Stop met het verspillen van kostbare tijd

 • Jouw werk slimmer georganiseerd, altijd op tijd klaar
 • Meer overzicht, focus en werkplezier
 • Nooit meer stress en eindelijk rust in je hoofd
 • Optimale balans tussen werk en privé 
 • Tijd voor de dingen die je altijd al hebt willen doen

Stop met het verspillen van kostbare tijd

 • Jouw werk slimmer georganiseerd, altijd op tijd klaar
 • Meer overzicht, focus en werkplezier
 • Nooit meer stress en eindelijk rust in je hoofd
 • Optimale balans tussen werk en privé 
 • Tijd voor de dingen die je altijd al hebt willen doen
20+

Jaar ervaring

19+

Oplossingen

100%

Tevredenheidsgarantie

Alles wat je nodig hebt voor het slimmer inrichten van tijd en werkzaamheden:

Academie

Word lid van Minder Druk en ontvang alle cursussen + community + coaching.

Online werkplek

Werk slimmer met jouw persoonlijke online werkplek in Microsoft 365.

Workshops

Bereik samen meer in minder tijd met workshops van Minder Druk.

Michiel Leijzer

"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Davy de handvatten kreeg om het anders te doen. Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!"

Michiel Leijzer - Business Controller en kwaliteitsmanager Mulder Vastgoedonderhoud B.V.
davy-de-wit-eigenaar-minder-druk

Hoi, ik ben Davy!

Ik help ondernemers, bedrijven en medewerkers met het slimmer inrichten van tijd en werkzaamheden. Als voormalig workaholic kan ik jou met 20+ jaar ervaring als geen ander helpen de drukte drastisch te beperken!

Met de Minder Druk academie, slimme online werkplekken en workshops draag ik bij aan het verminderen van de werkdruk en het verhogen van de productiviteit en werkplezier. Een uniek en samenhangend aanbod dat gericht is op het bereiken van meer vrijheid, overzicht, rust in je hoofd en optimale resultaten voor jou persoonlijk of voor jouw bedrijf.

Snel tijd winnen?

Meld je nu aan voor de GRATIS introductiecursus + community!

 • Krijg meer grip op jouw tijd en werkzaamheden
 • Bereik meer in minder tijd
 • Word de baas over jouw agenda
 • Krijg wekelijks tips om jouw drukte te beperken
 • Inspiratie en antwoord op al jouw vragen in de community
Aanbevolen!

"Davy de Wit heeft met zijn Minder Druk academie, persoonlijke online werkplekken in Microsoft 365 en workshops een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk."

Pascal Jonkers
Pascal Jonkers - Directeur Atricom www.atricom.nl
Meer tijd over

"Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat.

Hij kan je helpen bij het efficiënt inrichten van je werk zodat je minder tijd kwijt bent met onzin en meer tijd over hebt voor zaken die er echt toe doen."

Ferry de Wit
Ferry de Wit - Initiator Dag van het Werkplezier en eigenaar bananatree.nl
Optimale workflow

"In één uur heb ik met Davy de Wit de basis gelegd voor een nieuwe, optimale workflow. Samen hebben we gekeken naar hoe ik mijn persoonlijke online werkplek zo efficiënt mogelijk kon indelen. Van tien clicks tot het vinden van het juiste document ben ik naar een omgeving gegaan waarbij ik snel ben waar ik moet zijn, maar ook met de minste afleiding. Ik begin mijn dag nu effectiever door te starten vanuit mijn optimale online werkomgeving in Microsoft 365. Ik ben heel erg blij dat ik door deze sessie kan starten met mijn nieuwe manier van werken!"

Rosalie Meijer
Rosalie Meijer - Secretaris Kwaliteitsafspraken Conservatorium Enschede
WOW!

"Een ‘WOW’-moment toen we inzicht kregen in alle mogelijkheden die onze nieuwe online werkplek ons biedt en wat we allemaal anders kunnen doen om efficiënter en sneller te werken. Davy had op alle twijfel-vragen over het programma een antwoord waardoor de twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Wij zijn er klaar voor!"

Patty Rademakers - Bibliotheek Enschede

Gebruiker centraal

"Een tastbare versie van een online werkplek waarin de gebruiker centraal staat en niet het systeem." 

Hamza Ghzili - Projectadviseur Rolight
Inspirerend

"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app's en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen - Mulder Vastgoed

Prettig en hands-on
"Tijdens de training van Davy heb ik opfrissende info en tips gekregen voor het managen van vele projecten. En de prettige hands-on workshop resulteerde in een user-interface die alle losse management tools combineert. En aanvoelt als die ene online werkplek die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn."
Peter Leutscher - ArtEZ
WAANZINNIG!!!!

"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursussen; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.....Complimenten dus!"

René Engel - ArtEZ

Aanrader

"De workshop van Davy is een aanrader voor iedereen die voor zijn gevoel meer plannen heeft dan tijd. Op een leuke en persoonlijke manier geeft hij in korte tijd veel tips die makkelijk en praktisch toepasbaar zijn. Ik heb er echt iets aan gehad."

Inge de Vries - Andere Kijk

arrow_drop_up arrow_drop_down