Niet goed? Geld terug!

Bij Minder Druk staat klanttevredenheid voorop. Ik ben pas tevreden als jij dat bent en om die reden geldt voor al mijn producten een 100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? geld terug!

Bij de online cursus & community  kun je het volledige bedrag teruggestort krijgen wanneer je binnen 7 dagen na aanschaf aangeeft dat je niet tevreden bent. Stuur dan een mailtje naar tijdmaker@minderdruk.nl 

Het enige wat ik van je vraag is aan te geven waar je niet tevreden over bent zodat ik mijn producten kan blijven verbeteren om anderen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bekijk alle diensten

Heb jij nog een vraag of wil jij een afspraak maken?

Over Minder Druk

Coaching & advies | online tools | workshops

Minder Druk helpt mensen en bedrijven met het beter inrichten van tijd en werkzaamheden.

Brits onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt en toch zijn wij te druk. Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. Jaarlijks verzuimen werknemers 11 miljoen dagen als gevolg van werkstress. De verzuimkosten voor werkgevers bedragen inmiddels 2,8 miljard euro (onderzoek TNO 2018).

Ik heb de missie om van betekenis te zijn voor alle druktemakers binnen werkend Nederland. Met praktische tips & tools voor het slimmer organiseren van werkzaamheden draag ik bij aan het verminderen van werkdruk en het vergroten van de productiviteit en werkplezier. Zo houd je meer tijd over voor een leuker leven.