10 gouden tips om tijd te winnen

Gratis introductiecursus

Aanmelden

Je leeft in een enorm drukke wereld met een overvloed aan e-mail en sociale media die ook nog eens versnipperd op jou afkomt. De toenemende complexiteit van organisaties, technologie, onnodige vergaderingen, afleiding en prikkels dragen eraan bij dat jouw werkdruk toeneemt, jouw werkplezier afneemt en jij in je vrije tijd nog steeds aan het werk bent of aan jouw werk denkt. Je hebt ook nooit echt geleerd hoe je jouw kostbare tijd, jouw werk en tools optimaal inricht. Ben jij ook zo toe aan verandering?

Voor jou. Gratis.
10 gouden tips om tijd te winnen

  • Toegang tot de introductiecursus
  • Alles wat je nodig hebt om grip te krijgen op jouw agenda
  • Antwoord op al jouw vragen in de community
  • Ultieme boekentips
  • Inspirerende quotes
Michiel Leijzer
"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Minder Druk de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Minder Druk, ik kan bevestigen dat de kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!"
Michiel Leijzer - Business Controller en kwaliteitsmanager Mulder Vastgoedonderhoud B.V.

Neem alvast een kijkje in de omgeving

"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursus; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.....Complimenten dus!"
Rene Engel - docent ArtEZ hogeschool voor de kunsten
"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen

Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V

"Davy liet mij inzien dat er kracht kan zitten in de kwetsbaarheid van een persoonlijke uitdagende ervaring. Door Davy’s individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen."

Terry Akins

Spreker & pianist/ Ambassadeur Exodus Nederland

Ja, ik ga tijd vrijmaken!

arrow_drop_up arrow_drop_down