Een vrijer en leuker leven met

De meest complete online cursus van Nederland over het inrichten van jouw tijd en werkzaamheden.

Je leeft in een enorm drukke wereld. Denk alleen al aan de overvloed aan e-mail en sociale media die ook nog eens versnipperd op jou afkomt. Deze afleiding en prikkels zorgen er vaak voor dat de werkdruk toeneemt. En dat in een omgeving waar er waarschijnlijk toch al veel van jou gevraagd wordt.

Wij hebben nooit echt geleerd om ons leven in te richten, ons werk goed te organiseren en een praktische weg te vinden in het dealen met deze nieuwe drukte. Hoe zorgen we voor een betere balans?

Wat tref je aan in deze cursus?

Test

Doe de Minder Druk test en krijg direct persoonlijke tips op maat.

Tijd

Alles over tijd en ons gebruik van tijd met praktische tips voor meer vrije tijd.

Prioriteren

Alle handvatten die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken en goed te prioriteren.

Plannen

Neem de regie over jouw agenda en leer alles over plannen en agendabeheer.

Sneller werken

Win veel tijd met super handige tips om makkelijker en sneller te werken.

Informatie

Krijg controle over jouw taken, notities, bestanden, e-mail en apps.

Methoden

Leer alles over bewezen methoden om slimmer te werken en slimmer samen te werken.

Werk

Word Minder Druk in jouw off- en online kantoor- en thuiswerkomgeving.

Werkboek

Volg het stappenplan en beschrijf jouw nieuwe manier van leven en werken.

WAARSCHUWING: Deze cursus is alleen bedoeld voor diegenen die echt serieus werk willen maken van het verminderen van de werkdruk en willen investeren in tijd. Als je niet bereid bent om door het stof te gaan en ingesleten patronen radicaal te veranderen dan zal deze cursus zich enkel beperken tot korte termijn inzichten en voor zowel jou als mij niet het beoogte resultaat opleveren. Bespaar jezelf in dat geval tijd en investeer dan niet in deze cursus.

Niet uitstellen, bestel NU en krijg 30% korting!

Deze actie verloopt over..
Deze kortingsactie is helaas verlopen.

Cursus Time Management €79,95

Je leven inrichten en jouw werk goed organiseren is een vak apart. Als voormalig workaholic binnen het onderwijsmanagement vind ik het fijn om mijn opgedane kennis en ervaring met jou te delen!

Unknown

"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursus; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.....Complimenten dus!"

Rene Engel
-
Drummer, docent drums en methodiek ArtEZ Conservatorium

Over Minder Druk

workshops | coaching | online werkplek | intranet | online cursus

Minder Druk helpt mensen en bedrijven met het beter inrichten van tijd en werkzaamheden.

Brits onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt en toch zijn wij te druk. Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. Jaarlijks verzuimen werknemers 11 miljoen dagen als gevolg van werkstress. De verzuimkosten voor werkgevers bedragen inmiddels 2,8 miljard euro (onderzoek TNO 2018).

Ik heb de missie om van betekenis te zijn voor alle druktemakers binnen werkend Nederland. Met praktische tips & tools voor het slimmer organiseren van werkzaamheden draag ik bij aan het verminderen van werkdruk en het vergroten van de productiviteit en werkplezier. Zo houd je meer tijd over voor een leuker leven.

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor deze cursus. De cursus bevat content die ook mij nog op dagelijkse basis meer resultaat oplevert. Ik weet zeker dat als je deze waardevolle inzichten toepast, jij ook minder werkdruk gaat ervaren. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan kun je binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terugkrijgen zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen.

Start nu met deze unieke cursus!