Nieuwe promovideo!

Het aanbod van Minder Druk is in de afgelopen periode verhelderd, daar hoort natuurlijk een nieuwe promovideo bij. https://youtu.be/3jl-q5fM3M8

Nieuw: Minder Druk Online cursus & community (bèta)

Omdat een inspirerende, stimulerende omgeving met gelijkgestemden en een persoonlijke benadering de belangrijkste sleutels tot succes zijn is mijn cursus nu aangevuld met een overzichtelijk, veilig en afleidingsvrij modern social media platform waar gelijkgestemden met elkaar in contact kunnen komen. Binnen de …

Verzuimkosten door werkstress lopen op tot 3,1 miljard

Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. Volgens een onderzoek van Werkgevers Enquête Arbeid van TNO en de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2018-2019 geeft 46% van de werkgevers aan dat werkdruk/werkstress een belangrijk risico is in het bedrijf. 35% van de werknemers …

Onderwijsontwikkeling Popacademie 3.0

Ik ben naast tijdmaker bij Minder Druk fulltime werkzaam als supertrots hoofd van de ArtEZ Popacademie. Ik kan beide banen goed combineren omdat ik mijn tijd efficiënt heb leren inrichten ;-). Je kunt meer over de oprichting van de Popacademie …

Perfectionisme

“Perfectionism is the belief that something is broken – you. So you dress up your brokenness with degrees, achievements, accolades, pieces of paper, none of which can fix what you think you are fixing.” Edith Eger Mijn neef Ferry de …

Jouw persoonlijke online werkplek

De nieuwe standaard in werken: jouw persoonlijke online werkplek in Microsoft 365. Herken je dit: je wilt snel aan de slag met een opdracht maar je bent eerst veel te lang bezig de informatie te vinden die je daarvoor nodig …

Webinar Minder Druk in de agenda

Op 15 mei zou ik een workshop verzorgen tijdens de Dag van het Werkplezier. Deze dag wordt in verband met deze corona-periode verplaatst naar 13 november, zet deze datum vast in je agenda! In plaats van de mei-editie zijn de Werkplezierboosts …

Nieuwe promovideo’s en YouTube channel!

Ik heb 5 nieuwe promovideo’s gemaakt, video vertelt nou eenmaal een duidelijker verhaal. Ik heb daarnaast ook een nieuw YouTube channel aangemaakt, deze zal regelmatig worden ge-update met interessante video’s die jou kunnen helpen de drukte te beperken. Ik ben …

Update Minder Druk

Ik ben in augustus 2018 naast mijn werkzaamheden als hoofd van de ArtEZ Popacademie begonnen met mijn eigen bedrijf. Een impulsieve gedachte die gaandeweg steeds serieuzer werd. Een bedrijf waarbinnen ik mijn transitie van druktemaker naar tijdmaker gestalte kon geven …

Nieuw: Minder Druk E-learning

Vanaf jouw eigen plek werken aan het inrichten en optimaliseren van je kostbare tijd. Wanneer het jou uitkomt. Leer alles over de onderwerpen die jou of je bedrijf helpen met het vinden van meer tijd, minder druk en meer overzicht. …