De Minder Druk Online cursus is compleet vernieuwd en gecombineerd met een nieuwe Minder Druk community, een overzichtelijk, veilig en afleidingsvrij modern social media platform waar gelijkgestemden met elkaar in contact kunnen komen.  

De navigatie van de cursus is drastisch vereenvoudigd, mobile friendly, interactief en Minder Druk.

Als je lid wordt krijg je toegang tot de cursus en kun je binnen de community vragen stellen, kennis delen, jouw successen vieren en inspiratie oogsten en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Er zijn ook mogelijkheden voor challenges om elkaar scherp te houden. 

Diegenen die reeds toegang hadden tot eerdere versies kunnen een mailtje sturen naar tijdmaker@minderdruk.nl de toegang wordt dan voor je geregeld.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Deel deze pagina

Je helpt mij ook door dit bericht te delen met mensen waarvan jij denkt dat ze er wat aan hebben. Deel het ook met jouw werkgever met de vraag of de cursus vergoed kan worden in het kader van professionalisering / vakkundigheidsbevordering.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursus; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.....Complimenten dus!"

Rene Engel, Drummer, docent drums en methodiek ArtEZ Conservatorium
Categories: Minder druk

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.