Meer bereiken in minder tijd?

Word GRATIS lid van de Minder Druk community!

Meer bereiken in minder tijd?

Word GRATIS lid van de Minder Druk community!

davy-de-wit-eigenaar-minder-druk

Doe je mee?

Je leeft in een enorm drukke wereld met een overvloed aan e-mail en sociale media die ook nog eens versnipperd op jou afkomt. De toenemende complexiteit van organisaties, technologie, onnodige vergaderingen, afleiding en prikkels dragen eraan bij dat jouw werkdruk toeneemt, jouw werkplezier afneemt en jij in je vrije tijd nog steeds aan het werk bent of aan jouw werk denkt. Je hebt ook nooit echt geleerd hoe je jouw kostbare tijd, jouw werk en tools optimaal inricht. 

Ben jij ook zo toe aan verandering?


Ik ben Davy, tijdmaker bij Minder Druk. Ik kan jou als voormalig workaholic met 20+ jaar ervaring als geen ander helpen de drukte drastisch te beperken!

Direct aanmelden
Michiel Leijzer
"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Minder Druk de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Minder Druk, ik kan bevestigen dat de kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!"
Michiel Leijzer - Business Controller en kwaliteitsmanager Mulder Vastgoedonderhoud B.V.

Dit is waar je onbeperkt gratis toegang toe krijgt

Minder Druk gratis content

  • Inspiratie en antwoord op al jouw vragen in de community met gelijkgestemden
  • Gouden tips om grip te krijgen op jouw tijd en werkzaamheden
  • Webinar Meer bereiken in minder tijd
  • Webinar Minder Druk in de agenda
  • Wekelijks aanvullende tips om jouw drukte te beperken
  • Onbeperkt toegang
Aanmelden
"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursus; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.....Complimenten dus!"
Rene Engel - Docent ArtEZ hogeschool voor de kunsten

Minder Druk community

Een inspirerendestimulerende omgeving met gelijkgestemden en een persoonlijke benadering zijn de belangrijkste sleutels tot succes! In de community kun je al jouw kennis delen, vragen stellen, successen vieren, stoom afblazen en inspiratie opdoen. Je krijgt je eigen profiel en inlogcode. Wil je dit liever niet, dan kun je anoniem meedoen of lees gewoon mee. Alles mag, niets moet!

Kennis delen

Leer van anderen wat voor hen het beste werkt!

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg advies op maat
Tip van de week

Tip van de week

Wekelijks een nieuwe tip om jouw drukte te beperken

Neem alvast een kijkje in de omgeving

Aanmelden
Ferry de Wit

"Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat.

Hij kan je helpen bij het efficiënt inrichten van je werk zodat je minder tijd kwijt bent met onzin en meer tijd over hebt voor zaken die er echt toe doen."

Ferry de Wit - Initiator Dag van het Werkplezier en eigenaar bananatree.nl

Voordelen van dit unieke aanbod

Snel en laagdrempelig

Snel en laagdrempelig lezen en reageren in de community, waar je ook bent en op alle apparaten. Makkelijk op mobiel te volgen met de superhandige app.

Glasheldere instructie

Intuïtieve leeromgeving met praktische, direct toepasbare tips en glasheldere instructie.

Altijd antwoord op jouw vraag

Altijd antwoord op al jouw vragen in de community.

Een stok achter de deur

Een stok achter de deur zodat jij jouw doelen bereikt!

24/7 steun van gelijkgestemden

24/7 toegang tot de community voor steun van gelijkgestemde mensen, je bent niet alleen!
gratis-aanbod

Helemaal gratis

Onbeperkt toegang tot de cursus t.w.v. €47,- + de Minder Druk community.

Over Minder Druk

Minder Druk is hét platform om de drukte te beperken en helpt ondernemers, bedrijven en medewerkers met het slimmer inrichten van tijd en werkzaamheden. Met de Minder Druk academie, slimme online werkplekken, workshops en coachings draagt Minder Druk bij aan het verminderen van de werkdruk en het verhogen van de productiviteit en werkplezier. Een uniek en samenhangend aanbod dat gericht is op het bereiken van meer vrijheid, overzicht, rust in je hoofd en optimale resultaten voor jou persoonlijk of voor jouw bedrijf.

Nu aanmelden
Pascal Jonkers
"Davy de Wit heeft met zijn Minder Druk academie, workshops, coachings, persoonlijke online werkplekken en intelligente intranet-oplossingen in SharePoint / Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk."
Pascal Jonkers - Directeur Atricom www.atricom.nl
Inspirerend
"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app’s en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen

Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V

Persoonlijk
"Davy liet mij inzien dat er kracht kan zitten in de kwetsbaarheid van een persoonlijke uitdagende ervaring. Door Davy’s individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen."

Terry Akins

Spreker & pianist/ Ambassadeur Exodus Nederland

Aanrader
"Een workshop van Davy is een aanrader voor iedereen die voor zijn gevoel meer plannen heeft dan tijd. Op een leuke en persoonlijke manier geeft hij in korte tijd veel tips die makkelijk en praktisch toepasbaar zijn. Ik heb er echt iets aan gehad!"

Inge de Vries - Eigenaar Andere Kijk

Rosalie Meijer
"In één uur heb ik met Davy de Wit de basis gelegd voor een nieuwe, optimale workflow. Samen hebben we gekeken naar hoe ik mijn persoonlijke Hybridesk online werkomgeving zo efficiënt mogelijk kon indelen. Van tien clicks tot het vinden van het juiste document ben ik naar een omgeving gegaan waarbij ik snel ben waar ik moet zijn, maar ook met de minste afleiding. Ik begin mijn dag nu effectiever door te starten vanuit mijn optimale online werkomgeving in Microsoft 365. Ik ben heel erg blij dat ik door deze sessie kan starten met mijn nieuwe manier van werken!"
Rosalie Meijer - Secretaris Kwaliteitsafspraken Conservatorium Enschede

Ja, ik doe mee!

Meld je nu aan voor de Minder Druk community en ontvang gouden tips om grip te krijgen op jouw tijd en werkzaamheden

arrow_drop_up arrow_drop_down