Gratis groeigesprek t.w.v. €89,-?

Vraag nu een gratis groeigesprek voor jou of jouw bedrijf aan!

Beantwoord de vragen in het onderstaande formulier. Als ik denk dat ik je verder kan helpen maken we een afspraak via Zoom (45 minuten). Ik zal jouw situatie ter voorbereiding op ons gesprek goed analyseren en kom met super waardevolle tips op maat.

  • Je gaat ontdekken wat jouw grootste tijdverslinders zijn
  • Je gaat leren op welke manieren ook jij meer kunt bereiken in minder tijd
  • Je krijgt heldere vervolgstappen
  • Je gaat meteen resultaat boeken
Let op: het aantal gratis sessies is beperkt! Als je ervoor in aanmerking wilt komen, geef je dan vandaag nog op en beantwoord alle vragen. Je hoort zo snel mogelijk of je voor één van de gratis sessies bent geselecteerd.
De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Davy de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!
Michiel Leijzer
Michiel Leijzer - Mulder Vastgoedonderhoud B.V.
Davy de Wit heeft met zijn workshops, de Minder Druk Academie en persoonlijke online werkplekken in Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk.
Pascal Jonkers
Pascal Jonkers - Directeur Atricom

Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat.

Hij kan je helpen bij het efficiënt inrichten van je werk zodat je minder tijd kwijt bent met onzin en meer tijd over hebt voor zaken die er echt toe doen.

Ferry de Wit
Ferry de Wit - Dag van het Werkplezier