Perfectionisme

“Perfectionism is the belief that something is broken – you. So you dress up your brokenness with degrees, achievements, accolades, pieces of paper, none of which can fix what you think you are fixing.” Edith Eger Mijn neef Ferry de …

Jouw persoonlijke online werkplek

De nieuwe standaard in werken: jouw persoonlijke online werkplek in Microsoft 365. Herken je dit: je wilt snel aan de slag met een opdracht maar je bent eerst veel te lang bezig de informatie te vinden die je daarvoor nodig …

Nieuw: gratis aanbod en update

Een nieuwe update: een groot deel van mijn online cursus is vanaf nu voor iedereen GRATIS toegankelijk. Mijn website en de cursus hebben ook een hele grote update gekregen, alles is nu overzichtelijker en minder druk :-). Ja, ik wil …

Webinar Minder Druk in de agenda

Op 15 mei zou ik een workshop verzorgen tijdens de Dag van het Werkplezier. Deze dag wordt in verband met deze corona-periode verplaatst naar 13 november, zet deze datum vast in je agenda! In plaats van de mei-editie zijn de Werkplezierboosts …

Nieuwe promovideo’s en YouTube channel!

Ik heb 5 nieuwe promovideo’s gemaakt, video vertelt nou eenmaal een duidelijker verhaal. Ik heb daarnaast ook een nieuw YouTube channel aangemaakt, deze zal regelmatig worden ge-update met interessante video’s die jou kunnen helpen de drukte te beperken. Ik ben …

Update Minder Druk

Ik ben in augustus 2018 naast mijn werkzaamheden als hoofd van de ArtEZ Popacademie begonnen met mijn eigen bedrijf. Een impulsieve gedachte die gaandeweg steeds serieuzer werd. Een bedrijf waarbinnen ik mijn transitie van druktemaker naar tijdmaker gestalte kon geven …

Nieuw: Minder Druk E-learning

Vanaf jouw eigen plek werken aan het inrichten en optimaliseren van je kostbare tijd. Wanneer het jou uitkomt. Leer alles over de onderwerpen die jou of je bedrijf helpen met het vinden van meer tijd, minder druk en meer overzicht. …

Online onderwijs ArtEZ Popacademie

Bizar om te zien hoeveel meer wij in deze Corona-periode samen kunnen bereiken wanneer omstandigheden ons verplichten buiten de gebaande paden te treden. Naast Tijdmaker ben ik ook hoofd van de ArtEZ Popacademie. Wij hebben de afgelopen week met een …

Nieuw: Microsoft partnership!

Ik help bedrijven met het inrichten van de online werkomgeving in SharePoint / Microsoft 365 en ben sinds vandaag partner van Microsoft! Microsoft 365 is een abonnementsservice in de cloud die de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de manier waarop mensen tegenwoordig …