Ik heb vorige week na wat zelfstudie mijn eerste app gebouwd in Microsoft PowerApps, een van de mooie programma’s binnen Office 365.

Met deze app heb ik toegang tot alles wat ik binnen mijn eigen bedrijf nodig heb: verwijzingen naar mijn online cursus en mijn online dashboard waar ik alle gegevens kan monitoren en de mogelijkheid om mijn klantenbestand en administratie op een eenvoudige manier bij te houden.

Ik kan nu o.a. heel makkelijk facturen invoeren, deze verschijnen dan automatisch op de juiste plek in mijn SharePoint site in het juiste jaar en kwartaal. De totalen worden automatisch uitgerekend voor de aangifte inkomstenbelasting en ik heb het zo ingesteld dat de onderdelen die nog moeten worden aangevuld automatisch rood worden en de onderdelen die nog moeten worden verwerkt oranje, lekker overzichtelijk. Dat waar ik elk kwartaal tegenop zie is nu geautomatiseerd.

In tegenstelling tot wat de belastingdienst zegt kun je het toch leuker én makkelijker maken!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.