Coaching & advies

Samen jouw drukte oplossen

Coaching

Wil je 1 op 1 met mij gaan werken om jezelf naar een ongekend hoger niveau te tillen? Ik heb meer dan 20 jaar coach- en praktijkervaring in het hoger onderwijsmanagement en door mijn praktische- en directe benadering gaan wij snel resultaten bereiken. Mijn tijd is echter beperkt, dus neem snel contact met mij op!

Prijs: €89,95 per uur (exclusief btw).

Tip: informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor een vergoeding.

GRATIS vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen? Neem dan contact met mij op.

Standaard 20% korting lidmaatschap Minder Druk!

Voor de beste resultaten krijgt iedereen die ik coach standaard 20% korting op het lidmaatschap van Minder Druk voor toegang tot de alle online cursussen en de community.

Advies

Voor bedrijven zoek ik in samenwerking met de medewerkers en het management naar nieuwe manieren van off- en online samenwerken. Ik kijk vanuit de hele organisatie naar wat er nodig is om de communicatie te verbeteren en de productiviteit, het werkplezier en het rendement te verhogen. Waar lopen jullie nu tegen aan? Wat heb je nodig om het werk beter / optimaal uit te kunnen voeren? Wat gaan jullie met elkaar afspreken over email, informatiemanagement, interrupties en vergaderingen? Welke processen liggen daaronder en welke systemen hebben jullie daarvoor nodig? Hoe gaan jullie die systemen inrichten en hoe gaan jullie de nieuwe manier van werken verduurzamen?

Door alle participanten in het proces te betrekken ontstaan er geen blinde vlekken en groeit de hele organisatie in gezamenlijkheid naar een nieuwe werkelijkheid waarin niet de systemen, maar de medewerkers en de manier van samenwerken centraal staan.

GRATIS vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen? Neem dan contact met mij op om te inventariseren wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen!

Ervaringen van anderen:

Davy liet mij inzien dat er kracht kan zitten in de kwetsbaarheid van een persoonlijke uitdagende ervaring. Door Davy's individueel gerichte strategie m.b.t. productiviteit en prioriteren kon ik mijn focus verleggen. Binnen een korte tijd startte ik mijn eigen bedrijf met passie voor muziek en een maatschappelijk belang binnen de wereld van het gevangeniswezen en justitie. Niet omdat ik iets moest bereiken maar omdat ik nu in zie waarom ik iets wil bereiken.
Terry Akins - Spreker & pianist/ Ambassadeur Exodus Nederland
Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app's en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan.
Maurits Jansen - Directeur Mulder Vastgoedonderhoud B.V
Davy de Wit is een denker. Een strateeg die tot ver in het abstracte ideeën kan uitwerken. Die plannen kan hij echer ook uitzetten in een werkend systeem zoals hij op ArtEZ heeft bewezen. Sociaal, muzikaal én intelligent.. een mooie combinatie naast zijn liefde voor digitale systemen en natuurlijk Steve Jobs! In al zijn drukke werkzaamheden moest hij leren jongleren met tijd en deadlines. Nu leert hij anderen hun tijd zo goed mogelijk in te zetten; om doelen te bereiken, om productiever te zijn en uiteindelijk daarom.. trots op jezelf.
Erwin Steijlen - Composer en music strategist, founder Totally Tuned

Gratis gesprek

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fysiek of online

Fysiek of online, wij overleggen samen wat het beste werkt.

Garantie

Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Niet tevreden = niet betalen!

Ik wil een gratis gesprek aanvragen!

arrow_drop_up arrow_drop_down