kennismaking worden de resultaten van de Minder Druk test doorgesproken, na het gesprek kun je beslissen of jij je wilt inschrijven.

Online cursus & community

Makkelijk in jouw eigen tempo, op jouw eigen niveau, plaats en tijdsonafhankelijk werken aan het inrichten en optimaliseren van jouw kostbare tijd. 

Je krijgt na inschrijving meteen toegang tot de Minder Druk Online cursus & community met praktische, direct toepasbare tips en bijna 200 onderwerpen die jou verder gaan helpen met het vinden van meer tijd, minder druk en meer overzicht. 

Van informatie naar transformatie:
4 individuele coachings op maat

4 coachings van 1,5 uur op onderwerpen uit de online cursus die het meest op jou van toepassing zijn.

Planning in overleg buiten kantoortijden, dus goed te combineren met jouw baan.

Eindgesprek en evaluatie

Tijdens dit eindgesprek wordt het traject geëvalueerd en gekeken of alle voorgenomen doelen zijn behaald.

Tarief

Totaalprijs €649,95 exclusief btw.

Jij ook de drukte de baas met een individueel traject van Minder Druk?

Meld je dan snel aan want er zijn maar enkele plekken beschikbaar.

Bekijk alle diensten

Over Minder Druk

Coaching & advies | online tools | workshops

Minder Druk helpt mensen en bedrijven met het beter inrichten van tijd en werkzaamheden.

Brits onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt en toch zijn wij te druk. Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. 35% van de werknemers geeft aan dat werkdruk/werkstress de reden is voor de in totaal 11 miljoen verzuimdagen. De kosten zijn inmiddels opgelopen tot 3,1 miljard euro per jaar, de kosten per persoon stegen van 8.100 euro in 2017 naar 9.100 euro in 2018 (onderzoek Werkgevers Enquête Arbeid van TNO en de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2018-2019).

Ik heb de missie om van betekenis te zijn voor alle druktemakers binnen werkend Nederland. Met praktische tips & tools voor het slimmer organiseren van werkzaamheden draag ik bij aan het verminderen van werkdruk en het vergroten van de productiviteit en werkplezier. 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin